a DUNLOP TORTEX 0,73 mm
Na co hrajete?
Pravidla fóra
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
na Gax30 sem hral....
Do zacatku ej to dobry... Aghatisovy telo 2 HB (pokud bys pak nemel prachy na lepsi kejtru tak bych rek ze vymena snimacu neni krok spatnym smerem-snimace na levnych ibanezkach nejsou nic moc). Pevna kobilka je typu jako na TELatkach. Rozhdne lepsi jak ten stagg. Ale co se tyce tech snimacu tk kobilkovej ma na zkresleni pri p.m. strasne zahulenej (necitelnej) zvuk, aspon mi to tak prislo.....
Jo a lepenej krk nema, je sroubovanej!
Do zacatku ej to dobry... Aghatisovy telo 2 HB (pokud bys pak nemel prachy na lepsi kejtru tak bych rek ze vymena snimacu neni krok spatnym smerem-snimace na levnych ibanezkach nejsou nic moc). Pevna kobilka je typu jako na TELatkach. Rozhdne lepsi jak ten stagg. Ale co se tyce tech snimacu tk kobilkovej ma na zkresleni pri p.m. strasne zahulenej (necitelnej) zvuk, aspon mi to tak prislo.....
Jo a lepenej krk nema, je sroubovanej!
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
k tomu zahulenymu zvuku.....mozna to byo kombem - stara verona regent se znacne prosranym reprem
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Tož u mě:
Kytara - Fender Stratocaster American Deluxe
Krabičky - Boss CS2, Dunlop CryBaby Wah, Boss CE 5 (brzo přibude Digitech Bad Monkey a Ibanez TS 9)
Repro - Fender Hot Rod Deluxe 1x12, vyměněný reprák za Celestion G12, jiné lampy
Na to, že jsem na elektriku přešel před pár měsíci, celkem slušný
Kytara - Fender Stratocaster American Deluxe
Krabičky - Boss CS2, Dunlop CryBaby Wah, Boss CE 5 (brzo přibude Digitech Bad Monkey a Ibanez TS 9)
Repro - Fender Hot Rod Deluxe 1x12, vyměněný reprák za Celestion G12, jiné lampy
Na to, že jsem na elektriku přešel před pár měsíci, celkem slušný
gax 75 se nevyplati. gax 70 je to samy, nema sice ten d-tuner (podle me naprosto zbytecnej), ale je asi o 1500 levnejsi. ja sem tu gax 70 mel a byla to za ty penize vazne super kytara. musel sem sice nechat zabrousit prazce, ale jinak byla naprosto v pohode.Pajus píše:Hej Andy? jaka je Ta GAX30 ???
chtel sem si jí koupit, ale odradilo me od ni to ze ma lepenej krk... totiz ty levny Ibanez byvaj vetsinou smejdy, co sem slysel, tak by me zajimalo esli stoji zato ?? chtel bych si totiz ji koupit, nebo mozna GAX75 esli budou rachy

Moje vybavicka
Ja hraju (krome vsech tech ESPcek
) na Ibanez RG321MH a nemuzu si stezovat, az na jednu drobnost, ze mne tam obcas pri zahrani g neco drnci v mechanice, ale nejde to do komba, tak to nevadi.
Zkresluji Digitechem XMM MetalMasterem a komba celkem stridam, jake je zrovna k mani.
Zvuk me vyhovuje i na lecjakym jakz takz kombu i na pouhym mixu.
Ale jinak se mi libi Laney LX120 TWIN ci Fender FM212R.
Zkresluji Digitechem XMM MetalMasterem a komba celkem stridam, jake je zrovna k mani.
Zvuk me vyhovuje i na lecjakym jakz takz kombu i na pouhym mixu.
Ale jinak se mi libi Laney LX120 TWIN ci Fender FM212R.
Ibanez RG321MH ---> George Dennis Mighty Mouse
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Trsátka Dunlop-0,88 Tortex(zelený) za všechno ostatní se stydím
. .
Jo a jěště Efekt-Digitech RP 50. .
A teda ať nejsu za debila tak Cruiser By Crafter-Set ST 120(teď su za debila)

Jo a jěště Efekt-Digitech RP 50. .
A teda ať nejsu za debila tak Cruiser By Crafter-Set ST 120(teď su za debila)
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal