Kytary Tanglewood
Pravidla fóra
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dneska ptal v té muzikmánii a borec mi řekl, že straty nemá, ale že by to neměl být problém sehnat. Do dvou dnů by to mmohlo být na krámě ale, že jenom závazně. Jsou holt malej obchod takže zkoušení nebude. Měl tam jednoho Les Paula vypadal hezky ale nehrál jsem takže nevím.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to je podle mě blbost nebo nějaká nejlevnější série protože ty kytary jsou tak v cenách okolo 6000 a víš spíš k 10000. Navíc Tanglewood dělá asi převážně akustiky a ty jsou od 9000 víš. Takže nevěřím, že by dělali kytaru, která by byla navíc dobrá, za 2000.*Twisted.Brother* píše:Ten strat stoji novy pry 2k
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to přijde nepravděpodobné , možná měl štěstí , něaký výprodej nebo tak .. prý to bylo dost dávno , ale stejně jsou to masné kytarySmrťokvítek píše:Vážně nic proti ale to se mi nezdá. Pokud by to byly vážně tak dobrý kytary za takový ceny tak by dneska nikdo neměl Staggy a Dimavery atd...
Chápu, že ti to ten kamoš říkal ale z čeho to teda je udělaný když to stojí 2000?
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A hrál jsi někdy na něco dražšího pro srovnání ? Vyšší řada Squieru nebo něco tak okolo 6000 ?*Twisted.Brother* píše:taky mi to přijde nepravděpodobné , možná měl štěstí , něaký výprodej nebo tak .. prý to bylo dost dávno , ale stejně jsou to masné kytarySmrťokvítek píše:Vážně nic proti ale to se mi nezdá. Pokud by to byly vážně tak dobrý kytary za takový ceny tak by dneska nikdo neměl Staggy a Dimavery atd...
Chápu, že ti to ten kamoš říkal ale z čeho to teda je udělaný když to stojí 2000?)
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
KYtary Tanglewood jsou velmi cenene hlavne diky rezonancnim kytaram, ktere je vicemene proslavily mezi fajnsmekry. Jinak, co jsem si cetl na harmony-central, tak az tak rozsirene nejsou. Straty tam lidi obcas srovnavaji se znackami Yamaha atd. Tanglewood je preci jenom o nejakou tridu vyse, co se zpracovani tyce...takze na ceny se moc neohlizet, ale spise to osobne posoudit. Ja vim, neni to tak snadne v CR, ale kdyz uz, tak toho vyuzit...