Dunlop MXR Analog Delay

Pedály, multiefekty, procesory, ...
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Dunlop MXR Analog Delay

Příspěvek od nozaki »

Tak co na nej rikate?Je to uplna novinka...Co jsem poslouchal na you tube tak me uchvatil.Akorat ta cena me fakt stve. 5,5 tis je dost.Asi zacnu setrit.
http://www.jimdunlop.com/index.php?page ... d_e_detail
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

bohužel, cena je prtoo, že je to novinka :-) ale žádný strach, za chvíli stoprocentně sleze dolů, znáš to :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dark Axel píše:bohužel, cena je prtoo, že je to novinka :-) ale žádný strach, za chvíli stoprocentně sleze dolů, znáš to :wink:
Mno hele ja si taky říkal že ten phaser pujde cenou dolu ale co to moje oči vidí cena furt stejná a ja jak k**** za to ty prachy vyhodil to samy flanger :wink: .. njn za kvalitu se platí .. ber boss
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Boss??? Rozhodovat se mezi Bossem a MXR...no tak to je dobrý, nevim no na můj žaludek je to moc :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tak ono záleží na firmě, no

ber boss... to bych zas tak jednoznačně neříkal, co od bose? DD3 nebo DD6? výhoda je, že se to občas válí na bazaru, ale na druhou stranu je to digitál oproti analogu :-) pokud Nozakimu už nevyhovuje to Danelectro (které taky mám) a radši by něco jiného, nebál bych se jít do toho MXR... cena vysoká, ale kvalita tomu dle mě odpovídá
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Dark Axel píše:tak ono záleží na firmě, no

ber boss... to bych zas tak jednoznačně neříkal, co od bose? DD3 nebo DD6? výhoda je, že se to občas válí na bazaru, ale na druhou stranu je to digitál oproti analogu :-) pokud Nozakimu už nevyhovuje to Danelectro (které taky mám) a radši by něco jiného, nebál bych se jít do toho MXR... cena vysoká, ale kvalita tomu dle mě odpovídá
To je taky pravdy ja když hledal flanger tak mi jich prošlo rukou hromady , ale stejně sem nakonec skončil u MXR takže si asi budeš muset našetřit
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

jj, tuhle vecicku jsem uz taky postrehl. velice zajimava hracka :-) ale jak je jiz vyse psano, za zajimave hracky se plati...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ja by som uz v tejto cenovej kategorii radsej zvazol EHX Memory Man... ma to aspon chorus navyse.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

nezapominejte jeste na starou dobrou DD3 a DD2 kdyz uz se nekdo zminil o tech bossech...

ty nove Bossy jsou dost katastrofalni.

Mel jsem ted doma Japan DD3 z roku 86 (prvni verze), novou Taiwan a k tomu jeste DD6 a zvuk tech taiwanu sel v porovnani s tou starou japan uplne do haje...

Japan DD3 se da sehnat kolem 3t. a je to asi to nej co jsem zatim z digitalnich delayu zkusil... zvuk naprosto prirozeny, hrejivy, ne tak strojove dokonaly jako z dnesnich pristroju...

sezente si starou DD3 japan a je po problemech, ten efekt ma paradni zvuk, neni to takovy cinkaci smejd jako ty nove taiwany a je to navic proste echo, ciste echo - z analogu spis leze takovy zahuhlanec, kteremu jsem osobne neprisel na chut, takze ne vzdy plati "ANALOG = TA NEJLEPSI VOLBA". Navic ma analog dost kratke casy a ten zvuk se zrovna moc dobre neprosazuje, protoze ma dost orezane vysky.

chce si to vyzkouset vsechno a pak az mudrovat :)
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

No ja ehx moc neverim.viz.3ti recenze
http://www.instrumento.cz/recenze-produ ... h4800.html
Jinak to danelectro co mam,tak spokojenej jsem.Akorat bych chtel zkusit zase neco jinyho...uvidim,kde sezenu 5,5 tis.
A nevim,jestli ta cena pujde dolu.Co uz tak rok koukam na MXR efekty,tak se tam ceny moc nemeni.Mozna jen ty zakladni sli cenove truchu dolu.Myslim distortion+,dyna comp,blue box...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no já bych se divil, kdybys s tím D. nebyl spokojený :D já teda rozhodně spokojený jsem, navíc je to první digitál, který se přede mnou zatím obhájil

uvidíš, kdyžtak napiš jak to bude

qwer: pravda, trochu sjem zapomněl na staré japan DD2 a 3 :D nedávno se dokonce nějaké staré origo japany válely na bazaru, škoda že se tam neválí teĎ , to by Nozaki vskutku neprohloupil
Swamp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swamp »

Docela bych to chtěl vyzkoušet, ale nevyužjju to asi, ale teď chci pořídit MXR GT-OD, ještě ho xhci porovnat s Wyldem, tak se těšim...
Obrázek
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Dark Axel píše:bohužel, cena je prtoo, že je to novinka :-) ale žádný strach, za chvíli stoprocentně sleze dolů, znáš to :wink:
s tím bych osobně nepočítal... MXR je klasa a dely je prostě drahej, kór nalalog
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

hela máte někdo koštlí toto?
http://kytary.cz/danelectro-real-echo/8 ... lectro:2:0
v popisu je napsáno Páskové echo. JE to opravdu páskový nebo jen simulace a když simulace tak digitál nebo analog, nevíte? Taky bych byl docela (mile) překvapen kdyby ten prdispínač byl TB....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

podle velikosti bych soudil,ze to bude skutecne paskovy.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

framikoin píše:podle velikosti bych soudil,ze to bude skutecne paskovy.
No, víš co se říká, nejde jen o velikost... :wink: Když ti strčím digitální čip do velký krabice, bude to páska? :wink: Radši bych to někde prumbnul přesněji... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Paskove to nie je, je to len simulacia... ci je to analog alebo digital, to neviem. Pocul som to iba raz na koncerte, gitarista ho vyuzival v kazdej pesnicke - miestami len na dofarbenie zvuku, ale aj na uchylne "feedback" efekty. Moznosti to ma, zda sa vela.
http://www.youtube.com/watch?v=kcxt0oYNeVY
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

to je fakt. to me pripomina, ze se musim podivat do Big Muffu, proc je tak velky, jestli je ta krabice plna :-)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

A je to - takže rada, nekoukat na velikost, ale na obsah a na to, co to umí... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Nero píše:A je to - takže rada, nekoukat na velikost, ale na obsah a na to, co to umí... :wink:
a jak to umi :)
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“