jaké jsou bicí STAGG TIM + 22 BK ?
Pravidla fóra
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
hehe
Nj, tak zkus sehnat nekde Basix Concept, ty stoji okolo 11 litru + cinely 3500 cca, ale kupoval bych to v kamennem obchodě. Dá se to lépe ukecávat
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Nekupuj! Taky jsem je koupil a lituju! Zvuk strašnej Zpracování strašný!
Jdi na www.inzerce.zacatek.cz a tak jsem viděl fakt pěknou (nepoškrábanou) Sadu bicích Amati za 7000 s blánami Remo. Je k tomu i stojan na hi-hat a crash takže dokoupíš jen činely (2000 použité) a budeš to mít mnohem lepší. Pokud chceš něco nového ta kStaggy nekupuj a podívej se na jiné. Peace jsou lepší ....
Jdi na www.inzerce.zacatek.cz a tak jsem viděl fakt pěknou (nepoškrábanou) Sadu bicích Amati za 7000 s blánami Remo. Je k tomu i stojan na hi-hat a crash takže dokoupíš jen činely (2000 použité) a budeš to mít mnohem lepší. Pokud chceš něco nového ta kStaggy nekupuj a podívej se na jiné. Peace jsou lepší ....
Zkus se podívat třeba na tyhle bicí, máme s nima jen dobré zkušenosti: http://www.cmias.cz/index.php?sort=pric ... d=0&qs=tpr
.
Jestli chceš fakt novou sadu do 15000 tak bych teda bral ty sonory 507, hraje na ně kámoš a nejsou vubec špatný. No a za zbylých 5000 si kup třeba Meinl HCS a nbo když si přidáš ještě 190kč tak bych vzal Paisty PST3 univerzal, na ty hraju ve škole (v hodině) a taky nejsou špatný 
Re: jaké jsou bicí STAGG TIM + 22 BK ?
já sem si před třema lety nazačátek koupil staggy... a rozhodně kdybych to vrátil tak bych do toho asi už nešel páč sem nevěděl co je to zač. rozhodně bych šel do těch sonorů asi taky no. V kapele staggy moc dobře nesloužily.
no ja musim rict ze staggy tim mam a dal jsem na ne kvalitni blany a hraje to pekne.
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
-
Jakub Laník
Stagy nehrajou ani s blánama ze zlata.......... To prostě nekupovat...
Marshall MG100DFX, Kramerka, Boss GE7, Boss CS3, Boss CE3
tak si to mysli
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Stýv: No hlavně mu poraď at si kupuje k těmhle sonorům mosazný činely, ty nejlevnější šunty. Zrovna ty HCS mám a že by to bylo něco extra to říct nemůžu. Teď to prodávám asi tak 3. tejden a nikdo to nechce. Jako sorry, ale jestli si myslíš, že mosaz hraje tak si asi teda z jinýho světa. Podle mýho nazoru to maj dost tupej zvuk až na hajtku, která dobrá jen když je otevřená.
Když už tak bych mu doporučil Meinl MCS nebo Meinl Classics protože je to přece jenom bronz B8 a bude to hrát rozhodně líp.