Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
http://www.web-share.net/download/file/ ... a.wav_3985 kdo pozna co to melo byt je borec..
Nějak mi to jde stáhnout jen přes IE.. bleOndra88 píše:http://www.web-share.net/download/file/ ... a.wav_3985 kdo pozna co to melo byt je borec..
Jinak je to nějaká Metallica zdá se
Hle jen me tak napadlo ze by nebylo spatny udelat neakej topic ze bysme tam hazely nahravky toho cosme se zacali ucit a pak jak se postupne zlepsujeme...?blbo by to docela dobry..si aspon myslim
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Jinak k videu, jestli hraješ fakt ty 3 měsíce tak seš borec 
Škoda že to nemáš uplně v rychlosti , spousta těch songů sou těžký spíš kuli tomu jak je to rychlý
Dej si pozor na palec, neměl by ti při přejíždění po hmatníku zůstávat kdoví kde u 3tího pražce ( myslim to od 4:02)
P.S.2. Co máš vlastně za equipment? Roland+ od koho máš to LP?
P.S.3. Škoda žes nenahrál jump in the fire

Škoda že to nemáš uplně v rychlosti , spousta těch songů sou těžký spíš kuli tomu jak je to rychlý
Dej si pozor na palec, neměl by ti při přejíždění po hmatníku zůstávat kdoví kde u 3tího pražce ( myslim to od 4:02)
P.S.2. Co máš vlastně za equipment? Roland+ od koho máš to LP?
P.S.3. Škoda žes nenahrál jump in the fire
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Já to taky nepotřebuju, ale zatim nemám jinou možnost, točim to mobajlem....sice ze zvuku nic nemáte, ale aspon mi to věříte když pozorujete prsty
... ok pořídim nějakej mikrofon k PC ,ale ted sem totalne bez peněz , kupuju kossy a pak nejaky veci na kolo, takže až tak za měsíc 
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Jůů, s těma batllama (esli to teda myslíte vážně, já bych do toho docela i šel) se k vám přidám jestli mi to dovolíte (eště aby ne když Ronnie hraje na moje bejvalý kombo
), na elektriku taky hraju kolem 3-4 měsíců, takže sem na podobný úrovni jako vy
Akorát bych to řešil třeba po icq ať se zbytečně nezatěžuje fórum našema výplodama
Jinak časem taky postnu jak hraju. Teď nemám přes co hrát, ale do konce týdne by se to mělo změnit
Akorát bych to řešil třeba po icq ať se zbytečně nezatěžuje fórum našema výplodama
Jinak časem taky postnu jak hraju. Teď nemám přes co hrát, ale do konce týdne by se to mělo změnit
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D