A to myslíš které šrouby? Těch 6 co jso pod strnumama na té fotce?Greeg píše:jestli to nebudeš používat tak doporučuju zablokovat stažením šroubů.
Vibrapáka na Mexikána
Pravidla fóra
jo těch 6, Já to mám na jednom staršim stratu taky tak udělaný, sice se ti trochu sklopí kobylka , ale to dorovnáš nastevenim jednotlivých kamenů. Je to podle mě lepší protože se ti ta kobyla nepohybuje když benduješ , mín se to rozladí když ti praskne struna a líp se to ladí.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Na levnych kytarach (kopiich) Strat bych ji nechal lezet na tele a paku nepouzival...severin píše:Mozem sa spytat? Zadna cast tremola ma byt ako vysoko od tela??? Alebo ma byt natesno s telom aby to bola cistokrvna jednozvratna mechanika???
Jinak podle ruznych Strat tipu (a myslim i podle Fender) by mela byt optimalni vyska zadni casti kobylky cca 3mm nad telem (floating) - ma to jiny zvuk, nekdo prefruje tohle, kdyz paku casteji pouziva, nekdo zas kobylu pripleskne pritahnutim pruzin uplne k telu... To je asi na vkusu kazdyho... Ovsem u "plouvouci" kobyly 3mm nad telem bez zamykacich mechanik a kvalitniho nultaku to asi nema smysl, paka by se stejne kvuli rozladovani nedala pouzivat...
viz.: "Tremolo setup - floating or clamped?"
http://www.vintagevibeguitars.com/wirin ... atTips.pdf
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi...