Disasterpiece píše:tomu rikam objektivni nazor mhhh
co pavle a na moje nahravky jsi se podival>?priznej barvu
Tak ty mi nejdeš otevřít,jen jsem zapoměl ti to napsat-napíše mi to že systém windows blablabla přitom mi to ztý letecký normálně běhá.Možná to bude tím,že prej mám hodně zavirovanej komp,takže se s klukem chystáme to shodit a reinstal
Eldanar píše:jsem rozhodne pro ! ....a co se vykaslat na nejakou tvorbu stranek a trakovydle vecicky.. jenom nekdo vybere nejakej backing track hodi ho na net vsichni to stahnou, nahrajou svoje solo nebo neco, uploudnou , link hodej na forum a vsichni to ohodnotej..?.)
Přesně takhle jsem to myslel
Jenom by někdo musel poradit lamě jako jsem já,jak to dostat do Audacity
to je jednoduchý - nahoře v takovýtý záložce Projekt, vyber první možnost tedy - importovat zvuk...a pak už jenom najdi pomoci toho co se ti otevre danej backing track a dej otevřít...
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Až do půlky celkemjo,pak tam přilítla nějaká trošku nabroušenější kejtra,která je ouplně ale ouplně mimo mísu a harmonii
Do takovýhle harmonie je to VRAŽDA
25 na holou
EDIT-Disaster-mám staženo,ale na otevření musím počkat na mladýho až se vrátí z tréninku-chce to po mě nějakej program