Zdravotní problem

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Buď v klidu Maca, taky mě občas trošku bolí zápěstí...to by pak měl každej kytarista zánět šlach :roll:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
mrrca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrrca »

Alexi_Laiho píše:Neska sem se o tom bavil s tátou , řikal mu že mam zánět atd. On ,že taky dřív měl (resp. nedávno) a rozehnal to "Voltaren emulzen" , tak to zkusim , čet sem si naký lejstro k tomu sice to tlumí bolest, ale pacifikuje zánět, tak snad to pomůže
Voltaren se na to dava.. i ja ho mel.. ale ten ti sam od sebe nepomuze.. ten klid vazne potrebujes
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev :o)
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr :)
jenda

Příspěvek od jenda »

hele to není pr... vůbec nehraj, vykasli se na Rusko. Stejně tam je zima. Já takhle porad blnul až jsem jednou při tenise nevybral bekend a přistál na ruce. Otevřená zlomenina prstu v kloubu, druhý vykloubený. A jeste na levacce. Takze na kytaru hraju jak lama pac nemam dobre pohyblivý prsty. Uz to rozhýbávám třetí rok. Do dneška jeden prst neohnu a potom kdyz mám prsteníkem hrát basový E a potom spadnout o pár strun níž tak koncim. Takze to fakt není legrace
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Ja se chci zeptat na to rusko(promin ze spis nez resim tvuj problem jeste vyzvidam)jak ste k tomu prisly..?k tomu rusku..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Martin656 píše:Ja se chci zeptat na to rusko(promin ze spis nez resim tvuj problem jeste vyzvidam)jak ste k tomu prisly..?k tomu rusku..?
Dal sem demo jednomu známýmu co hledal kapelu na fest, řikal že to nezní špatně, poslal to dál , jemu sme se snad tak trochu líbili , moc si za to neřekli , tak tam na 90% jedem
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Alexi_Laiho píše:
Martin656 píše:Ja se chci zeptat na to rusko(promin ze spis nez resim tvuj problem jeste vyzvidam)jak ste k tomu prisly..?k tomu rusku..?
Dal sem demo jednomu známýmu co hledal kapelu na fest, řikal že to nezní špatně, poslal to dál , jemu sme se snad tak trochu líbili , moc si za to neřekli , tak tam na 90% jedem
Tak to vam fandim..doufam z budete mit na strankach neakej report z akce nebo video nebo tak neak
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Alexi_Laiho

Martin656 píše:
Alexi_Laiho píše:
Tak to vam fandim..doufam z budete mit na strankach neakej report z akce nebo video nebo tak neak
Díky... Hehe jestli to vyjde tak na tom videu leda tak bude jak vylezem na podium , uvidíme dav lidí a z nervu se na první dobu poblijem :D

Martin656

Příspěvek od Martin656 »

:lol: to snad ne.. :D
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

sem tak uvažoval nešlo by zanětu a podobným hnusným onemocněním předejít posilovačem prstů? že bych ty šlachy nějak vycvičil :lol: je to vůbec k něčemu? :?:
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

MacaFCB píše:sem tak uvažoval nešlo by zanětu a podobným hnusným onemocněním předejít posilovačem prstů? že bych ty šlachy nějak vycvičil :lol: je to vůbec k něčemu? :?:
Naopak-ty šlachy jsou přetažený,pak stačí míň vitamínů,špatná životospráva+jeden blbej pohyb a už jsi v tom :roll:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

a co tak jako prevenci použít todle?
http://www.energycentrum.cz/artrin.php
jinak díky za odpověď pavle.
Ramms+ein 4ever!!!
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

