Jaký dosáhnout vytouženého zvuku?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Tomáš
Kontaktovat uživatele:

Jaký dosáhnout vytouženého zvuku?

Příspěvek od Tomáš »

Čau, zajímalo by mě jak se dá dosáhnout takového zvuku kytar ? viz. videjko http://www.youtube.com/watch?v=VGFru8yyYIw&NR=1
Tak určitě to bude podlazený a nějaká krabka, ale jaká ????
díky

Edit by Tom49: Upraven název....tenhle říká něco o tom threadu, ne jako ten minulý ,,Zvuk....´´
Epiphone Les Paul Standart ebony/ Marshall Jcm 900 4100 (100W, 5881)/ Marshall Jcm 900 1960A/ Trsátko- Brain/ Boos TU- 80

moje kapela. www.bandzone.cz/noauthorityband
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Na tomhle marastu mi nic zvláštního nepřijde.. Přiznávám bez mučení, že jsem si to pustil na noťasu (ty repra....je každýmu jasný jak hrajou...) a skoro o půlnoci (jojo, volume na max, jak jinak....) ale jako nějakej distorsion a možná podladění... Nic extra :-)

PS: Možná ekvalizér :P
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Tomáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš »

Tak jinak http://www.youtube.com/watch?v=iePVCaw8nak a tohle ? Co by to mohlo být konkrétně za krabku ?
Epiphone Les Paul Standart ebony/ Marshall Jcm 900 4100 (100W, 5881)/ Marshall Jcm 900 1960A/ Trsátko- Brain/ Boos TU- 80

Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

hej, akovy duchaplny pisne :) sorry, po 20s jsem to vypnul :P . No, kup si nějakej Hard Heavy Death Trash Metal pedalboard, tak to urco bude ;)
btw, nepatri tohle spis do efektu? :)
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

áááá...koukám....hudební fajnšmekr :lol:
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Tomáš píše:Tak jinak http://www.youtube.com/watch?v=iePVCaw8nak a tohle ? Co by to mohlo být konkrétně za krabku ?
krabka se Jmenuje Orange :D:D
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Disasterpiece píše:
Tomáš píše:Tak jinak http://www.youtube.com/watch?v=iePVCaw8nak a tohle ? Co by to mohlo být konkrétně za krabku ?
krabka se Jmenuje Orange :D:D
No, Orange moc neznám, ale divil bych se, kdyby to byl zvuk bez nějakýho dalšího zkreslení. Řekl bych, že v tom videu je kvůli tomu, jak je oranžovej :)
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

no kylesa tam ma myslim kranky sem zahlidl a GOTF uz zminovany aparaty oragne, maji to taky podladeny, najdi si v jejich tabech jak ladi.. a kdyz ten zvuk budes hledat tak hlavne nesmis setrit stredama.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký dosáhnout vytouženého zvuku?

Příspěvek od pavel68 »

Tomáš píše:Čau, zajímalo by mě jak se dá dosáhnout takového zvuku kytar ? viz. videjko http://www.youtube.com/watch?v=VGFru8yyYIw&NR=1
díky

Edit by Tom49: Upraven název....tenhle říká něco o tom threadu, ne jako ten minulý ,,Zvuk....´´
V poho chlapče,z toho vyrosteš :wink:

Zvuk je k zblití :roll:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Souhlasim s Pavlem .... ale vim jak na to ... Vysky na minimum a Bassy brutalne vytahnout a hodne povolit struny :D Ta muzika je odporan
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký dosáhnout vytouženého zvuku?

pavel68 píše:
Tomáš píše:Čau, zajímalo by mě jak se dá dosáhnout takového zvuku kytar ? viz. videjko http://www.youtube.com/watch?v=VGFru8yyYIw&NR=1
díky

V poho chlapče,z toho vyrosteš :wink:

Zvuk je k zblití :roll:
z ceho vyroste? :shock:
tohle zrovna neni muzika kerou poslouchaji posahani devataci co si mysli ze na svete je jen canibal corpse a mortician .. :roll: a zvuk je osobity, k zbliti jsou uplne jinaci soundy
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Je to jen obycejne prebasovany nagainovany zvuk nic vic nic min ... .
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

*Twisted.Brother* píše:Je to jen obycejne prebasovany nagainovany zvuk nic vic nic min ... .
To není zvuk :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

z hlediska fyziky to zvuk je... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Tomáš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš »

Každý poslouchá něco jinačího, já mám rád takové kapely. Pořád je to určitě lepší než hip-hop... který absolutně nesnáším...

pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Joey píše:
*Twisted.Brother* píše:Je to jen obycejne prebasovany nagainovany zvuk nic vic nic min ... .
To není zvuk :roll:
myslim ze i presto ze ma obycejny prebasovany a nagainovany zvuk tak ta kapela ma sve publikum a oslovuje lidi.. tak budte trosku soudni.
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Tomáš píše:Každý poslouchá něco jinačího, já mám rád takové kapely. Pořád je to určitě lepší než hip-hop... který absolutně nesnáším...
s*r na ne, sem s tebou i kdyz ty kapely nejsou uplne moje krevni skupina :wink:

Red Bull:Cenzura vulgarismu - mohl bys už tok konečně začít dodržovat už mě to nebaví to po tobě opravovat.Začni dodržovat kodex!
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Tomáš píše:Každý poslouchá něco jinačího, já mám rád takové kapely. Pořád je to určitě lepší než hip-hop... který absolutně nesnáším...
Souhlas ale tenhle zvuk kejtry je vážně k zblití a poslední čím bych se zabejval je hledat ho :roll:
Rotující bratr ti poradil dobře :wink:
Pigdestroyer-tohle přeně vystihuje pubertální a postpubertální davové nadšení neboli snahu odlišovat se za každou cenu :twisted:

Vsadím levou nohu,že z toho vyroste.Nezapomínej že to mám taky za sebou a na rozdíl od svejch vrstevníků si ty úlety dokážu přiznat :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

2pavel: hmm.. sice asi nejsu tak starej jak ty /nemyslim to jako urazku!!!/ ale sem dost starej na to vedet co chcu. momentalne se citim hudebne dospely, a nepredpokladam uz nejake velke odchylky. tenhle zvuk mi sice taky moc nesedi ale nemusite tady vyslovovat takove soudy, protoze je to samozrejme subjektivni a treba i zamer. ja treba nesnasim zvuk kytar u mansona, ty industrialni hnusy mi prijdou k zbliti oproti tomuhle..
Demilich

Příspěvek od Demilich »

pigdestroyer píše: ja treba nesnasim zvuk kytar u mansona, ty industrialni hnusy mi prijdou k zbliti oproti tomuhle..
Ty já třeba zbožňuju 8)
Vidíte, každej má něco...
Mi se ten zvuk ne že nelíbí, ale nic na něm nevidím zvláštního. Naučil jsem brát věci z téhle stránky -> štve to méně lidí :D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“