Zdravotní problem
Pravidla fóra
- Alexi_Laiho
Zdravotní problem
Zdravim , v pondělí mi doktorka řekla že mam poškozený šlachy, resp. řikala něco o zánětu (na levý ruce)a o sádře na měsíc.. Jenže v květnu máme docela narváno (s kapelou) a snad v červnu máme jet hrát do ruska ... Nevíte čim to dát dopořádku , krom sádry.. Mastičky, různý ty horky světla atd

vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Myslím, že ničím jiným to nespravíš...
Jedinně odehraješ koncert a pak si budeš muse tdát přestávku a naučit se vytahovat struny normálně...
Jedinně odehraješ koncert a pak si budeš muse tdát přestávku a naučit se vytahovat struny normálně...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Re: Zdravotní problem
Hele s tím si nehraj-pěkný svinstvo a léčí se dlouho!Jak si k tomu sakra přišel?Zkus Kostivalovou mast-zábaly na noc a do igelitu ať se to trochu zapaříAlexi_Laiho píše:Zdravim , v pondělí mi doktorka řekla že mam poškozený šlachy, resp. řikala něco o zánětu (na levý ruce)a o sádře na měsíc.. Jenže v květnu máme docela narváno (s kapelou) a snad v červnu máme jet hrát do ruska ... Nevíte čim to dát dopořádku , krom sádry.. Mastičky, různý ty horky světla atd![]()
![]()
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Alexi_Laiho
Re: Zdravotní problem
Spíš než z hraní , tak to mam z posilovny a dřív co sem dělal par bojovejch sportů :/ .pavel68 píše:Hele s tím si nehraj-pěkný svinstvo a léčí se dlouho!Jak si k tomu sakra přišel?Zkus Kostivalovou mast-zábaly na noc a do igelitu ať se to trochu zapaříAlexi_Laiho píše:Zdravim , v pondělí mi doktorka řekla že mam poškozený šlachy, resp. řikala něco o zánětu (na levý ruce)a o sádře na měsíc.. Jenže v květnu máme docela narváno (s kapelou) a snad v červnu máme jet hrát do ruska ... Nevíte čim to dát dopořádku , krom sádry.. Mastičky, různý ty horky světla atd![]()
![]()
Co třeba ten ibalgin (mastičku) , je proti zánětům atd
Zkus,ale mě nepomohl-nejlepší je ta kostivalka a klid.Já to měl z rachoty /obkladač/,furt packy v zimě a mokrý,když se zavážel matroš na stavbu taky jsem za 6 hodin přetahal několik tun...
A drž tu packu v teple
A jestli chceš hrát-přejít na měkčí struny,zvuk tvrdejch je sice cool,ale je to něco za něco
A drž tu packu v teple
A jestli chceš hrát-přejít na měkčí struny,zvuk tvrdejch je sice cool,ale je to něco za něco
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
fakt si s tím nehraj, já si to uhnal cca dva a půl roku zpátky (shodou okolností taky v posilce) a pořád s tím zápasím a nelepší se to, takže na kytaru teď nehraju, spíš jen tak pobrnkávám... 
Hraju teď osmičky struny.. a o rychlosti? o té si můžu nechat zdát..
prodělal jsem mastičky, prášky, laser, magnety, rebox, elektroléčbu, cvičení... a pořád mě to nechce opustit! vážně si s tím nehraj!! dal bych cokoliv za to abych mohl vrátit čas a podchytil to včas..
Hraju teď osmičky struny.. a o rychlosti? o té si můžu nechat zdát..
prodělal jsem mastičky, prášky, laser, magnety, rebox, elektroléčbu, cvičení... a pořád mě to nechce opustit! vážně si s tím nehraj!! dal bych cokoliv za to abych mohl vrátit čas a podchytil to včas..
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
)
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
- Alexi_Laiho
já mam 12-¨56 ,ale zas drop Bpavel68 píše:Zkus,ale mě nepomohl-nejlepší je ta kostivalka a klid.Já to měl z rachoty /obkladač/,furt packy v zimě a mokrý,když se zavážel matroš na stavbu taky jsem za 6 hodin přetahal několik tun...
A drž tu packu v teple![]()
Btw s tou rachotou , dělam pingla..
S hranim si dam ted pauzu ,tu sádru si nemůžu dovolit .. - školda -praxe = absence = opravný zkoušky na konci roku ,s tim že na škole nejsem moc v lásce,takže rovnou opakování nebo odchod.
Co myslíte , stahovat to ?
Na hraní si to určitě stahuj.. ať trochu omezíš rozsah pohybu (snaž se nehýbat zápěstím do krajních poloh).. a kytaru si dej hodně vysokoAlexi_Laiho píše: Co myslíte , stahovat to ?
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
)
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Hele, nechci bejt skeptik, ale jestli si pamatuju, tak to není poprvé, co máš nějakej problém ohledně hraní... Možná jsi na tom asi i hůř než Trao nebe já, což už je celkem špatný...
Ted vážně - měl bys tomu dát fakt klid. Není dobrý to přetěžovat... Můj učitel udělal podobnou blbost a má ted dny ksy prostě nemůže hrát ani kdyby 1000000x chtěl, prostě to nejde. Takže bych neblbnul... Je škoda si odepsat ruce takhle brzo...
