Přesahující hmatník
Pravidla fóra
- Mika.Rybanenn
Přesahující hmatník
Ahoj, u jedné kytary, zdaleka ne první jsem viděl, že hmatník přesahuje samotný nad korpus tam kde už krk není, tj krk končí někde na předposledním pražci a hmatník pokračuje dál, je to docela nechutné a zajímalo by mě jestli to je vlastnost nebo vada. Protože jsem to viděl u mála kytar tak jestli to brát jako výrobní nedostatek.
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
- Regular John
- Mika.Rybanenn
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Co to je za kytaru? Abych řekl pravdu, byt to není zrovna extrémně dobře vidět (ten černej podklad se slévá a není tak moc vidět ta mezera), ale neřekl bych, že je to nějaká chyba. Každopádně si neumím představit, v čem by měl být problém, urvat se to asi fakt nedá...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Regular John
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Mika.Rybanenn
Tak je to Cort Z40, já to ale viděl také i u jiné kytary, pikantní je, že na prodejně měli dvě naprosto stejné kytary, jedna to měla a druhá ne, proto jsem se domníval, že je to nějaká výrobní vada.Nero píše:To by mě taky zajímalo, proč?Regular John píše:Taková blbost dokáže člověka odradit od koupě?
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
No pokud to byl jeden a ten samý model (tj. obojí Cort Z40 o čemž pochybuju) tak byla výrobní vada u té co to neměla. Ale fakt pochybuju o tom že byly obě stejný model.Mika.Rybanenn píše:Tak je to Cort Z40, já to ale viděl také i u jiné kytary, pikantní je, že na prodejně měli dvě naprosto stejné kytary, jedna to měla a druhá ne, proto jsem se domníval, že je to nějaká výrobní vada.Nero píše:To by mě taky zajímalo, proč?Regular John píše:Taková blbost dokáže člověka odradit od koupě?
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
podle mě to měli obě, ale možná ta jedna byla opravdu starší a nyblo to a ní vidět. na mí ibanez to taky není vidět než se sundá krk 
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Re: Přesahující hmatník
To je prece naprosto normalni.... nechapu co je na tom nechutne... To by mi pak asi pripadal blatnik na aute taky nechutny...Mika.Rybanenn píše:Ahoj, u jedné kytary, zdaleka ne první jsem viděl, že hmatník přesahuje samotný nad korpus tam kde už krk není, tj krk končí někde na předposledním pražci a hmatník pokračuje dál, je to docela nechutné a zajímalo by mě jestli to je vlastnost nebo vada. Protože jsem to viděl u mála kytar tak jestli to brát jako výrobní nedostatek.
Hmatnik bezne presahuje samotny javorovy zaklad krku, nekdy ten konec je ciste palisandrovy, nekdy zabrusuji konec patky krku a nevezmou to az nahoru k palisandru a je tam videt i kousek javoru... normalni vec... To ti za chvili budou vadit veci, jako ze v mezere na HB snimaci se drzi prach, ze civky snimace jsou omotany spesl lepici textilni paskou ktera je videt, apod. kravinky....
Naopak neobvykle a dnes uz ridceji vidane byva to , ze hmatnik konci spolu s krkem - je to u nekterych 21.pr. krku, u krku s vyztuhou nastavitelnou od tela...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi...