tak jelikoz v tom mam prsty ja - tak bych mel i ja udelat recenzi...
ta vyfocena kytara je moje (tedy byla moje, protoze jsem ji prodal a objednal bilou

)
tou paskou jsem ted odstinil i moji deluxe a je to parada...
nejedna se tady o nejake odstineni kvuli vazbe a tak - na to ma myslim vliv neco jineho.. vazba se chyta spis tim, ze reprak rozezni struny a ty pak sejme snimac. myslim, ze to se stinenim nema moc spolecneho...
jedna se o to, ze pak vase kytara VUBEC nesumi... alespon co se tyka kytar s humbacema.
schvalne si zkuste nekdy srovnat sumeni kdyz z kytary sundate pracky a pak kdyz ty pracky na kytaru znovu date... proste ji jak kdyby uzemnite (ve skutecnosti kytara vlastne uzemni vas) a neslysite nic.. a to NIC muzete slyset porad, ikdyz z te kytary ty pracky sundate

super je to hlavne pro lidi, kteri hraji hodne nahlas a nebo treba nahravaji ve studiu a nebo doma...
ja jsem odstinil uplne vsechno, nalepil jsem to na pickguard, nalepil jsem to do vsech dutin... ty dutiny by mely byt spojene. vytvotril jsem opravdu takovou faradayovu klec...
vysledek je ohromujici - proste zadny sum

nutno ale podotknout, ze mam na deluxe snimace kryte, nevim, jak se to presne bude chovat se singlama a otevrenyma humbacema - myslim si, ze to bude urco lepsi, nez to bylo driv.
Mam jeste dost metru - cena pro FORAKY je 150 Kc za 3m, 110 Kc za 2m. Po mych zkusenostech se stinenim dvou kytar je na jednu kytaru potreba tak zhruba neco pres 2m tady te pasky siroke 3cm (stinil jsem vsak telata - na jine kytary to jine). V cene je zaslani v bublinkove obalce na vasi adresu, vy me pak poslete penize zpet v jien obalce. Myslim, ze je to dobra cena... to v gesu vyjde podstatne draz, kdyz budete brat v uvahu sirku te pasky a hlavne postovne z gesu...
tu moji "reklamu" klido vymazte - slo mi jen o to, abych tady tak trochu vysvetlil, co podnikam, kdyz uz to podnikam a navedl foraky do nejakeho toho upgrade
jinak ta paska je pekna potvora a je docela jednoduche se o ni pekne porezat, takze bacha na to.. chce to davat trochu pozor.