Zdravotní problem
Pravidla fóra
Voltaren se na to dava.. i ja ho mel.. ale ten ti sam od sebe nepomuze.. ten klid vazne potrebujesAlexi_Laiho píše:Neska sem se o tom bavil s tátou , řikal mu že mam zánět atd. On ,že taky dřív měl (resp. nedávno) a rozehnal to "Voltaren emulzen" , tak to zkusim , čet sem si naký lejstro k tomu sice to tlumí bolest, ale pacifikuje zánět, tak snad to pomůže
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
)
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
hele to není pr... vůbec nehraj, vykasli se na Rusko. Stejně tam je zima. Já takhle porad blnul až jsem jednou při tenise nevybral bekend a přistál na ruce. Otevřená zlomenina prstu v kloubu, druhý vykloubený. A jeste na levacce. Takze na kytaru hraju jak lama pac nemam dobre pohyblivý prsty. Uz to rozhýbávám třetí rok. Do dneška jeden prst neohnu a potom kdyz mám prsteníkem hrát basový E a potom spadnout o pár strun níž tak koncim. Takze to fakt není legrace
- Alexi_Laiho
Dal sem demo jednomu známýmu co hledal kapelu na fest, řikal že to nezní špatně, poslal to dál , jemu sme se snad tak trochu líbili , moc si za to neřekli , tak tam na 90% jedemMartin656 píše:Ja se chci zeptat na to rusko(promin ze spis nez resim tvuj problem jeste vyzvidam)jak ste k tomu prisly..?k tomu rusku..?
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Tak to vam fandim..doufam z budete mit na strankach neakej report z akce nebo video nebo tak neakAlexi_Laiho píše:Dal sem demo jednomu známýmu co hledal kapelu na fest, řikal že to nezní špatně, poslal to dál , jemu sme se snad tak trochu líbili , moc si za to neřekli , tak tam na 90% jedemMartin656 píše:Ja se chci zeptat na to rusko(promin ze spis nez resim tvuj problem jeste vyzvidam)jak ste k tomu prisly..?k tomu rusku..?
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Alexi_Laiho
Díky... Hehe jestli to vyjde tak na tom videu leda tak bude jak vylezem na podium , uvidíme dav lidí a z nervu se na první dobu poblijemMartin656 píše:Tak to vam fandim..doufam z budete mit na strankach neakej report z akce nebo video nebo tak neakAlexi_Laiho píše:Dal sem demo jednomu známýmu co hledal kapelu na fest, řikal že to nezní špatně, poslal to dál , jemu sme se snad tak trochu líbili , moc si za to neřekli , tak tam na 90% jedemMartin656 píše:Ja se chci zeptat na to rusko(promin ze spis nez resim tvuj problem jeste vyzvidam)jak ste k tomu prisly..?k tomu rusku..?
- MacaFCB
- Kontaktovat uživatele:
a co tak jako prevenci použít todle?
http://www.energycentrum.cz/artrin.php
jinak díky za odpověď pavle.
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Ramms+ein 4ever!!!
No proč neMacaFCB píše:a co tak jako prevenci použít todle?
Zdraví máme všichni jenom jedno
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Alexi_Laiho
Od minulýho tejdne co mě to začlo zlobit doma skoro nehraju (resp . tak 20min před zkouškou) Jinak na zkouškách to dost ššetřim ,stahuju si tu ruku , kytaru sem si dal pomalu ke krku ,mažu to tim voltarenem , a při hraní to necejtim(bolest) , ale např, když mam psát něco ve škole, tak po třech větách to vzdávamr0nn!e píše:pavel68 píše:Zdraví máme všichni jenom jedno
SOUHLASIM! Alexi dej si oraz fakt
Je to fakt svinstvo ... kluk z druhý kapely kde sem , tak má taky zánět, ale na pravý , píchaj mu do toho naky s****y a už měsíc nehrál , takže jenom zpívá.. asi dopadnu stejně
Taky mi do toho píchli nějakej obstřik.. týden jsem si pak tou rukou nezavázal ani tkaničky.. asi se pan doktor netrefil
))
Kup si v lékárně tobolky s rybím tukem.. ty mastný kyseliny v tom obsažený mají na šlachy taky dobrej vliv..
Kup si v lékárně tobolky s rybím tukem.. ty mastný kyseliny v tom obsažený mají na šlachy taky dobrej vliv..
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
)
Já se jednou na**l a spal jsem měsíc na gauči,když si mě usmířila jen na omak měla o dobrejch 5 kilo víc-od tý doby to raději nechytámMacaFCB píše:ja jednou nehral měsíc a ztratil sem cit v rucetak sem ho musel zase chytit:-)
Alexi-hele musíš sám vědět jak ti je a podle toho se zařiď
Good Luck kámo
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- MacaFCB
- Kontaktovat uživatele:
hele vím že sem otravnej ale jak vůbec takový zanět vzniká? je to přetížením to je mi jasné,ale myslím tím je to špatným stylem hry nebo to příjde samo zničeho nic? jinak přeji Taky hodně štěstí v uzdravovaní!!! 
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Ramms+ein 4ever!!!
- Alexi_Laiho
Snažim se ted co nejvíc jednat obezřetněpavel68 píše:Já se jednou na**l a spal jsem měsíc na gauči,když si mě usmířila jen na omak měla o dobrejch 5 kilo víc-od tý doby to raději nechytámMacaFCB píše:ja jednou nehral měsíc a ztratil sem cit v rucetak sem ho musel zase chytit:-)
![]()
Alexi-hele musíš sám vědět jak ti je a podle toho se zařiď![]()
Good Luck kámo
Re: Zdravotní problem
Čau, spadnul jsem na kole a narazil jsem si levý zápěstí,respektive záprstní kůstky(ty kůstky mezi prstem a zápěstím). Byl jsem s tím na pohotovosti a mám na týden ruku v sádře, připadam si fakt jak dement. Doktor na rentgenu nic neviděl,ale protože mě to bolelo, tak mi to dali do sádry. Nemáte s tím někdo zkušenosti? pech je,že od září jdu na ježárnu, na rockovou kytaru, tak by se mi fakt nehodilo, kdybych nemohl prasit na kytaře jako pár dní zpátky,před držkou na kole