DIGITECH - Kytarový multiefekt RP 50
Pravidla fóra
DIGITECH - Kytarový multiefekt RP 50
Čus co říkáte na tento multiefekt mama kytaru jackson a kombo crate fw 15
...zacinam a v bazaru se da sehnat do 1k
...
zas zalezi co chceš hrát, u levnych multiefektu jsou zkresleni na prd, ale do začátku a na cvičení to bohatě stačí. určitě to nebude špatná investice
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Zalezi na tom, ako a na co ho chces pouzivat. Ako pisal Caggan, skreslenie je naprd, pokial ti ide o pekne skreslenie, tak radsej zvol distortion krabicku. Modulacne efekty su fajn - v ramci moznosti. Je obmedzena ich nastavitelnost, ale vcelku su pouzitelne.
Mne sa tento efekt osvedcil ako pomocka pri nahravani. Teraz ho predavam, prave za 1k, vid sekcia Trziste
Mne sa tento efekt osvedcil ako pomocka pri nahravani. Teraz ho predavam, prave za 1k, vid sekcia Trziste
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
u hodně lidi sem viděl ( a taky to tak sam mám) že si koupi levný multiefekt na modulační efekty, na nabuzeni nebo na ekvalizaci.... a zkreslení udělají krabkou, nebo zkombinují zkreslení krabkyu a multiefektu. pokud seženeš něco v bazaru tak to neni ani taková velká cena, např. ten digitech kdybys sehnal za litr, + boss SD1/DS1 tak to vyjde na nejakych 2500, a budeš mět hodně muziky za malo peněz
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black