Treble : 4,5
Mid : 7
Bass : 6
Gain : 6,25
Turbo-Dist : OFF
Ted zase vy ...
Vem si paralen a zdílej s náma svoje nastavení pro "kopírování" tohoto soundu ....Nero píše:Hoši, klídek... Dneska mě po dlouhé době ráno nebolí hlava a mé smysly jsou zcela v pohodě, a nikdo tady na nikoho neútočil. Takže, konec OT, vyjadřujte se k tématu...
Ok nekdy na tu hlavu skusim ted btt ...Nero píše:Říkám, po dlouhé době nebolí, netřeba paralenů... Navíc, ty jsou spíš na snížení teploty, na hlavu preferuju ataralgin...![]()
No, ad topic - na AC/DC, bud si pohrát s DS, zkreslení na 10-11 hodin maximálně, tone na 2-4 hodiny (dle chuti), kobylkovej HB. Nebo MT-2 se zkreslením na nulu (ale furt to kreslí), výšky na 3 hodiny, basy na 2, parametry na 12 a středy dle chuti a zas kobylkáč...Ekvalizace kombo funguje na každém kombu jinak, takže netřeba ji řešit...
A co máš za kytaru a kombo? To by popis hodně usnadnilo...Frostys píše:Prosím vás dostal jsem konečně el. kytaru i s kombem ale vůbec si nevím rady s nastavováním, mohl by mi tady někdo napsat nějaké základní nastavení (Clean apod.) ?
Na kytaře 2 Tone poťáky a na kombu: Low, Mid, High, Master, Gain 2, Gain 1
Kytara má 1x HB a 2x single, mohl by mi někdo prosím říct k čemu slouží jednotlivé poťáky ? Asi to patří jinam, ale nechci zakládat nový topic
Bohužel jsem to nekupoval já ale vybíral mi to švagr v bazaru ale je to nějaký Strat a na hlavě napsané SX custom handmade, vintage seriesKamahl píše:A co máš za kytaru a kombo? To by popis hodně usnadnilo...Frostys píše:Prosím vás dostal jsem konečně el. kytaru i s kombem ale vůbec si nevím rady s nastavováním, mohl by mi tady někdo napsat nějaké základní nastavení (Clean apod.) ?
Kytara má 1x HB a 2x single, mohl by mi někdo prosím říct k čemu slouží jednotlivé poťáky ? Asi to patří jinam, ale nechci zakládat nový topic
Poťák, co je nejblíž snímačům, by měl být Volume a zbývající dva Tone. (Jsou tam tři?)Frostys píše:Bohužel jsem to nekupoval já ale vybíral mi to švagr v bazaru ale je to nějaký Strat a na hlavě napsané SX custom handmade, vintage seriesKamahl píše:A co máš za kytaru a kombo? To by popis hodně usnadnilo...Frostys píše:Prosím vás dostal jsem konečně el. kytaru i s kombem ale vůbec si nevím rady s nastavováním, mohl by mi tady někdo napsat nějaké základní nastavení (Clean apod.) ?
Kombo asi toto: http://www.imuso.co.uk/ProductDetail.as ... de=EG00758
koukni sem dostanes z komba nejlepsi zvuk http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=7892Frostys píše:Prosím vás dostal jsem konečně el. kytaru i s kombem ale vůbec si nevím rady s nastavováním, mohl by mi tady někdo napsat nějaké základní nastavení (Clean apod.) ?
Nemusíš vytahovat půl roku starý topicDirty.Pig píše:koukni sem dostanes z komba nejlepsi zvuk http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=7892Frostys píše:Prosím vás dostal jsem konečně el. kytaru i s kombem ale vůbec si nevím rady s nastavováním, mohl by mi tady někdo napsat nějaké základní nastavení (Clean apod.) ?
no jo sorry myslel jsem ze ses tu uplne novejFrostys píše:Nemusíš vytahovat půl roku starý topicDirty.Pig píše:koukni sem dostanes z komba nejlepsi zvuk http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=7892Frostys píše:Prosím vás dostal jsem konečně el. kytaru i s kombem ale vůbec si nevím rady s nastavováním, mohl by mi tady někdo napsat nějaké základní nastavení (Clean apod.) ?
Kytara má 1x HB a 2x single, mohl by mi někdo prosím říct k čemu slouží jednotlivé poťáky ? Asi to patří jinam, ale nechci zakládat nový topicZa tu dobu už jsem lecos pochopil a poznal