asi tak... BTW za 12 se dá na bazaru splašit i classick 30!!!Red Bull píše:Ragnar nesouhlasim - radši lampu,páč je dynamičtější a dá se s ní dále pracovat.Navíc nefandim procesorům takže moje věrohodnost není 100%
kombo kolem 12tisíc
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
pokud má jít hlavně o čistý zvuk, tak jednoznačně čistej tranzistor! Nějakej Hughes and Kettner. Teď se na mě sesype 37 564 164 lidí, že jsem dement a já nevim co všechno, ale tranzistor má čistej zvuk mnohem lepší než lampa!
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ne lepší, ale čistčíSaul píše:pokud má jít hlavně o čistý zvuk, tak jednoznačně čistej tranzistor! Nějakej Hughes and Kettner. Teď se na mě sesype 37 564 164 lidí, že jsem dement a já nevim co všechno, ale tranzistor má čistej zvuk mnohem lepší než lampa!
Hughes and Kettner se dá kolem 10 sehnat tranzistorovej 65W s efektama až do prdele, ale já hrál na dva a oba mě dovedli akorát rozesmát.... Prostě tranzistor, ať je to v který chce škatuli s jakouchcete cenovou, furt to byla jen hromada kremíku na hliníkovým chladiči a aji to tak hrálo.... Já bych to kombo nekoupil...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
No nevim, mne se teda zarucene libi vic lampovej cistej zvuk (i kdyz na tom VK to zas takova parada neni, NICMENE jsem cetl, ze vymena repraku udela nejvic prave s cistym zvukem, uz jsem to tu i nekde psal).Saul píše:pokud má jít hlavně o čistý zvuk, tak jednoznačně čistej tranzistor! Nějakej Hughes and Kettner. Teď se na mě sesype 37 564 164 lidí, že jsem dement a já nevim co všechno, ale tranzistor má čistej zvuk mnohem lepší než lampa!
A uz to nereste, monty si vybral a vy dva (turbo a Saul) tu nic nevyresite
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Určitě se na VK vyplatí vyměnit repro za V30... Přeci jenom na čem se asi na celolampě za tyhle peníze nejvíce šetří?
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy