Efekty Alien ???
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
A dost!hardcore guitarist píše:Nějaký katalog máají?
Nevim proc se nedomluvite a nevezmete ty dve krabky, co uz mesic jsou na bazaru, a vy tu tlachate nad krabkami u brauna, kde je Vam daji za vetsi peniz. Pro zvuk musite taky obcas zvednout sve line zadky, slozit se s nekym , koupit a vyzkouset a podat objektivni recenzi, ne ze tady ten thread budete natahovat podobnymi dotazy a odpovedmi! Budte dospeli uz!
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak hele, já to tady neřeším. S jackhammerem jsem docela spokojen, co jsem na něm nakroutil hustej zvuk v Distortion módu. Jo, každej říká, že je zahuhlaný, ale není, stačí malej trik aby z toho vypadla pila jak má být a už zde na fóru bylo řečeno jak na něj
Já si chtěl do brauna jít vyzkoušet ten zvuk těch kreslidel, protože prostě nechci kupovat zajíce v pytli a už vůbec ne za osm kil, když jsem docela spokojenej, jak říkám. Můj sen je mít Ubermetala a jelikož mi ten maník, co to na bazaru prodává říkal, že se to tomu Line6 docela blíží tak mě to začlo zajímat.
A tady borcovi pouze odpovídám, protože jsem slušný člověk
Proč mi to nepíše v SZ je věc jeho + Na fóru je dalších milion keců o ničem na třeba 50 stránkách, tak o co vám de???
Kapišto?
Klídek.. Zajdu tam, zkusím, poreferuju. Prozatím asi tak, kdyžtak SZ (pro HCgitaristu) 
EDIT: Děcka a brigády? Ti jste slyšeli kde?! Já do 18 nesehnal nic kloudného ačkoli jsem chtěl a dělat někde nějakou podhodnocenou práci a ještě o ni škemrat, no, každý má svůj styl a chtíč po penězích. Na normální brigády chodím od 18. Lidi mladší nemají moc šanci se někam normálně dostat, pokud to nemají protekčně, přes někoho
(vlastní zkušenost)
Já si chtěl do brauna jít vyzkoušet ten zvuk těch kreslidel, protože prostě nechci kupovat zajíce v pytli a už vůbec ne za osm kil, když jsem docela spokojenej, jak říkám. Můj sen je mít Ubermetala a jelikož mi ten maník, co to na bazaru prodává říkal, že se to tomu Line6 docela blíží tak mě to začlo zajímat.
A tady borcovi pouze odpovídám, protože jsem slušný člověk
Kapišto?
EDIT: Děcka a brigády? Ti jste slyšeli kde?! Já do 18 nesehnal nic kloudného ačkoli jsem chtěl a dělat někde nějakou podhodnocenou práci a ještě o ni škemrat, no, každý má svůj styl a chtíč po penězích. Na normální brigády chodím od 18. Lidi mladší nemají moc šanci se někam normálně dostat, pokud to nemají protekčně, přes někoho
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam předchvílí byl
Hrál jsem Alien SM-3 přes http://kytary.cz/fender-frontman-212r-n ... Fender:1:0 s kytarou Cort KX1Q a super. Pořádný distortion, fakt hutný zvuk. Týpek říkal, že je to stejné jako Boss o litr drahší (nevím už kterej) a stál teda 1500. Za ty prachy fakt hodně solidní !!
Porovnával jsem to s Jackhammerem tam a jakože nebe a dudy a to jsem myslel, že to takovej rozdíl nebude, tak byl!
Ty starší alieny, dvojky, prý jsou ale výroba těsně po revoluci, kolem roku 90 a jsou komplet jiné, takové výškové, prej to strašně pištělo a bylo to komplet jiné, takže asi nic moc v porovnání s tímhle novodobým fajn distortionem.
Pak jsem se tedy ptal na ten custom efekt a říkali mi, že by to samozřejmě šlo. Víš jak, za prachy jde všechno. Za kolik mi ale neřekli, protože to nedělají fyzicky ti dva co tam sedí, ale dělá to pro ně někdo. Takže kdybys nějak chtěl se o tom dozvědět, co, jak a zakolik, máš napsat mail a popsat, jak bysis co představoval a oni tě dají do kontaktu, s tím chlápkem, co jim ty efekty vyrábí. Ten ti to pak udělá namíru ten zvuk a cenu se nějak domluvíte. To mi bylo řečeno...
Jinak teda ten Fender hrál jak cip dobře !!!
Ještě v pondělí zkusím ten Crate FW 120 a uvidím, pro které se rozhodnu...
