děsnej pískot
Pravidla fóra
děsnej pískot
Zdravim, mám tuhle kytaru SX http://www.muziker.cz/Default.aspx?SX-S ... _id;106112
a kombo Marshall AVT 50X, a v poslední době mám děsnej problém, když hrajem ve zkušebně a mám to trochu nahlas, tak to při zkreslenym zvuku naprosto nehorázně píská......ale přitom, když mám zaplej Clean tak je to v pohodě........má nebo měl někdo stejnej problém? poraďte pls? díky moc
a kombo Marshall AVT 50X, a v poslední době mám děsnej problém, když hrajem ve zkušebně a mám to trochu nahlas, tak to při zkreslenym zvuku naprosto nehorázně píská......ale přitom, když mám zaplej Clean tak je to v pohodě........má nebo měl někdo stejnej problém? poraďte pls? díky moc
Epiphone Korina 58 explorer Black, Marshall AVT 50X
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Je normální, že se clean chová dobře, tohle je výsledek zkreslení. Zapoměl si dodat, že to píská když dáš ruce z kytary, nebo i při hraní?
U lacinejch snímačů, zvlášť když máš kombo nahlas a zkreslenej kanál, začne kytara vazbit, spíš hučet, a to i v případě, že držíš struny. Chce to stát dál od toho komba, nebo vyměnit snímače
Při hraní se to chová normálně ne? 
U lacinejch snímačů, zvlášť když máš kombo nahlas a zkreslenej kanál, začne kytara vazbit, spíš hučet, a to i v případě, že držíš struny. Chce to stát dál od toho komba, nebo vyměnit snímače
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
no jakmile zapnu zvuk na kytaře, tak to okamžitě musim ztlumit protože to píská furt a je to naprosto nehoráznej zvuk, prostě výplach mozku*Twisted.Brother* píše:Takže snímače ... Myslíš že ti napískává jakože vazbí ? Nebo že prostě furt píská?
jj to je přesně ono, u hraní to dělá jak kdy.........když struny nedržim, tak je to horšíDwPetr píše:Je normální, že se clean chová dobře, tohle je výsledek zkreslení. Zapoměl si dodat, že to píská když dáš ruce z kytary, nebo i při hraní?
U lacinejch snímačů, zvlášť když máš kombo nahlas a zkreslenej kanál, začne kytara vazbit, spíš hučet, a to i v případě, že držíš struny. Chce to stát dál od toho komba, nebo vyměnit snímačePři hraní se to chová normálně ne?
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne dej volume na kytare na polovinu, sem delal tuhle chybu ja, na levnym stratovi, ze sem ho mel na max a jak brucel apod. tak to vazbilo...ale jinak urcite snimace
Ted co sem koupil Fendera Tele, tak tam sou Seymour Duncan a to nevazbi ani kdyz chci 
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Volume na kytaře taky řešení, ale ztratí vejšky, což nemusí bejt na škodu, ale i ubere zkreslení, na lampě je to paráda, ale na tranzistoru je to humus, je to jak kdyby se to kombo nemohlo vysrat - pardon, ale je to přesnýMichalowic píše:Hlavne dej volume na kytare na polovinu, sem delal tuhle chybu ja, na levnym stratovi, ze sem ho mel na max a jak brucel apod. tak to vazbilo...ale jinak urcite snimaceTed co sem koupil Fendera Tele, tak tam sou Seymour Duncan a to nevazbi ani kdyz chci
Jestli ti to nepíská, tak je to taky chyba, víc volume, jásot se dostaví, nebo lepšejší apec. Ty snímače musej krásně pištět. Pískání já rád, flažolety atd..
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Muj Washburn mi to dělá taky ale ja to pořešil dlouhym kabelem
Jedna z nejlevnějších možnosti a když to nevyjde tak mas aspon kabl dlouhej jako krava
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- banana bonus
- Kontaktovat uživatele:
To se stává kámošovi taky, někde jsem četl, že se snímače nějak zalévají do vosku nebo co, ale teď si na to přesně nevzpomenu a taky když zapne dist pedál od Ibanez a vůbec nehraje bzučí to jak cirkulárka, a když stáhne volume tak to nehraje vůbec.
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
Mám ten nejlevnější 3m nástrojovej kabel a prostě to píská.. když zkouším kamošův, tak je to v pohodě..DwPetr píše:Jak kabel, ty nemáš stíněnej, ale dvojlinku??
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
)
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
Je s podivem,kolik jsou lidi ochotný vrazit do kejtry s apecem,ale na tak základní věc,jako je kvalitní přenos signálu se vyprdnoumrrca píše:Mám ten nejlevnější 3m nástrojovej kabel a prostě to píská.. když zkouším kamošův, tak je to v pohodě..DwPetr píše:Jak kabel, ty nemáš stíněnej, ale dvojlinku??
Na kabelech se nešetří-to je jako mít krásný auto s krásnejma elektronama a obout na to šlupky gumy-taky to pojede na pikaču
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Než jsem si pořídil VOXe, tak mi to stačilo a neviděl jsem v tom jedinej problém, takže prosím zpět k tématu...
lepší kabel si určitě časem pořídím
lepší kabel si určitě časem pořídím
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
)