Boss DS 1
Pravidla fóra
No to mi prijde vicemene normalni, clovek tak jako tak na tom o moc neusetri ani nevydela, protoze nechat si to poslat primo z toho shopu by znamenalo dle meho nazoru vyssi castku nez treba zminovanych 1300,- Kc (postovne v te zemi, dan v te zemi, CLO a pak nase skvela dan - 19%). Efekt co stoji v USA 2500,- Kc napriklad, ke me dorazi se vsemi naklady za 4500,-Kc.
Jedine si to nechat poslat jako darecek od znameho v baliku a nic neprozradit zdejsi poste, co je uvnitr. Kdyz se to nahodou ztrati, nedostanes v tom pripade nic krom snad penez za postovne, pokud to mas cim dolozit
Jedine si to nechat poslat jako darecek od znameho v baliku a nic neprozradit zdejsi poste, co je uvnitr. Kdyz se to nahodou ztrati, nedostanes v tom pripade nic krom snad penez za postovne, pokud to mas cim dolozit
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no tak se podívejte na thomanna tam je všechno v přepočtu výhodně levnější ( fender champion u nás 5150kč u nich 3975kč...) jako tohle mi fakt skoro pije krev, hned bych si pro něco tam zajel ale když já nemam jak se tam dostat - do německa nejezdíme a sám vlakem...hm to ne...třeba si někdy udělam výlet
PS: nebo bychom se mohli nějak dohodnout a to by se pak vyplatilo

PS: nebo bychom se mohli nějak dohodnout a to by se pak vyplatilo
chtělo by to znameho v americe, nebo třeba v londýně, londýn je město hudby a britské shopy sou podle toho co sem slyšel dost levné, např. muj učitel si koupil Epi twin neck s boxem a s hlavou marshall, v ČR by to vyšlo na něco okolo 100 000 a říkal že na tom ušetřil tak 20% a to si to ještě nechal poslat. přes leto bych se rád do anglie podíval tak přijímám objednávky 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
A jaký je rozdíl v porovnání s asijskýma?zby píše:Boss DS-1 se dnes již v Japonsku nedělá a je to škoda. Je možné ji sehnat jedině na aukcích (ebay). Já ji sehnal loni (2007) začátkem prosince bez adaptéru a ve výborném stavu.
Cena US$55 + US$20 pošta. Bez cla a problémů. Přislo to asi za tři týdny.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
On i japonskej je z Asie...hardcore guitarist píše:A jaký je rozdíl v porovnání s asijskýma?zby píše:Boss DS-1 se dnes již v Japonsku nedělá a je to škoda. Je možné ji sehnat jedině na aukcích (ebay). Já ji sehnal loni (2007) začátkem prosince bez adaptéru a ve výborném stavu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
jo promin teda mezi japonským a tím čisnko indonéských nebo kde se to dělá....Nero píše:On i japonskej je z Asie...hardcore guitarist píše:A jaký je rozdíl v porovnání s asijskýma?zby píše:Boss DS-1 se dnes již v Japonsku nedělá a je to škoda. Je možné ji sehnat jedině na aukcích (ebay). Já ji sehnal loni (2007) začátkem prosince bez adaptéru a ve výborném stavu.
Já jsem osobně zjistil toto:
1. Taiwanec znatelně uřízl signál - nesnesl výstupní napětí dnešních snímačů (pasívních i aktivních). To bylo hodně nepříjemné.
2. Taiwanec samotný měl příliš ostré výšky. Řezalo mě to do uší (i přes to, že se to dá nastavit).
3. Při hře na vyšších strunách a vyšších pražcích (asi od 12tého) občas na některých tónech Taiwanec zaškrčel (otázka je, jestli je vina technologie, nebo opotřebení/zacházení).
Nijak "vědecky" jsem to dál nepitval. Prostě jsem chtěl zvědavě porovnat originál Japonskou výrobu. Nakonec jsem si ponechal Japonce. A ta cena za něj byla dost nízká ...
Taiwanec byl z roku 1994
Japonec je z roku 1984 (nebo 86, nevím teď zpaměti)
Jinak pro zájemce o boss mršidla přidávám serial number decoder. Na tomto serveru jsou mimo jiné i další informace:
http://www.bossarea.com/serial/sndecoder.aspx
1. Taiwanec znatelně uřízl signál - nesnesl výstupní napětí dnešních snímačů (pasívních i aktivních). To bylo hodně nepříjemné.
2. Taiwanec samotný měl příliš ostré výšky. Řezalo mě to do uší (i přes to, že se to dá nastavit).
3. Při hře na vyšších strunách a vyšších pražcích (asi od 12tého) občas na některých tónech Taiwanec zaškrčel (otázka je, jestli je vina technologie, nebo opotřebení/zacházení).
Nijak "vědecky" jsem to dál nepitval. Prostě jsem chtěl zvědavě porovnat originál Japonskou výrobu. Nakonec jsem si ponechal Japonce. A ta cena za něj byla dost nízká ...
Taiwanec byl z roku 1994
Japonec je z roku 1984 (nebo 86, nevím teď zpaměti)
Jinak pro zájemce o boss mršidla přidávám serial number decoder. Na tomto serveru jsou mimo jiné i další informace:
http://www.bossarea.com/serial/sndecoder.aspx
k poslednimu nazoru se priklanim...
stare japan bossy maji daleko lepsi buffer nez ty taiwan - ty singnal vys...ou tak, ze se to neda ani poslouchat...
a navic maji proste daleko lepsi zvuk!!! nezni to tak umele... navic si japonsky efekt drzi cenu, takze kdyz ho clovek ted koupi, tak ho za tri roky proda za stejne penize a nebo za vetsi...
stare japan bossy maji daleko lepsi buffer nez ty taiwan - ty singnal vys...ou tak, ze se to neda ani poslouchat...
a navic maji proste daleko lepsi zvuk!!! nezni to tak umele... navic si japonsky efekt drzi cenu, takze kdyz ho clovek ted koupi, tak ho za tri roky proda za stejne penize a nebo za vetsi...
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, já mam nějaky neznámý za 150 z GMe, který je to naprosto v pohodě, akurát mi u overdrivu (SD-1) trochu piští, ale přitom s baterkou ne ... Snést se to dá, protože při hraní to nejde slyšet.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers