Začátek, věk, budoucnost...

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Boom!

Příspěvek od Boom! »

stejne mam takovej dojem ze pokud nekdo zacina v 16+ a neni nejakej megatalent nebo nehraje 12hodin denne tak z nej Kirk Hammet nebude takze jde hlavne o to aby te to bavilo :roll:
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Boom! píše:stejne mam takovej dojem ze pokud nekdo zacina v 16+ a neni nejakej megatalent nebo nehraje 12hodin denne tak z nej Kirk Hammet nebude takze jde hlavne o to aby te to bavilo :roll:
Otázka je jak se pozná megatalent? :) Mně bude 17 a začal jsem před pár měsíci, neber mi iluze prosím :D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 25.11.2011 14:23, celkem upraveno 1 x.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

NIKDY NENÍ POZDĚ :idea:

Pozdě můžeš jenom litovat tak neváhej :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

pavel68 píše:NIKDY NENÍ POZDĚ :idea:

naprosty souhlas! Megatalent budeš když budeš mít trsatko osudu :lol: beztak ho měl i kirk :lol:
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Demilich píše:S přibývajícím věkem méně času?
:lol:
No co chodím na výšku, tak mám času tak dvakrát víc než na střední :lol:
hmm to sis asi vybral dobre :roll:
indy66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indy66 »

r0nn!e píše:Megatalent je to, že Kirk začal hrát na kytaru v 19 letech a po dvou měsích už zahrál sóla ze Seek & Destroy a Kill 'em All.
trochu bych to uvedl na pravou míli. Kirk Hammett začal hrát v pátnácti letech tudíž nic tak neobvyklého to ale nemění nic na faktu že je i tak obrovský talent a skvělý kytarista

PS: však se na něj půjdu v červnu mrknou :P :P
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

V 19ti se to mu prej zacal venovat naplno...tzn nonstop:D
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 25.11.2011 14:27, celkem upraveno 1 x.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

r0nn!e píše:Aha no tak jsem se spletl no....
Ja nevim treba sme to spatne vycetly mi..stat se muze...nejsem na metlu zadnej expert..skoro naopak :wink:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Chip

Příspěvek od Chip »

Fandim ti

Az budes hvezda tak si na me vzpomen a rekni neco ve stylu:
"Tak tohle solo je pro Chipa protoze mi fandil uz od zacatku."
CORT MR 710 F
Boom!

Příspěvek od Boom! »

Frostys píše: Otázka je jak se pozná megatalent? :) Mně bude 17 a začal jsem před pár měsíci, neber mi iluze prosím :D
promin :oops: ja jsem se nedavno dozvedel o tom jak muj ucitel hral 12h denne kdyz zacinal a taky mi to na nalade nepridalo :D jinak je dobre ze se tu resi Hammet a ne treba Satriani a nebo ty 15-ti lety kluci na Berklee co uz jim vysla prvni deska ... ale uz mlcim :)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 25.11.2011 14:27, celkem upraveno 1 x.
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Malý tajemství: S talentem se člověk už narodí, všechno závisí na tom jak moc a jak dlouho ho bude krmit, když někdo začne v jedenácti, nevadí, když někdo začne v 19ti a dá tomu všechno, tak je na tom někdy dokonce líp...
Die Hard or Die Home
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Trao píše:Malý tajemství: S talentem se člověk už narodí, všechno závisí na tom jak moc a jak dlouho ho bude krmit, když někdo začne v jedenácti, nevadí, když někdo začne v 19ti a dá tomu všechno, tak je na tom někdy dokonce líp...
Malý detail: z psychologického hlediska se člověk rodí s vlohy, ty se můžou rozvinout v nadání, v lepším případě talent a v nejlepším genialitu... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Drobák

Příspěvek od Drobák »

MacaFCB píše:
pavel68 píše:NIKDY NENÍ POZDĚ :idea:

naprosty souhlas! Megatalent budeš když budeš mít trsatko osudu :lol: beztak ho měl i kirk :lol:
Tady někdo poslouchá tenacious D :lol: ....

sem na tom podobně jako radek,ale hraju dýl,cejtim se good,teoreticky je to jak tu někdo řekl,bejt star o pár let pozdějc,ale jde o trénování,byl bych radši kdybych hrál třeba od 11 a měl to v ruce,naši mě chtěli jako malýho přihlásit do hudebky,jenom že se dělal karate a muay-thai takže nebyl čas :cry: asi si taky seženu pick of destiny :lol:
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Přispěl bych trochu:

Pokud chcete kvalitnější nástroje, než nový zmetky radši lepší nástroje z druhý ruky,bazaru za stejnou cenu, ale o třídu výš. A pokud možno, rovnou se vyhněte mulťákům a podobnejm digichemikům za pár korun. Sice se z toho dá vytáhnout silnej Higain, ale budete lhát sami sobě. Nejlepší je nějaký lampový kombíčko, třeba i s menším zkreslením, ale na tom se naučíte hrát. Lampa ukáže všechno, a na menším zkreslení se nic neschová. Je to složitější cesta, ale jednou se to zlomí a vyplatí. Je hodně lidí, co dokážou spíchnout jednoduchý zesík s jednou EL34 a předzesíkem se 2ma ECC38. K tomu jednu V30 a i s bedýnkou se to do 6-7mi tisíc musí vejít.

Co k věku, no tam je to naprosto jedno. Za rok hraní Radku na lampě můžeš být s přehledem lepší, než někdo, kdo od 14ti řeže přes tranďák hyperzkreslenou pilu. Srovnávat se se špičkou je na nic. Tihle lidi jsou jinde, prostě se tak narodily. Spíš si najdi vzor v někom v okolí, kdo umí slušně hrát, pomůže ti a jednou ho přerosteš. Připrav se na několik zklamání, a že to nebude hned dokonalý, ale jednou to přijde a pak už budeš jen blbnout, budeš tam, kde budeš chtít bejt. I kdyby ti byo 30, těm mladším to můžeš natřít.

pošlu ti PM
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

To si piš že poslouchám Tenacious-D. Asi vyvolam Satana ulomim mu zub a vyrobím si z něj trsátko osudu :lol:
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Asi tu budu za blbce ^^'
Takže. Je mi 15 a jsem samouk. Začal jsem hrát cca před rokem a nyní hraju jako někteří z okolí, kteří hrajou o pár let dýl. Je to tím, že jsem prostě cvičil. Řekl bych, že tam hlavní roli hraje zápal, talent a cvik. Taky je dobré pocvičit základy a pak brát rozumy od ostatních, taky se hodí ;)
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
pehve

Příspěvek od pehve »

Boom! píše:... jinak je dobre ze se tu resi Hammet a ne treba Satriani a nebo ty 15-ti lety kluci na Berklee.....
eeee :?: s tim Satrianim mi to plis vysvětli nebo dosmrti neusnu
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“