Takže optimálně klid a teplo. Ty znecitlivující mastičky (obsahující ibobrufenum apod.) bych na tvém místě taky vypustil. Ano, nebude tě to bolet, ale to je špatně, protože jestli budeš hrát a přetížíš to, ucejtíš to až pozdě. Pokud je to nervovej problém, tak klidně, ale pokud jde o zánět, akorát bys tak zakryl možný zhoršení. Takže ne. Jinak teplo. A pokud holt budeš chtít hrát, určitě to stahuj. To pomůže.
Ted vážně - měl bys tomu dát fakt klid. Není dobrý to přetěžovat... Můj učitel udělal podobnou blbost a má ted dny ksy prostě nemůže hrát ani kdyby 1000000x chtěl, prostě to nejde. Takže bych neblbnul... Je škoda si odepsat ruce takhle brzo...
Takže optimálně klid a teplo. Ty znecitlivující mastičky (obsahující ibobrufenum apod.) bych na tvém místě taky vypustil. Ano, nebude tě to bolet, ale to je špatně, protože jestli budeš hrát a přetížíš to, ucejtíš to až pozdě. Pokud je to nervovej problém, tak klidně, ale pokud jde o zánět, akorát bys tak zakryl možný zhoršení. Takže ne. Jinak teplo. A pokud holt budeš chtít hrát, určitě to stahuj. To pomůže.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam takhle rozsekanou pravacku, pred par lety mi kamos prejel bruslou hrbet ruky takze a vsechno co mu stalo v ceste pretal takze pres mesic v sadre a sesivany skoro vsechy slachy. no na podzim mi z toho zapestniho kloubu tahali ganglion kterej souvisi s tim predchozim zranenim takze zase vic jak mesic a ted me to zase poboliva, uz me to fakt nebavi mam to hlavne i od mysi, do skoly musim hodne rysovat a takze je to v permanenci a udajne se to ve velke vetsine pripadu udela znova takze sem skeptik.. tak proto me zajima jak na to prijdes
známemu se stalo něco podobného, určitě si to stahuj a sežen si takovou nějakou stahovačku, která by měla i vystuže aby sis s tim nehybal, při hraní to stáhni obvazem a jen tak to nos něčím vystužené, a snaž se to nezatěžovat, pokud možno nenosit těžký krámy atd. a dej si pozor taky na záda, snaž se sedět rovně, a lehce protahovat jak záda tak ruku......
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Alexi_Laiho
[quote="Nero"]Hele, nechci bejt skeptik, ale jestli si pamatuju, tak to není poprvé, co máš nějakej problém ohledně hraní... Možná jsi na tom asi i hůř než Trao nebe já, což už je celkem špatný...
quote]
Ten první problem - měl sem skříplej nerv a neměl sem cit ,dalo se to dohromady během dvou měsíců . Ještě to proberu doma a uvidim -do konce tejdne du do sádry ,nebo se uvidí.
pigdestroyer : Na zápěstí (spodní straně) mi naběhla taková boule (tam kde se filmově podřezávaj žíly:) ) a divně to táhne, bolí , tlačí , vzít třeba 1,5L pet lahev vody chce docela rozmejšlet:) . Byl sem s tim u doktorky a ta mi tu novinku sdělila ...
quote]
Ten první problem - měl sem skříplej nerv a neměl sem cit ,dalo se to dohromady během dvou měsíců . Ještě to proberu doma a uvidim -do konce tejdne du do sádry ,nebo se uvidí.
pigdestroyer : Na zápěstí (spodní straně) mi naběhla taková boule (tam kde se filmově podřezávaj žíly:) ) a divně to táhne, bolí , tlačí , vzít třeba 1,5L pet lahev vody chce docela rozmejšlet:) . Byl sem s tim u doktorky a ta mi tu novinku sdělila ...
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
covece zni to hruzostrasne. asi mas kytaru moc nizko.. byt tebou dal bych si do kupy ruku, pak zkratil popruh a pokracoval v hrani. koncerty neutecoum, pokud to za neco stoji tak nabidky budou i potom. taky sme kvuli me vynechali hrani v nemecku /nebylo to tam zase takova vyhra/. slachy kazdopadne co vim, jsou na dlouho. pak jeste po te sadre rozhybat zpatky prsty.. zazil sem to uz vickrat, stoji to za picu fakt. 
- Alexi_Laiho
Neska sem se o tom bavil s tátou , řikal mu že mam zánět atd. On ,že taky dřív měl (resp. nedávno) a rozehnal to "Voltaren emulzen" , tak to zkusim , čet sem si naký lejstro k tomu sice to tlumí bolest, ale pacifikuje zánět, tak snad to pomůže
Sleduj Greenwooda a jeho pravou ruku. Evidentně se s tím hrát dá. Ale osobně bych to nechal odpočinout, přece jenom mám svoje ruce rád a chtěl bych si je užít až do důchodu.
http://www.youtube.com/watch?v=AD8f5h4Zvxw
http://www.youtube.com/watch?v=AD8f5h4Zvxw
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.