Jejda, jo to tremolo, mno ... nevim esi sem zapomnel rict, ze sem byl krapitek zfouknutej Ale itak, mno dik teda no .. pokud to za to stalo, tak parada to me tesi )
Fender Strat American Deluxe Maple
Fender Blues Junior III
HlackStar Dual HT
Dapper Mini
Morley PBA2 Dual Bass Wah Pedal
joj,mam slabost pro kumštýře a Pavel i Jimator patří mj. mezi špičku toho co jsem zde na foru slyšel. Tím víc z toho mám, že jsou to téměř čistý a čitelný kytary.
Disasterpiece se s tím opravdu nemaže, ovšem je to z uplně jinýho soudku
Disasterpiece se s tím opravdu nemaže, ovšem je to z uplně jinýho soudku
ten song je snad pul roku stary nebo mozna i vic uplne sem na nej zapomel,
musim delat vic takovych veci akorat se solama je u me problem a tak je raci vynechavam
Jo smim matka je hodně tolerantní sem spratek made in hell ne ? ... Mno hraju mizerně a není to N2 to mam jen v popisku ja nevim co to je za šmejda nějakej X-series něco kejtra asi za 10 litrů nic moc ale stačí mi
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
tak díky No nejdřiv si rikam skusim one solo jenže na to fakt prsty nemam a strapnim se pac tak rychle nezatapinguju Tak sem si vzpomnel na tohle mno... hodte sem taky nekdo neco novyho at v tom neplavu sám ...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Kamahl píše:Hele, já vim, že jsem zcela mimo mísu, ale co to hraje Nuker úplně na tom začátku? Já prostě vim, že to mám v playlistu, ale nedokážu to najít...
Kamahl píše:Hele, já vim, že jsem zcela mimo mísu, ale co to hraje Nuker úplně na tom začátku? Já prostě vim, že to mám v playlistu, ale nedokážu to najít...
Ale docela dobrý, Nukere.
Solo z Master Of Puppets-je to dvojhlas
Á-ha. Díky, Pavle. Jdu si tedy doplnit mezery ve vzdělání.