Učitel
Pravidla fóra
Učitel
Zdar,
začínám hrát na el. kytaru a než abych se naučil nějaký zlozvyky chtěl bych nějakého učitele. Ale všichni v okolí co znám chcou abych ze začátku hrál pár let na normální, a to se mi nechce. Takže neznáte tu někdo učitele na el. kytaru v okolí Poličky ( okres Svitavy , Pardubický kraj)
Dík
Red Bull: Přesunuto do hraní na kytaru a tabulatury
začínám hrát na el. kytaru a než abych se naučil nějaký zlozvyky chtěl bych nějakého učitele. Ale všichni v okolí co znám chcou abych ze začátku hrál pár let na normální, a to se mi nechce. Takže neznáte tu někdo učitele na el. kytaru v okolí Poličky ( okres Svitavy , Pardubický kraj)
Dík
Re: Učitel
Já jsem z Poličky, a tenhle problém jsem kdysi taky řešil .... a bohužel ani nevyřešil.Stue píše:Zdar,
Dík
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Na netu toho visí tuny,taky existujou tuny DVD.Stue píše:Hmm to je zlýjak jsem psal nechtěl bych se naučit moc zlozvyků ale to je jedno můžeš mi napsat z jakejch knížek popř. něčeho jinýho si se to učil.
Klidně může ten učitel být i z okolí Svitavy atd...
Dík
K tomu učiteli-máš dvě uši
Máš dvě pracky s 10ti prstama
Máš kejtru
Máš viď-tak sakra nešpekuluj a HRAJ
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
...on dobře ví, proč toho učitele chce.pavel68 píše:Na netu toho visí tuny,taky existujou tuny DVD.
K tomu učiteli-máš dvě uši![]()
Máš dvě pracky s 10ti prstama![]()
Máš kejtru![]()
Máš viď-tak sakra nešpekuluj a HRAJ![]()
![]()
i pokud máš pocit, že ty sám jsi učitele nepotřeboval, nezrazuj ostatní... je jen rozumný aspoň pro začátek učitele mít. sebelepší DVD a tuny informací na netu ti nevynadají, že něco děláš blbě.
Pak se na něj "vysereš"vikicek píše:zase člověk může ale narazit na debila a co pak![]()
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)
No to snad nevikicek píše:zase člověk může ale narazit na debila a co pak![]()
2 Jana-nikoho nezrazuju,pocit nepocit
Mým učitelem byla zkušebna,to že jsem od 14ti dělal bedňáka jenom proto,abych byl na blízku svým tehdejším vzorům,běhal jim pro pívo a hltal každý slůvko,doslova jsem žral po lopatách cokoliv,co jsem pochytil.Jedinou odměnou mi bylo to,že za 5 půl desátý večer mi Fráňa ukázal co mám do příště umět.Já vypálil,jako by mi za patama hořelo,abych to do 10ti stíhal domů-jinak mi můj wostrej fotr rozbil hubu!Drtil jsem to do půlnoci a v půl 5 ráno už zas,než jsem šel do školy.Tohle třikrát tejdně,v sudý dny-út a čt-jsem cvičil i 8 hod.denně.
Takže úplně v lese jsem se to neučil,asi tak,hlavně jsem se motal všude tam,kde na to hrál kdokoliv líp než já.V 15ti jsem hrál 1vní zábavu a už to jelo
Přijde mi že se z těch "zlozvyků" dělaj příšerní bubáci
Nejdůležitější je jít do toho po hlavě a nestahovat kalhoty,když brod je ještě daleko
Takže Stue-chceš poradit od starýho psa
PLAV CVIČIT
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
taky to nechápu ona je celkově eletrika nějak víc populární napíšeš do akustických kytar a čekáš třebas 4 dny na odpověď a na elektrikách to máš do hodiny někdy do 10 minut někdy ještě dřívpehve píše:hmmm...jak se každej brání "normální" kytaře...copak vám udělala
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a jak hrajete za 12 pražcem, to by mě teda zajímalo 
Naposledy upravil(a) vikicek dne 25.03.2008 20:07, celkem upraveno 1 x.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely