Blink 182 - All the small thnigs
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
i to all killer je docela promakaný, stačlo by si ho ěkdy dobře poslechnout... ale i blinky maj dobrý instrumentální věcy. ne vyložený onanie ale mají. jen nevím ta hudba je jakoby psaná proto aby se umístila na 1. místě na MTV... taky sem to poslouchával...vikicek píše:Ale vždyť já celou dobu mluvim o tom songu co je v nadpisu, ne o SUM41... sorry jestli jsem se tě dotknul, že tu haním SUM41, ale prostě znám od nich album " all killer no filler" a zdálo se mi hodně podobný tomu all the small things. Jestli se jejich tvorba posunula dál, tak to jsem rád
. Jo jinak, nemůžeš srovnávat něco co vypustim na youtube po 2 měsících hraní na elektriku a kapelou co to hraje v televizi
![]()
P.S. Sorry, taky se trochu uklidnim, asi sem to neměl psát tak narovinu...prostě mam rád sola, víc riffů v písničce, "dospěláckej" hlas a tyhle kapely mi to prostě nenabízej
BTW neopunk je chybnej termín, nesmyslně používanej u nás ale o tom je jiná
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
ale all the small things taky nemám rád .... jenom je taková nejoblíbenějsí u všech ale na kytaru jí hraju hodně rád taková dobrá na rozcvičení od blink mám rád třeba tohle http://youtube.com/watch?v=BrccDT3TbKI
Gaudio píše:Hele tedka mozna budu mlejt blbosti a mimo misu, tak me dyztak hned utrete, ale ty pentatoniky uz tu byly tolikrat omyvany a tolikrat se na ne nekdo ptal, co kdyby nekdo udelal nejaky videjko o nich a hodil na youtube.
Vim, ze je tam toho spousta, ale nektery lidi maj porad problemy s anglinou, tak ze by to nekdo udelal v cestine.
Nejaky takovy zakladni vysvetelni a potom by se mohli lidi treba konkretne ptat a videa by pribyvali...
Takze by se potom resili treba uz konkretni problemy...
Vim, ze se to lehce rika a ze kdyz se to ma potom udelat, tak je to o necem jinym, ale nebylo by to spatny si myslim...
Ja klidne neco udelam, ale problem je v tom, ze by to mel udelat asi nekdo, kdo se fakt vyzna a to ja moc nejsem, sice pentatoniku chapu a jakztakz relativne zvladam, ale urcite ne na tolik, abych o tom delal video jak na to...
Tak se ptam, jestli by do toho nekdo nesel???
Kdyby nas bylo vic, tak bysme treba neco zplodili...
jako nikomu nepomuze kdyz na video vybrnkas stupnice nebo ty tony z pentatoniky tak toho moc taky moc nepochopi, to chce prostě individualně vysvětlovat aby to někdo spatně nepochopil apod
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25