Jaké používáte struny?
Pravidla fóra
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Ludé dobří.Mám taký problém, a to problém se strunou g. Ať si kůpím sebelepší struny na akustiku, tak se mi prostě to vlákínko, které tvoří tu strunu, začne loupat.Potom to samozřejmě začne drnčet, odírá to prsty atd. prostě se na to pak nedá hrat a já musim jit koupit novou strunu g, ačkoliv jsem celou sadu strun kupaval tak před týdnem.Nevíte čím to je ??? jo a ta struna ,respektive ty vlákna začnou postupně zeslabovat přesně nad pražcema dokud uplně neolezou. Poraďte! díky
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš lepru, nebo něco takého???akustik píše:Ludé dobří.Mám taký problém, a to problém se strunou g. Ať si kůpím sebelepší struny na akustiku, tak se mi prostě to vlákínko, které tvoří tu strunu, začne loupat.Potom to samozřejmě začne drnčet, odírá to prsty atd. prostě se na to pak nedá hrat a já musim jit koupit novou strunu g, ačkoliv jsem celou sadu strun kupaval tak před týdnem.Nevíte čím to je ??? jo a ta struna ,respektive ty vlákna začnou postupně zeslabovat přesně nad pražcema dokud uplně neolezou. Poraďte! díky
No tak chyba bude asi v kobylce kytary...nějaká zasyflená či co...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Zdarec.Dark Axel píše:chtěl bych se zeptat Elixirářů na rozdíl mezi Nanoweb a Polyweb - zvuk, výdrž, podstata?
Používám jak nano tak poly a v podstatě jsem nepocitoval žádný rozdíl.Oba typy hrají skvěle.Takže neprohloupíš ani s jedněma.
P.S. upřednosťnuji Nano...
viz:
http://www.elixirstrings.com/products/p ... ustic.html
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jaký struny byste doporučili na jumbo (takže ocelovky) tak do 350Kč? Který by hráli co nejlíp a hlavně co nejdýl vydrželi... 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Bohužel to není pro mě, tkaže finanční limti je velice nízký...Dark Axel píše:trochu přidej a vezmi Elixiry
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Hraji leta na Thomastik-Infeld Spektrum 10, ponekud drazsi ale velice vyvazena sada. [chybi v nabidce hlasovani]
Akustik: Bude to temi prazci, neni to nahodou levny nastroj? Nema nahodou uzke prazce? Odira se to jenom v urcitych polohach?
a, Vem nastroj ke kytarari, at zkontroluje oprazcovani.
b, vyzkousej sadu s hladkym "g".
Joey: Jak muze byt
Akustik: Bude to temi prazci, neni to nahodou levny nastroj? Nema nahodou uzke prazce? Odira se to jenom v urcitych polohach?
a, Vem nastroj ke kytarari, at zkontroluje oprazcovani.
b, vyzkousej sadu s hladkym "g".
Joey: Jak muze byt
, kdyz se mu struny odiraji nad prazci? Doporucuji pozornejsi cteni.No tak chyba bude asi v kobylce kytary
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Co si myslíte o těchto strunách - D´ADDARIO - Great American Bronze?
Chtěl bych sundat původní struny ze své nové Cort AD 850 NS a dát tam tyhle..na doporučení kamaráda. Nebo doporučíte jiné?
Chtěl bych sundat původní struny ze své nové Cort AD 850 NS a dát tam tyhle..na doporučení kamaráda. Nebo doporučíte jiné?
Cort AD 850 NS - začátečník
Pitomý dotaz
Nejsou 12ctky na rozehrání po 15 letech abstinence (mé, kytara je nová)moc tvrdý? Nemám si na chvilku koupit měkčí?