rád bych od vás dostal další typy , samozřejmostí je aby se zvuk hodil do kapely (sintexu) , snímače a apec mam v podpisu , ty snímače sou asi základní indicie podle čeho se řídit .
Díky za názory
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Za mě jednoznačně Boss. Je to nejvíc masakr. Dá se na něm nakroutit kotel zvuků, je to analog a až ho nebudeš chtít, tak ho můžeš rychle střelit, třeba mě.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
dost koukam po tom mt2 , uber metal je až zbytečně moc brutální podle mě . ale metal master se taky netváří zle ,asi to koupim přes bazar , nechce se mi jít do novýho ..
Rozhodně bych šel radši do MT než do MM - MT má lepší ekvalizaci a dle mýho lepš ovládání zkreslení... Tne X-morph nebo jak tomu nadávaj mi přijde celkem na nic... Ale to je sibjektivní...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Rozhodně bych šel radši do MT než do MM - MT má lepší ekvalizaci a dle mýho lepš ovládání zkreslení... Tne X-morph nebo jak tomu nadávaj mi přijde celkem na nic... Ale to je sibjektivní...
)
jenom sem ze začátku nebyl moc chytrej z toho ekvalizeru , ale nakonec sem to nějak vykoumal )
líbí se mi že ten zvuk neni až tak tvrdej , je ¨dle mýho docela jemnej ,čitelnej , konkretní ,ale když je potřeba, tak se z toho dá ta hutnost dostat (stylem hry) . uvidim na zkoušce jak se projeví a asi do něj půjdu
Tak metalzona jsem měl nějakej ten pátek (asi 2 roky), jako přes celolampovou hlavu a s gainem na půlce basy na 9, výšky na 7, středy 4 a 6 (z leva) z toho lezl neskutečnej masakr. Na tranďáku jsem měl trochu jiný nastavení (víc gainu, jinak středy), ale i tak hrál monstrózně. Nej efekt, co jsem kdy měl vřele doporučuju
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
A co napriklad EHX Metal Muff? Ja som vystriedal uz zopar distortion pedalov, ale ostavam pri tomto... Jednoduche ovladanie, siroka skala zvukov, atd, atd, atd
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
sem myslel že nebude tolik stejných názorů, ale su pro toho bosse v případě že ho chceš mít zaplej jako zkreslní nastálo.pokud ho chceš jako 2. zvuk ke zkreslení jinýmu koukl bychtřeba na metal muffa ale to je spíš zajímavý nedoporučil bych ti ho do toho vašeho stylu jako základ...
Lol jak to teď porčítám dál zjištuji že to tu padlo víckrát aspoň podobně... takže sry za zbytečnej spam...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk píše:sem myslel že nebude tolik stejných názorů, ale su pro toho bosse v případě že ho chceš mít zaplej jako zkreslní nastálo.pokud ho chceš jako 2. zvuk ke zkreslení jinýmu koukl bychtřeba na metal muffa ale to je spíš zajímavý nedoporučil bych ti ho do toho vašeho stylu jako základ...
Lol jak to teď porčítám dál zjištuji že to tu padlo víckrát aspoň podobně... takže sry za zbytečnej spam...
No hele ,ten metal muff je taky docela výzva, nedávno sem ho slyšel a docela se mi zalíbil , byla tam ta dynamika ,ale zas ted mam doma na test toho MT2 a fakt si tam nastavim od ostrýho řezavýho zvuku , od hutnej (až pomalu ubermetal) zvuk , tak nevim no , mam možnost ho koupout za 1500 s adapterem , co myslíte