Aparát Slayer
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
A proč by jí to mělo vadit? Vadit může tak člověku kterej to potom poslouchá. Tomu koncáku je jedno co tam pošleš. Prostě to zesílí.hardcore guitarist píše:jo takhle....a nevadí to té lapmě když je to digitál?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
to sou ale zustanou digitální... ten signál co z nich vychází není ten co do nich přichází al epřevedenej. Někomu to nevadí, někomu joDark Axel píše:navíc ony jsou i kvalitní digitály
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nemám vůbec nic proti digitálům, ale stále nechápu smysl toho, že lampovej zvuk nechám přepočítat přes 1 a 0... Buď jedno nebo druhé, ale takhle tam ta lampa dle mého musí hodně ztrácet...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Lampovej digitál nedělá z toho zvuku tolik 1-0 část je směšovaná atp. nedávno jsem poslouchal test o osmi trackách, digitál, lampa a mix obojího, stejný studio stejnej session atd. je sranda že zastánce naprosto lampovýho zvuku typu Macka uhád jen jednu z těch osmi nahrávek, ve výsledku stejně dneska nepoznáš co je co, nejvíc je prostě v tlapách....

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Takhle, já ani nebudu tvrdit, že bych to poznal... Je mi celkem jedno, jestli člověk jede přes čistej digitál, trnďák neb lampu, nechť je každému po chuti... A mixem digi+lampa nemám žádný zkušenosti, takže jsem spíš uvažoval nahlas...
A souhlas, jde o pazoury...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hrál jsem na ní na veletrhu, což neni to pravý ozkoušení, ale vcelku mě nadchla, ta funkce beast je dost zábavná, otavil jsem ten ekvalizér a zvuk dostane uplně jinej ráz, řekl bych že pak by člověk ani nepotřeboval žádnej overdrive, ale bylo to potichu, takže nevim jak se bude chovat vybuzení při koncertnim hraní, noise gate se mi až tolik nelíbil abych pravdu řekl, ale u Panterovskejch riffů byl docela užitečnej, jen jsem neměl šanci ani chuť si s ni mzrovna šmrdlat. Osobně má sice radši holý hlavy a efekty si volim, ale je to dost osobitá hlava a stojí to rozhodně za to jí ozkoušet!

- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je úžasnej kámoš ho má a nedávno sem na něj hrál má velkou sílu dva různý gainy moc sympatickej apec na extrémní styl 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
JOJ to ani nevim nehrál jsem na něj nikdy, ale věc je, že Randall umí dělat tranďáky nejlíp na světě a jsou to výborný pily, Dime používal RH100ky a pak měl ty svoje signature, ale charktery ti popsat orpavdu nedokážu, vim jen že všichni píšou, že to má nehorázný kamiony gainu který se na tebe vyřtěj když to vohulíš
Ale tady bych fakt kecal, Dime měl docela složitej setup měl tam smyčky těch doublerů, měl extra zesáky na čistej a zkreslenej ekvalizéry v efektovejch smyčkách a samý jiný hračky, fakt to byl docela blázen 

- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ale proč....žeby to ve studiu z mikráků hnali přes 10 digitálních mixů, počítačů převodníků, efektů a zase mixů? se nepozná z narávky ze studia, ale když ten kus dřeva na kterým su natažený dráty a obviklese mu říká kytara chytneš do pazour a jebneš tam něco po svým, pak hhodnoť, né takovýto jedna bába povídala že nahráva a nepoznaliSwamp píše:Lampovej digitál nedělá z toho zvuku tolik 1-0 část je směšovaná atp. nedávno jsem poslouchal test o osmi trackách, digitál, lampa a mix obojího, stejný studio stejnej session atd. je sranda že zastánce naprosto lampovýho zvuku typu Macka uhád jen jednu z těch osmi nahrávek, ve výsledku stejně dneska nepoznáš co je co, nejvíc je prostě v tlapách....
Na ten kus prkna jménem kytara hraju bezmála patnáct let a něco mi prošlo rukama. Nahrávky byly neupravovaný prostě do mixu a uložit. Sám si momentálně objednávám lampáč dle mejch představ, protože prostě naživo to zní fakt dobře, ale s tim co používaj dnešní zvukaři a to co je ve studiích ti stejně ta dynamika lampy zanikne do jistý míry a ta použitelná míra se dá tim digitálem dost dobře nasymulovat, ale mluvim o drahejch studiovejch efektech, ne o sračkách typu Zoom apod.
Kolik z nich jsi měl opravdu v ruce?
Nebylo to myšlený jako urážka, líbí se mi že zastáváš vintage věci a jsem podobnýho ražení, ale pokrok digitálních věcí nemužem zarazit ani opomíjet, pokud teda nechceme bejt jako komunisti, tak příště važ slova.
Kolik z nich jsi měl opravdu v ruce?
Nebylo to myšlený jako urážka, líbí se mi že zastáváš vintage věci a jsem podobnýho ražení, ale pokrok digitálních věcí nemužem zarazit ani opomíjet, pokud teda nechceme bejt jako komunisti, tak příště važ slova.

- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
na nejdražší digitál co sem hrál byl digi RP250
http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... gitech:1:0
To bylo např včera. dynamika nikde, koule nikde, wah nikde (nějakej tam byl ale spíš to kňučí než kváká) fuzz nebyl fuzz, simulace basmana a twina zněla jako když si někdo pustí rádio v tunelu.... Nevím, není to špičková mašina, furt j e to low třída ale já sám za sebe říkám dokud mi to nikdo nestrká mezi kytaru a zesák ať si s tím dělá co chce. Kdybych měl hrát na mulťák zoom za 900kč z bazaru co simuluje sám sebe asi bych ho velice rychle předělal na true ByPass (bejzbolovou holí). Může ti přijít že nvážím slova ale za sebe říkám že prostě ne
http://kytary.cz/digitech-kytarovy-mult ... gitech:1:0
To bylo např včera. dynamika nikde, koule nikde, wah nikde (nějakej tam byl ale spíš to kňučí než kváká) fuzz nebyl fuzz, simulace basmana a twina zněla jako když si někdo pustí rádio v tunelu.... Nevím, není to špičková mašina, furt j e to low třída ale já sám za sebe říkám dokud mi to nikdo nestrká mezi kytaru a zesák ať si s tím dělá co chce. Kdybych měl hrát na mulťák zoom za 900kč z bazaru co simuluje sám sebe asi bych ho velice rychle předělal na true ByPass (bejzbolovou holí). Může ti přijít že nvážím slova ale za sebe říkám že prostě ne
Dostáváme se uplně jinam a ty hlavně zas obracíš debatu na TY vs. Digitál. Když u toho zůstanu, tak RP250 je když bych to vzal na žebříčku sh*t třída, umí to zajíamvý Whammy to je tak jediný co mě tam baví, ale lampovej rackovej procesor je prostě jinej.
Když přídu na zkoušku a prdnul bych ti kytaru do JMP-1ky a naladil tam osmikilo, tak bys poznal pěkný prd i kdyby jsi to měl v ruce.
Když přídu na zkoušku a prdnul bych ti kytaru do JMP-1ky a naladil tam osmikilo, tak bys poznal pěkný prd i kdyby jsi to měl v ruce.