MacaFCB píše:a co tak jako prevenci použít todle?
http://www.energycentrum.cz/artrin.php
jinak díky za odpověď pavle.
No proč ne :?: Hlavně-jsem pro cokoli na přírodní bázi-jakýkoli chemický svinstva-analgetika a pod.přebíjí bolest,ale neřeší podstatu problému.Nejdůležitější je dávat si na pazoury BACHA a těmhle věcem předcházet.Do 35 bylo všechno v poho,pak už jsem poznal,že ty klouby už musím šetřit a teď jakmile cejtím že se mi "strhává závit",dávám prostě voraz a dva dny mě do rachoty nikdo nedostane-zakázka nezakázka :!:
Zdraví máme všichni jenom jedno :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 28.11.2011 9:44, celkem upraveno 1 x.
Alexi_Laiho

r0nn!e píše:
pavel68 píše::!: Zdraví máme všichni jenom jedno :wink:

SOUHLASIM! Alexi dej si oraz fakt ;)
Od minulýho tejdne co mě to začlo zlobit doma skoro nehraju (resp . tak 20min před zkouškou) Jinak na zkouškách to dost ššetřim ,stahuju si tu ruku , kytaru sem si dal pomalu ke krku ,mažu to tim voltarenem , a při hraní to necejtim(bolest) , ale např, když mam psát něco ve škole, tak po třech větách to vzdávam :) . Zejtra si zajdu do lekarny , jestli sou naky doplnky stravy, vitamíny atd .
Je to fakt svinstvo ... kluk z druhý kapely kde sem , tak má taky zánět, ale na pravý , píchaj mu do toho naky s****y a už měsíc nehrál , takže jenom zpívá.. asi dopadnu stejně :idea:

mrrca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrrca »

Taky mi do toho píchli nějakej obstřik.. týden jsem si pak tou rukou nezavázal ani tkaničky.. asi se pan doktor netrefil :o))
Kup si v lékárně tobolky s rybím tukem.. ty mastný kyseliny v tom obsažený mají na šlachy taky dobrej vliv..
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev :o)
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr :)
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

ja jednou nehral měsíc a ztratil sem cit v ruce :o tak sem ho musel zase chytit:-) :)
Ramms+ein 4ever!!!
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

MacaFCB píše:ja jednou nehral měsíc a ztratil sem cit v ruce :o tak sem ho musel zase chytit:-) :)
Já se jednou na**l a spal jsem měsíc na gauči,když si mě usmířila jen na omak měla o dobrejch 5 kilo víc-od tý doby to raději nechytám :shock:

Alexi-hele musíš sám vědět jak ti je a podle toho se zařiď :wink:

Good Luck kámo :twisted:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

hele vím že sem otravnej ale jak vůbec takový zanět vzniká? je to přetížením to je mi jasné,ale myslím tím je to špatným stylem hry nebo to příjde samo zničeho nic? jinak přeji Taky hodně štěstí v uzdravovaní!!! :wink:
Ramms+ein 4ever!!!
Alexi_Laiho

pavel68 píše:
MacaFCB píše:ja jednou nehral měsíc a ztratil sem cit v ruce :o tak sem ho musel zase chytit:-) :)
Já se jednou na**l a spal jsem měsíc na gauči,když si mě usmířila jen na omak měla o dobrejch 5 kilo víc-od tý doby to raději nechytám :shock:

Alexi-hele musíš sám vědět jak ti je a podle toho se zařiď :wink:

Good Luck kámo :twisted:
Snažim se ted co nejvíc jednat obezřetně :) . Díky vám všem za rady a podporu , cenim si toho :!:

Tompson

Re: Zdravotní problem

Příspěvek od Tompson »

Čau, spadnul jsem na kole a narazil jsem si levý zápěstí,respektive záprstní kůstky(ty kůstky mezi prstem a zápěstím). Byl jsem s tím na pohotovosti a mám na týden ruku v sádře, připadam si fakt jak dement. Doktor na rentgenu nic neviděl,ale protože mě to bolelo, tak mi to dali do sádry. Nemáte s tím někdo zkušenosti? pech je,že od září jdu na ježárnu, na rockovou kytaru, tak by se mi fakt nehodilo, kdybych nemohl prasit na kytaře jako pár dní zpátky,před držkou na kole :D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“