kombo vs. bicí

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

*Twisted.Brother* píše:Ja to je*u :D Zalezi na rozmerech , akustice a tak podobne .... ja prej mam 15 kdyz ji mam na 3/10 moc nahlas .. .
tak to ma vas bubenik bud praskly blany nebo je tam vubec nema. sory ale kdysi davno sem s timhle behrem hraval jen tak s kamosem, hrali sme punk a on mel obyc bubny, daval sem to 7-9 aby bylo neco slyset, jak si poridil novy bici tak se to vubec nechytalo. do zkusebny to rozhodne neni..
pehve

Re: kombo vs. bicí

Příspěvek od pehve »

scratchy píše:...bubeník mi povidal že si musim koupit aspoň tak 50w kombo jinak prej ta moje kytara nebude přes ty bicí vůbec slyšet....
bubeník je patrně veselá kopa :D
tohle kdyby mi řekl tak ho pošlu zpátky do školy at se tam doučí techniku a dynamiku hry. Každej se musí přizpůsobit okolí a pokud on ne tak mu to prozatím vytlumte a koukněte se po lepším.....
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Ktěm aparátům, jsou to nový, ale o ničem, už je neprodáš. Na bazaru je za 6,5k pořád lampová 50ka a i s boxem 2x12, se divim, že tam ještě je, doufám teda. Tady bych nic neřešil. Třeba můj bubeník má Yam. DP, a řeže do toho fest, kromě toho, aby sem se slyšel já, tak mě musí slyšet i zbytek kapely, takže u nás by bylo 30W málo. Kytara má jinou hladinu zvuku, takže když máš kytarový kombo 50W, tak basa při stejný hlasitosti bude potřebovat 100W, na ten spodek je pořeba víc tlačit. Citlivost repráků je hodně důležitá, ale takovej celestion s 102db je dražší než to kombo co by ho do něj dal, a v součtu je zas na tom bazarovým kompletu.

Pehve: mě třeba nevadí, že do toho řeže, každej se snaží do tý muziky narvat co to jde, a ani by se mi nelíbilo, když by do toho cinkal nějak potichu. Sám mám kytaru taky radši nahlas.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

DwPetr píše:Ktěm aparátům, jsou to nový, ale o ničem, už je neprodáš. Na bazaru je za 6,5k pořád lampová 50ka a i s boxem 2x12, se divim, že tam ještě je, doufám teda.
Napodobne.. Chtel jsem od nej koupit jen box, ale chtel to prodat cely. Kdybych nemel VK, beru vsema deseti.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Wohma píše:
DwPetr píše:Ktěm aparátům, jsou to nový, ale o ničem, už je neprodáš. Na bazaru je za 6,5k pořád lampová 50ka a i s boxem 2x12, se divim, že tam ještě je, doufám teda.
Napodobne.. Chtel jsem od nej koupit jen box, ale chtel to prodat cely. Kdybych nemel VK, beru vsema deseti.
Klidně si to mohl vzít, a hlavu pak prodat zvlášť, třeba za 5k a měl bys box skoro za darmo 8)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

DwPetr píše:
Wohma píše:
Klidně si to mohl vzít, a hlavu pak prodat zvlášť, třeba za 5k a měl bys box skoro za darmo 8)
Taky jsem o tom premyslel, ale ted zrovna 6,5K neposkladam, leda bych ozelil tu novou kytaru, kterou z prodejce uz 3 tydny taham :lol:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

To by si stihnul prodat, 6,5 vypadá hodně, ale 5 už je lepších. Takže si myslím, že kdyby prodával hlavu za 5 a box za 3, tak už to má dávno pryč. A měl by víc než těch 6,5, za kterejch to nějak nemizí. Osobně bych to měl už doma.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

nejde ani tak o waty ale o velikost repra, (o waty ide samozrejme taky ale je pěkně rozdil 30w 8* rep a 30w 12*rep i dyz tricitku trandak s 12* rep sem neviděl eště) já bych kupoval tak od 50w nahoru, abys měl i nějakou rezervu, taky zaleží co za muziku chcete hrát a jestli budeš solový nebo doprovodný kytarista, jako dá se vžít třeba s 30 (kamoš měl laney 30 do zkušebny a moc si neztěžoval) ale je dycky lepší mít rezervu (at uz pro koncerty atp, nebo proto aby to mín vazbilo a tak)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

dej si na bazar inzerat, ze koupis do 5t. Marshall Valvestate 8040 a budes v klidu... 40w a 12' celestion repro a docela to i hraje.. do zacatku parada, za tyhle penize to kdykoli prodas.

bici i mensi akce to urve.

jinak do 5t. tezko sezenes neco extra vykoneho s dobrym zvukem.
majso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majso »

Hlasitost reproduktora priamo umerne zavisi od citlivosti reproduktora :!: :idea:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“