Ladění kytary s Ibanez MU30
Pravidla fóra
Ladění kytary s Ibanez MU30
Zdravim,
potřeboval bych poradit jak naladit kytary s ladičkou Ibanez MU30. Jsem začátečník a hlavně bych potřeboval vědět jak je značené ta stupnice (nebo jak sou vlastně značený jednotlivý struny).
Díky všem
potřeboval bych poradit jak naladit kytary s ladičkou Ibanez MU30. Jsem začátečník a hlavně bych potřeboval vědět jak je značené ta stupnice (nebo jak sou vlastně značený jednotlivý struny).
Díky všem
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky tu rikanku neznam 
Pri ladeni s MU30 se snaz do strun drnkat stejnou silou, jako pri samotnym hrani, kdyz do strun vic riznes, tak to muze udelat par centu a muzes pak mit naladeno lehce mimo. MU30 je hodne citliva ladicka
Pri ladeni s MU30 se snaz do strun drnkat stejnou silou, jako pri samotnym hrani, kdyz do strun vic riznes, tak to muze udelat par centu a muzes pak mit naladeno lehce mimo. MU30 je hodne citliva ladicka
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
ja rikanku znam
ladicku mam cu30 a vzdycky do tech strun bouchnu mrte, bo jinak se mi ta rucicka treba nezastavi, asi tam de slabej signal a furt kmita.. kdyz brnknu mrte, tak se mi zda ze naladim presnejc. volume na max. mam
ladicku mam cu30 a vzdycky do tech strun bouchnu mrte, bo jinak se mi ta rucicka treba nezastavi, asi tam de slabej signal a furt kmita.. kdyz brnknu mrte, tak se mi zda ze naladim presnejc. volume na max. mam
kytara Squier Vintage Modified Tele SSH Olympic White Maple // kombo VOXAD30VT // struny DR MT-10, Carl Martin 11 // Dunlop Tortex 0.73, Dunlop 0,73 a 1mm // kabel Planet Waves JACK-JAKC 4,5m