ESI MAYA 44 USB vs ESI MAYA 44
Pravidla fóra
ESI MAYA 44 USB vs ESI MAYA 44
http://kytary.cz/esi-egosys-maya-44-usb ... 78:0:0:1:0
http://kytary.cz/esi-egosys-maya-44-zvu ... sys%29:1:0
Cau. Nevite je mezi nima nakej rozdil?? USB mi pripada jak kdyby mela cinche a nikde sem neprisel na nakej lepsi popis. Tak jestli nekdo z vas vi tak prosim necht poradi. Zda se mi to za tu cenu celkem paradni parada.
http://kytary.cz/esi-egosys-maya-44-zvu ... sys%29:1:0
Cau. Nevite je mezi nima nakej rozdil?? USB mi pripada jak kdyby mela cinche a nikde sem neprisel na nakej lepsi popis. Tak jestli nekdo z vas vi tak prosim necht poradi. Zda se mi to za tu cenu celkem paradni parada.
- Jens Ludwig
- Odborník
fígl je v tom, že USB má 4 cinch in a 4 cinch out, kdežto PCI má 2 stereo jack in a 2 stereo jack out - prakticky máš u obou karet nesymetrický I/O - čili až na rozhraní a potřebnou kabeláž jsou stejný
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Jen k Jensovi doplnim, ze pokud vahas mezi USB a PCI verzi, tak bych ja osobne volil PCI. Nekdo rika, ze PCI karty jsou nachylnejsi na chytani ruchu z pocitace (pokud maji primo na PCBcku prevodniky), nicmene tohle neni profi karta a pro beznyho cloveka to bude stacit, i kdyby se nejaky ten ruch vyskytl
Mimo to USB na nekterych kartach docela zlobi (nebo mozna na nekterych kartach v kombinaci s nekterymi USB radici).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
Mám tuhle PCI a ty jacky se mi zdaj praktičtější. USB bych volil, když bych chtěl být mobilní s Notebookem - dneska to USB 2.0 bývá spolehlivý... Pravda, spíš záleží na řadičích, ale třeba u značkovýho PC bych se toho nebál... Takže se asi rozhodni, jestli s tim budeš někde běhat po zkušebnách nebo to budeš mít na doma...
- Jens Ludwig
- Odborník
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale asi by mi vadilo, že nemá MIDI. Teda ta PCI verze má, ale musí se koupit ten přídavný board, který navíc na kytary.cz není v nabídce...
Není v tomhle ohledu lepší volba M-AUDIO - Audiohile 2496, která je prakticky za stejnou cenu?
Není v tomhle ohledu lepší volba M-AUDIO - Audiohile 2496, která je prakticky za stejnou cenu?
Hraju na kytary a mašinky
Otazkou je, jestli MIDI vyuzije - ja treba ne a myslim, ze vetsina kytaristu taky ne 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
Co se týče sortimentu kytary.cz, tak nidke neni psáno, že když to nemaj oni, tak je to nesehnatelný - ba naopak...
M-Audio 2496 je slušná karta, ale má jen 2 analogový I/O a další 2 I/O jsou po S/PDIF...
čili zde se zase operuje s požadavkem na analogový I/O...
M-Audio 2496 je slušná karta, ale má jen 2 analogový I/O a další 2 I/O jsou po S/PDIF...
čili zde se zase operuje s požadavkem na analogový I/O...
No na midi mam integrovanou zvukovku a to staci...rotten77 píše:Ale asi by mi vadilo, že nemá MIDI. Teda ta PCI verze má, ale musí se koupit ten přídavný board, který navíc na kytary.cz není v nabídce...
Pozor, neplet si MIDI vstup/vystup a softwarovy MIDI syntetizator
Ovsem rikam, pokud neplanujes rozsirit pole sve pusobnosti na klavesy, syntaky apod., tak ti MIDI I/O je na prd.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
to by ses divil - přes MIDI se dá řídit i automatizace digitálního outboard gearuWohma píše:Pozor, neplet si MIDI vstup/vystup a softwarovy MIDI syntetizatorOvsem rikam, pokud neplanujes rozsirit pole sve pusobnosti na klavesy, syntaky apod., tak ti MIDI I/O je na prd.
OK, uznavam svou neduslednost, ale stojim si za svym, ze zrovna likespikovi to bude na nic, koneckoncu to sam potvrdilJens Ludwig píše:to by ses divil - přes MIDI se dá řídit i automatizace digitálního outboard gearu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus