Jak to zahrát? Myslím že se má prostě brnknout na strunu a buď přidat nebo ubrat prst. Ale v praxi mi to vubec nejde, je možné že je to kytarou? Mám Behringera takže bych se moc nedivil ale zase tohle je celkem základní věc takže by to mělo jít zahrát na všecko...
Přesně tak, příklepy a odtahy. Trénuj, je to vlastně jedna z nejzákladnějších herních technik, já bych bez toho nic neuhrál snad ani na tu basu, na kytaru je to teprv potřeba. Musíš přiklepnout přesně a dostatečně silně a odtah musíš zas provést rychle, to jsou moje rady:)
jak uz bylo receno je to Hammer on (příraz) a Pull off (odtrh), pokud nevis o co bezi tak mrkni treba na nejaky video Nothing else mathers na youtube ... to intro je toho plny
aby jsi nezrychloval a hral to rytmicky spravne ... jak u prirazu tak u odtrhu hrajes dve noty a kazda ma samozrejme svoji hodnotu kterou musis zachovat
Muzu potvrdit, taky s tim obcas mivam problemy (dodrzeni stejne delky not u priklepu a odtrhnuti) a zrovna tohle uz (aspon sem tam) trenuju dost dlouho.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Wohma píše:Muzu potvrdit, taky s tim obcas mivam problemy (dodrzeni stejne delky not u priklepu a odtrhnuti) a zrovna tohle uz (aspon sem tam) trenuju dost dlouho.
me prijde ze tohle je na tyhle technice to nejtezsi