Jimi Hendrix
Budeš se divit ale mě taky přeučovali na praváka hned jak jsem poprvý automaticky vzal tužku do levé to začlo, byl do děs... to bylo facek...(taky mámě do toho kecal pánbíčkářdig_dag píše:....A víte proč? Jeho táta byl náboženskej fanatik a "leváctví" bral jako znamení zla
neber mě maminkůůůůůůůůůůJack/J píše:facky za to ze pises levou?
BTW byl podan navrh za trestni stihani za fyzicke tresty...
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
20 minut ticha za něj
......................................................
......................................................
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
-
742617000027
JJ je..ale nevim me to nepride neak extra..ve skladani ti to nepomuze jestli je umis nebo ne..tak ze je to jedno...a urcite musel vedet kde jakej to na hmatniku lezi takze je to uplne jedno..742617000027 píše:Cau, prosim vas chtel bych se zeptat jestli je pravda ze Jimy neumel noty. dik
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se dozvídám hodně převratnou noviku, normálně zahodim Janečka a jdu poslouchat Jimiho...Martin656 píše: ve skladani ti to nepomuze jestli je umis nebo ne..tak ze je to jedno...
EDIT: Aby toto bylo pochopeno, tomu, kdo umí noty aktivně použít to pomůže hodně...
Naposledy upravil(a) Trao dne 4.04.2008 8:11, celkem upraveno 1 x.
Die Hard or Die Home
-
742617000027
No, noty fakt neuměl a o těch barvách sem taky slyšel. Znáte CD An Evening With the Jimi Hendrix Expierence? Na odpolední zkoušce hraje písničku Room Full of Mirrors a večer jí zahraje úplně jinak... Ale tak hrál všechno, ne skrze noty ale skrze sebe.
http://bandzone.cz/flamingwheel
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
Squier by Fender Bullet Strat
Kustom Tube 12A, Danelectro HoneyTone
Marris J220-MC
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Bo ten pán nebyl kytarista...ten pán byl zosobněný feelingdig_dag píše:No, noty fakt neuměl a o těch barvách sem taky slyšel. Znáte CD An Evening With the Jimi Hendrix Expierence? Na odpolední zkoušce hraje písničku Room Full of Mirrors a večer jí zahraje úplně jinak... Ale tak hrál všechno, ne skrze noty ale skrze sebe.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jimi Hendrix
http://musicserver.cz/clanek/26121/Jimi ... o-manazer/
Pro mě to je novinka, je to fakt moc smutný... ale už nic nezměníme.
Pro mě to je novinka, je to fakt moc smutný... ale už nic nezměníme.
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
Re: Jimi Hendrix
četl jsem to dneska v metru...zlámal bych tomu člověku hnáty 
Tak on už je má zlámaný... já to neřešim, nic se nemění.
Ale nejhorší je se zamyslet nad tím, co Jimi mohl hudbě a světu jako takovýmu dát a jak ho mohl změnit. To samý John Lennon a určitě i další...
Ale nejhorší je se zamyslet nad tím, co Jimi mohl hudbě a světu jako takovýmu dát a jak ho mohl změnit. To samý John Lennon a určitě i další...
Trsátka: Sharkfin by Landström | Struny: Ernie Ball Top Heavy | Kytara: Fender Stratocaster | Efekti: Fender PT 100, Fender Fuzz-Wah (& booster), BBE Green Screamer, Boss DS-1 | Hlava: Blackheart Little Giant BH5H | Repro: Blackheart BH 112 / Kombo: Crate BT-15 | Hraju od léta 2007
prijde mi to docela pritazeny za vlasy
asi by byly znat nejaky stopy po boji, pricemz lekarska zprava mluvila uplne jinak
navic jeffrey byl podle dostpunych materialu stara smazka
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že teď už je jedno jak zemřel. Nicméně je ho velká škoda, navždycky to promě bude nejlepší kytarista na světě. Jimiho prostě už nikdo nepřekoná.
Naposledy upravil(a) Nero dne 3.06.2009 13:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučena 2 témata
Důvod: Sloučena 2 témata
Nechci byt kruty, ale je urcitym zpusobem dobre, ze JH odesel na vrcholu... vzhledem k jeho pristupu ohledne drog a prasku by stejne nedopadl o moc lepe, ale takovych interpretu je par, co zmizi ze sceny a jeste v dobe, kdy na ne svet pohlizi jako na bohy... osobne si JH nedovedu predstavit v dnesni dobe...
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Kupř. i Cobain odešel celkem "v čas". Být tady dál tak se asi zastřelí.
Omlouvám vám se
Vidět kam ten svět spěje.
Velké hvězdy vždycky jen zahoří a zhasnou. Proto si taky neplánuju důchod
Ale s mojím štěstím tady všecky přežiju 
Omlouvám vám se
Velké hvězdy vždycky jen zahoří a zhasnou. Proto si taky neplánuju důchod
Final Frontier