Professor Satchafunkilus and the Musterion of Rock

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
hrnek bez dna

Professor Satchafunkilus and the Musterion of Rock

Příspěvek od hrnek bez dna »

Tak co rikate na nove album satrianiho?
mozna tam nejsou veci jako Moto.Driver nebo Summer Song ale podle me je to uchvatne cedko - zatim se mi nejvice libi Musterion - ty akordy na zacatku a basa mezi tim a pak ta hl. melodie a asi v 1:14 ten bend nahore a mnoho dalsich veci (tlumene tony po konci hlavni melodie apod.)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Jejdna, já na něj skoro zapomněl... Je čas se po něm někde podívat, asi to hodně rozhodne, jestli pořídim lupen na Satrianiho nebo šáhnu po nabízeném lístku na Metallicu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Gac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gac »

Tak podle mě je hodně vydařené, hodně chytlavé melodie. Mozna jen Professor Satchafunkilus je hodne odlisny od ostatnich skladeb, mimo jine se zde objevuje saxofon v podani syna samotneho Satrianiho. Jinak I Just Wanna Rock je takova hitovka, ktera chyti kazdeho, hodne se mi tam libi ten Talkingbox. V zaveru je uzasna skladba Analucia, ta se opravdu povedla. Co vic rict, snad se brzy dockame dalsiho alba :)
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
Zvuk

Příspěvek od Zvuk »

Nemozem prist na chut rytmickej sekcii , ta ich hra je upne mechanicka , bez invencie . Trio musi spolu makat , inak je to nuda . No a ani Joe ma moc tymi svojimi napadmi neoslovil . Sorry Maestro... :?
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“