Přesahující hmatník
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
zas tak nepodstatná věc to není.... ty krky s tím přesahem se daj měnit za 21 pražcový, což je dobrý vědět.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
no to neni tak tak jisty.... ne kazdy ne-21 prazcovy krk ma ten presah stejny, takze pouha zamena krku neni mozna, nehlede na to, ze s nejvetsi pravdepodobnosti by vam ani nesedeli diry a otvory...turbo_MaCk píše:zas tak nepodstatná věc to není.... ty krky s tím přesahem se daj měnit za 21 pražcový, což je dobrý vědět.
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
- Mika.Rybanenn
Nebyl to Cort Z40, ta o které jsem se zmiňoval, že jsem viděl u nás na prodejně, byl to nějaký stratouš, ale od stejné firmy stejný model a jeden kus to měl a druhý ne což je divné, myslel jsem, že je to výrobní vada když jedna hmatník má klasický a druhá přesahující.Alcarmo píše:No pokud to byl jeden a ten samý model (tj. obojí Cort Z40 o čemž pochybuju) tak byla výrobní vada u té co to neměla. Ale fakt pochybuju o tom že byly obě stejný model.
Ano, možná, či spíše dle většiny názorů která zde zazněla to normální je, jen mě zarazilo, že u dvou stejných kytar to bylo řešeno rozdílně, tj. myslel jsem, že ten přesahující hmatník je výrobní nedostatek. Takže jsem z toho jaksi jelenpetrpetr píše:To je prece naprosto normalni.... nechapu co je na tom nechutne...
- Eclipse
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem o ni uvazoval, napsal jsem panu Houdkovi (www.houdek.cz) a on mi odpovedel ze XM nemaji skladem, ale nabidl mi Vendettu 1.0 za 5000, coz se urcite vyplati vic nez XM, ale nevim jestli ted nebude lepsi volba nejaka Cortka...Mika.Rybanenn píše:můj výběr se ještě rozšířil na Wasburn WI14, uvažuju taky dále mezi Cort G210, Dean Vendetta XM, Aria MAC 50 a Epiphone EM1...styl...metal spíše tvrdšího ražení, death a tomu podobné, kytara max za pět tisícovek, víc ne. Doporučili byste něco?
abych nebyl OT, presah hmatniku je na ni taky