čest pěst
Hrál jsem Alien SM-3 přes http://kytary.cz/fender-frontman-212r-n ... Fender:1:0 s kytarou Cort KX1Q a super. Pořádný distortion, fakt hutný zvuk. Týpek říkal, že je to stejné jako Boss o litr drahší (nevím už kterej) a stál teda 1500. Za ty prachy fakt hodně solidní !!
Ty starší alieny, dvojky, prý jsou ale výroba těsně po revoluci, kolem roku 90 a jsou komplet jiné, takové výškové, prej to strašně pištělo a bylo to komplet jiné, takže asi nic moc v porovnání s tímhle novodobým fajn distortionem.
Pak jsem se tedy ptal na ten custom efekt a říkali mi, že by to samozřejmě šlo. Víš jak, za prachy jde všechno. Za kolik mi ale neřekli, protože to nedělají fyzicky ti dva co tam sedí, ale dělá to pro ně někdo. Takže kdybys nějak chtěl se o tom dozvědět, co, jak a zakolik, máš napsat mail a popsat, jak bysis co představoval a oni tě dají do kontaktu, s tím chlápkem, co jim ty efekty vyrábí. Ten ti to pak udělá namíru ten zvuk a cenu se nějak domluvíte. To mi bylo řečeno...
Jinak teda ten Fender hrál jak cip dobře !!!
čest pěst
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jo tak ja sme kupil ten smIII..a je to narez...ani nemusim doma cvicit na kombu, pichnu to do beden od pc a zvuk je drsny a nehraju ani na tretinu aby se klepaly steny(a to ty repraky stoji za prd..)no a dyz sem to pichnul na velky repra tak sem myslel ze to tam bouchne...paraada, at kroutite jak kroutite dycky je zvuk super srozumitelny..este dyz se k tomu hodi naka kytara s drop c, no mazec, spokojeny jak zelva
Kde jsi ho koupil a z kama jsi?McKozias píše:jo tak ja sme kupil ten smIII..a je to narez...ani nemusim doma cvicit na kombu, pichnu to do beden od pc a zvuk je drsny a nehraju ani na tretinu aby se klepaly steny(a to ty repraky stoji za prd..)no a dyz sem to pichnul na velky repra tak sem myslel ze to tam bouchne...paraada, at kroutite jak kroutite dycky je zvuk super srozumitelny..este dyz se k tomu hodi naka kytara s drop c, no mazec, spokojeny jak zelva
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja sem ostravak:Dkupil sem ho z braunsoundu...vlezl sem tam a zeptal se borca jestli nema nakou krabku s brutalnim distortionem...a vylovil todle..zapojil do nakeho 4x12 a malem spadly kytary z regalu...Demilich píše:Kde jsi ho koupil a z kama jsi?McKozias píše:jo tak ja sme kupil ten smIII..a je to narez...ani nemusim doma cvicit na kombu, pichnu to do beden od pc a zvuk je drsny a nehraju ani na tretinu aby se klepaly steny(a to ty repraky stoji za prd..)no a dyz sem to pichnul na velky repra tak sem myslel ze to tam bouchne...paraada, at kroutite jak kroutite dycky je zvuk super srozumitelny..este dyz se k tomu hodi naka kytara s drop c, no mazec, spokojeny jak zelva
To znám, taky jsem toho aliena slyšel v akci u nichMcKozias píše:ja sem ostravak:Dkupil sem ho z braunsoundu...vlezl sem tam a zeptal se borca jestli nema nakou krabku s brutalnim distortionem...a vylovil todle..zapojil do nakeho 4x12 a malem spadly kytary z regalu...Demilich píše:Kde jsi ho koupil a z kama jsi?McKozias píše:jo tak ja sme kupil ten smIII..a je to narez...ani nemusim doma cvicit na kombu, pichnu to do beden od pc a zvuk je drsny a nehraju ani na tretinu aby se klepaly steny(a to ty repraky stoji za prd..)no a dyz sem to pichnul na velky repra tak sem myslel ze to tam bouchne...paraada, at kroutite jak kroutite dycky je zvuk super srozumitelny..este dyz se k tomu hodi naka kytara s drop c, no mazec, spokojeny jak zelva
Jinak "Welcome to tha club yo!" (Ostraváci sobě)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Demilich píše:To znám, taky jsem toho aliena slyšel v akci u nichMcKozias píše:ja sem ostravak:Dkupil sem ho z braunsoundu...vlezl sem tam a zeptal se borca jestli nema nakou krabku s brutalnim distortionem...a vylovil todle..zapojil do nakeho 4x12 a malem spadly kytary z regalu...Demilich píše:Kde jsi ho koupil a z kama jsi?![]()
Jinak "Welcome to tha club yo!" (Ostraváci sobě)