Hoj... chtel bych radu ohledně této kytary : http://www.cmias.cz/hudebni-nastroje/ky ... k-bkn.html
zhruba 9 měsicu uz hraju na akustiku, avšak do července chci konečně elektrickou tak uz ted shanim info, zajima mě hudebni styl Rammstein a chci se ho naucit hrát, je na to tahle kytara dobrá?? A je vubec dobrá obecně? Kombo zatim neřešim.. Poraďte mi prosim, Diky
Daj se najít lepší kusy... Zmiňovaná RG321 by pro tebe byla asi nejlepším řešením vzhledem k požadavkům... Hodně se tady toho o ní namluvilo, takže zkus hledat...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Mno jo, ale 8000 je moc musim se vejít do 7000 přeci je to bude moje prvni elektrická... a RG321 se mi nelíbí vzhledově... Takže to co jsem navrhoval ja je uplně špatně?? Jo a když mam hledat tak podle čeho?? Ja vubec nevim...
Hyxman píše:Mno jo, ale 8000 je moc musim se vejít do 7000 přeci je to bude moje prvni elektrická... a RG321 se mi nelíbí vzhledově... Takže to co jsem navrhoval ja je uplně špatně?? Jo a když mam hledat tak podle čeho?? Ja vubec nevim...
Podle názvu Cort
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Hyxman píše:Mno jo, ale 8000 je moc musim se vejít do 7000 přeci je to bude moje prvni elektrická... a RG321 se mi nelíbí vzhledově... Takže to co jsem navrhoval ja je uplně špatně?? Jo a když mam hledat tak podle čeho?? Ja vubec nevim...
Podle názvu Cort
a nebo podle tela Mahagon a ceny do 7k tak ze Joey ma pravdu
na ten pack ibanez sem hrál... GRX40J nemá s GRX z 90. let z indonesie nic společnýho. Já mám tu starší, kámoš má ten new set jak tu píšeš. Kombo na h***. Kytara je made in china (jinou Ibanez z Chiny sem neviděl), moc to neladí, ale dimavery je na to hůř. Krk je nalakovanej s tchořím pruhem. pružiny to tremolo stovva drží, já bychtam dal nějakou. Snímače nic moc a ta kytara váží asi o 1kg míň než ta moje (jak je to možný nevím). GAX je rozhodně o něco lepší (přecejen indonesia). cort bude taky lepší,a le mě nesedí moc ty jejich krky a lehký korpusy... jako by byli mrtví, ale maj dobrý snímače (relativně) a aspoň sedí krk v těle.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
nazdar kámo tu GRX40 sem měl než sem si koupil tu co mam v popisu. Oupil sem ji v bazaru za 3 800 a ta moje byla made in indonesia a pravda jako na ty peníze mě vcelku potěšila. Jako snímače sou s*ity, ale co bys chtěl za ty peníze, avšak vyměníš li za RMka tak to bude lepší. Rozhodně to neni kytara co by ti vydržela 2 roky. Mně vydržela 3 měsíce, pak sem měl možnost vyzkoušet a výhodně koupit tu mou a neváhal sem. Zkus hledat po bazarech, doporučí ti to tu asi každej. Jinak Corta určo zkus, je o nich známo, že za málo peněz je ta kejtra docela namakaná a přitom to neni špatná značka. Je to jen na tobě....
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
nazaret píše:nazdar kámo tu GRX40 sem měl než sem si koupil tu co mam v popisu. Oupil sem ji v bazaru za 3 800 a ta moje byla made in indonesia a pravda jako na ty peníze mě vcelku potěšila. Jako snímače sou s*ity, ale co bys chtěl za ty peníze, avšak vyměníš li za RMka tak to bude lepší. Rozhodně to neni kytara co by ti vydržela 2 roky. Mně vydržela 3 měsíce, pak sem měl možnost vyzkoušet a výhodně koupit tu mou a neváhal sem. Zkus hledat po bazarech, doporučí ti to tu asi každej. Jinak Corta určo zkus, je o nich známo, že za málo peněz je ta kejtra docela namakaná a přitom to neni špatná značka. Je to jen na tobě....
já ju mám taky made in indonesia z bazaru za 2000 už víc jak 2 roky... snímače seymour ducan USA. Možná to bude tím že já bych superstrata nechtěl a ten fat strat kterejto vpodstatě je mě celkem vyhovuje.telecaster padl, není nabýdka tak to vrazím do efektů a GRXka mě ještě nějakou dobu zůstane (BTW stejně už je neprodejná jak sem ji zřídil)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.