# Cruiser by Crafter ST-120
Pravidla fóra
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Mám doma tento set. . Pokud jsi uplnej začátečník tak myslím,zže bude stačit. .
Vibrapáku sem si hned první den co sem to dostal zlomil,takže vůbec netušímk jestli funguje
. . 
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Re: # Cruiser by Crafter ST-120
už to asi není aktuální, ale co už 
tuto kytaru mám, a jsem hodně spokojený (koupil jsem ji za 1990,- od známého, funglovku, neměl čas na to hrát), a na to co tady psali lidi, že to nebude moc dobré, tak jste kluci vedle
)
Zajížděl jsem ji na 3 ampech-Laney LG20R, Crate FW120 a Marshall MA50C....na cenovou relaci té kytary je ten zvuk naprosto geniální..možná jsem jen trefil dobrej kus, ale opravdu se mi na ni hraje velice příjemně, zvlášt v kombinaci s tím Cratem
takže začátečníci to jako alternativu nezahazujte!
tuto kytaru mám, a jsem hodně spokojený (koupil jsem ji za 1990,- od známého, funglovku, neměl čas na to hrát), a na to co tady psali lidi, že to nebude moc dobré, tak jste kluci vedle
Zajížděl jsem ji na 3 ampech-Laney LG20R, Crate FW120 a Marshall MA50C....na cenovou relaci té kytary je ten zvuk naprosto geniální..možná jsem jen trefil dobrej kus, ale opravdu se mi na ni hraje velice příjemně, zvlášt v kombinaci s tím Cratem
takže začátečníci to jako alternativu nezahazujte!
Cort X-2, Schecter SGR C-1 (R.M. Custom+F4HN), Jackson JS22-7Q (SH-8 Invader, SH-4)
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
I N C O L L A P S E...https://www.youtube.com/watch?v=5Aqy1dUiz1c
Re: # Cruiser by Crafter ST-120
Mam st 80 a po výměně snímaču je velice dobrá, ale jde tady asi o štěstí...
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5