Metallica
Jako hustý v tom dokumentu o metallice je že Kirk prostě nahrává stopu a pak si jen tak dal sólo moc pěkný jen tak z ruky hraje a hraje Bob Rock na něj volá přes mikrofon "Kirk" ale ne on to prostě dohrál omluvil se že nevnímal šel za ostatníma do jiný místnosti a tam mu oznámily že sóla nebudou - on jim řekl že je to píčovina! A tim to skončilo a sóla nebyly....Ale prej maj bejt na dalšim CD a to bude i jinej producent ne Bob Rock jako vždy ale producent co dělá prej SOAD tak sem zvědavej co s toho vznikne!
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
Jako Bob Rock není špatnej ale s novim producentem se i metallica trochu změní....Jako s těm sólama mě nasr....Baskytaru na St. Anger nahrá právě Bob tak jako uvidíme co předvede Robert na další desce 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Já se teď abnsolutně ponořil do '...and justice for all'
podle mě nejlepší album
nějaký takovýhle styl mi u nich vyhovuje, jenže to není moderní
naprosto žasnu nad tím, jaké skvělé dlouhé sklatby byli schopní skládat, furt si říkám "Jak se takhle skládá?!!!" a oni udělají 7-mi minutovou písničku, která je tak nudná, až to bolí (mluvím o většině ST.Angeru
)
podle mě nejlepší album
nějaký takovýhle styl mi u nich vyhovuje, jenže to není moderní
naprosto žasnu nad tím, jaké skvělé dlouhé sklatby byli schopní skládat, furt si říkám "Jak se takhle skládá?!!!" a oni udělají 7-mi minutovou písničku, která je tak nudná, až to bolí (mluvím o většině ST.Angeru
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
No tak jako přesně nevim jak dělá písně metallica vim že hodně Jamujou a pak to skládaj.Deep purple příjdou na zkoušku bez nápadu nebo jen s riffem a pak to prostě rozšířej takhle to dělám i se svym bubeníkem je to takový že to z člověka vyletí ale nevim jak je na tom Metallica.
Já mam dost rád Kill em all to album mam fakt rád hodně Motorreat a Seek and destroy to sou moje klasiky!
Já mam dost rád Kill em all to album mam fakt rád hodně Motorreat a Seek and destroy to sou moje klasiky!
Jj je to parádní alebum.Občas mi příjdou některý riffy dost podobný ale to nevadí zase si to tim drží svoji tvář jo a na tom CD je Whiplash tu mam taky dost rád Seek and destroy sem se naučil bez sóla a možná zatim nééé úplně celí a rád si tu písničku zahraju.Dark Axel píše:Jo, co se týče basů je to dost o ničem, ale když pominu ten zvláštní zvuk, zahrané je to přirozeně skvěle a je to kvalitní materiál
Jj snad jo jako taping mě baví líbí se mi.......Chtěl bych dělat i svoje sóla tak sem se ptal učitele jestli mě naučí pentatonický stupnice a on že je to pohoda tak snad mě to naučí až za nim zajdu 
jo tak to je zrovna dost dobrý. Já sem se učil hlavně věci z Justice ...Dark Axel píše:Učíš se od Metallicy sólka?
já začal...doprovody zvládám hravě a na tom exploreru mám dobře přístupné všechny polohy, tak jsem začal...nejdříve pomalejší...momentálně pracuju na The Unforgiven