Přesahující hmatník

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Taky nechapu co tu furt řešíte mam to na svym stratovi , washburnovi i ibanezce a co jako ? Nikomu to nevadí :wink:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

taky to nechápu já sem celkem nevšímavej, tak bych to možná ani nevěděl :lol: ale nevim.... jinak by mi to určitě nevadilo.... ale já to tam nemám :D
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Přestaňte řešit kraviny děti moje a alou cvičit :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No, kdyz si vezmete akustickou kytaru...tak krk vam konci ve spoji s telem kytary...ale hmatnik bezi sam nalepeny jeste dal k ozvucnicovemu otvoru...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

zas tak nepodstatná věc to není.... ty krky s tím přesahem se daj měnit za 21 pražcový, což je dobrý vědět.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

pavel68 píše:Přestaňte řešit kraviny děti moje a alou cvičit :wink:
na to že si stejně starej jako moje máma vypadáš ještě dobře :lol:
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

kuba182 píše:
pavel68 píše:Přestaňte řešit kraviny děti moje a alou cvičit :wink:
na to že si stejně starej jako moje máma vypadáš ještě dobře :lol:
:lol: za chvilku budu volnej,tak pošli telefon jestli je na tom máti stejně :!:
EDIT-stačí mi moje pitbullka-ta mě má ráda jenom proto,že jsem :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

dalšího tátu ? hmm budu o tom přemejšlet :lol:
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

kuba182 píše:dalšího tátu ? hmm budu o tom přemejšlet :lol:
Ber to..treba te bude podporovat jeste vice v tvym konicku kdyz ma stejnej :lol: :lol: ze by obcas neco vysolil:D:D
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

turbo_MaCk píše:zas tak nepodstatná věc to není.... ty krky s tím přesahem se daj měnit za 21 pražcový, což je dobrý vědět.
no to neni tak tak jisty.... ne kazdy ne-21 prazcovy krk ma ten presah stejny, takze pouha zamena krku neni mozna, nehlede na to, ze s nejvetsi pravdepodobnosti by vam ani nesedeli diry a otvory...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Mika.Rybanenn

Příspěvek od Mika.Rybanenn »

Alcarmo píše:No pokud to byl jeden a ten samý model (tj. obojí Cort Z40 o čemž pochybuju) tak byla výrobní vada u té co to neměla. Ale fakt pochybuju o tom že byly obě stejný model.
Nebyl to Cort Z40, ta o které jsem se zmiňoval, že jsem viděl u nás na prodejně, byl to nějaký stratouš, ale od stejné firmy stejný model a jeden kus to měl a druhý ne což je divné, myslel jsem, že je to výrobní vada když jedna hmatník má klasický a druhá přesahující.

petrpetr píše:To je prece naprosto normalni.... nechapu co je na tom nechutne...
Ano, možná, či spíše dle většiny názorů která zde zazněla to normální je, jen mě zarazilo, že u dvou stejných kytar to bylo řešeno rozdílně, tj. myslel jsem, že ten přesahující hmatník je výrobní nedostatek. Takže jsem z toho jaksi jelen :shock:, škoda, že nemůžu zajet do Brna osobně na tu Z40ku kouknout. Btw můj výběr se ještě rozšířil na Wasburn WI14, uvažuju taky dále mezi Cort G210, Dean Vendetta XM, Aria MAC 50 a Epiphone EM1...styl...metal spíše tvrdšího ražení, death a tomu podobné, kytara max za pět tisícovek, víc ne. Doporučili byste něco?
majso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majso »

Ja to mam tak isto na mojej Jacksonke :X
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eclipse »

Mika.Rybanenn píše:můj výběr se ještě rozšířil na Wasburn WI14, uvažuju taky dále mezi Cort G210, Dean Vendetta XM, Aria MAC 50 a Epiphone EM1...styl...metal spíše tvrdšího ražení, death a tomu podobné, kytara max za pět tisícovek, víc ne. Doporučili byste něco?
taky jsem o ni uvazoval, napsal jsem panu Houdkovi (www.houdek.cz) a on mi odpovedel ze XM nemaji skladem, ale nabidl mi Vendettu 1.0 za 5000, coz se urcite vyplati vic nez XM, ale nevim jestli ted nebude lepsi volba nejaka Cortka...
abych nebyl OT, presah hmatniku je na ni taky :)
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

Ja bi som to bez tohto ani nevedel :D,ja kebyze si mam vyberat v takej cenovej hladine tak sa nepozeram na to ci je ci nie :D,aspon uz viem ze je to normalne :D
Thinking ...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“