Kombo tuning
Pravidla fóra
Kombo tuning
Zajima me jhestli stenekdo zkousely si neak vytunin svuj apec...?
Ja si chci udelat na svym gm 108 vintage vzhled....
Ja si chci udelat na svym gm 108 vintage vzhled....
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Mě se třeba líbíwikxzen píše:Rozebrat, rozmontovat. Puvodni kryt dat pryc a ze dreva pak udelat "vintage" bedynku, tu nalakovat (nebo nabarvit), udelat stylovy otvor pro reprodukor s "vintage" textilem a mas to ... kdyz tuning, tak poradny, protoze GM 108 je fakt osklive kombo uz od pohledu...
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Na vzhled se vykašlete, ten nehraje, jako tunning bych použil lepší repro místo těch čínskej zmetků, protože dobré repro dělá opravdu hodně
Zrovna plánuju, že vyměníl ve svým Peaveyi Rage 158 ten 8" Blue Marvel za 10" Celestiona nebo udělám větší uzavřenou boudu na 12", abych měl pořádný tlaky i doma
Zrovna plánuju, že vyměníl ve svým Peaveyi Rage 158 ten 8" Blue Marvel za 10" Celestiona nebo udělám větší uzavřenou boudu na 12", abych měl pořádný tlaky i doma
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
AC108 je hezčí, jinak netunim akorát na dvou krytech od poťáku u marshalla my chybí ten ukazatel tak sem to dal na poťák Efects a Reverb, efects nepoužívám a u reverbu nemusim znát hodnotu, buď to mam na max nebo na min 
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Ja zadnou spesl predstavu nemam..ale chci to mit v neaky svetle hnedy barve..spis v bezovy...kdyz tak mi sem muzete hazet odkazy na neaky fotkyOndra88 píše:dej sem nejakou fotku z netu jak si to aspon priblizne predstavujes..
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Tady je můj kombo-tuning...mělo to bejt hezčí, ale holt se nezadařilo. Nicméně, komu se to nelíbí, ať si anál políbí...
(ten rošt jak je ted červeno-bílo-černej byl původně celej černej, ano nechal jsem se inspirovat EVH, nicméně jeho fanda nejsem)

(ten rošt jak je ted červeno-bílo-černej byl původně celej černej, ano nechal jsem se inspirovat EVH, nicméně jeho fanda nejsem)

Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche