kombo kolem 12tisíc

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Red Bull píše:Ragnar nesouhlasim - radši lampu,páč je dynamičtější a dá se s ní dále pracovat.Navíc nefandim procesorům takže moje věrohodnost není 100%
asi tak... BTW za 12 se dá na bazaru splašit i classick 30!!!
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

pokud má jít hlavně o čistý zvuk, tak jednoznačně čistej tranzistor! Nějakej Hughes and Kettner. Teď se na mě sesype 37 564 164 lidí, že jsem dement a já nevim co všechno, ale tranzistor má čistej zvuk mnohem lepší než lampa!
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Saul píše:pokud má jít hlavně o čistý zvuk, tak jednoznačně čistej tranzistor! Nějakej Hughes and Kettner. Teď se na mě sesype 37 564 164 lidí, že jsem dement a já nevim co všechno, ale tranzistor má čistej zvuk mnohem lepší než lampa!
ne lepší, ale čistčí :arrow:

Hughes and Kettner se dá kolem 10 sehnat tranzistorovej 65W s efektama až do prdele, ale já hrál na dva a oba mě dovedli akorát rozesmát.... Prostě tranzistor, ať je to v který chce škatuli s jakouchcete cenovou, furt to byla jen hromada kremíku na hliníkovým chladiči a aji to tak hrálo.... Já bych to kombo nekoupil...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
monty

peavey vk

Příspěvek od monty »

tak nakonec jsem koupil vk, ale vox nehrál špatně ale na vk se dá najít po troše hledání pěknej čistej taky. Taky de o ten pocit, že hraješ na celolampu.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Saul píše:pokud má jít hlavně o čistý zvuk, tak jednoznačně čistej tranzistor! Nějakej Hughes and Kettner. Teď se na mě sesype 37 564 164 lidí, že jsem dement a já nevim co všechno, ale tranzistor má čistej zvuk mnohem lepší než lampa!
No nevim, mne se teda zarucene libi vic lampovej cistej zvuk (i kdyz na tom VK to zas takova parada neni, NICMENE jsem cetl, ze vymena repraku udela nejvic prave s cistym zvukem, uz jsem to tu i nekde psal).

A uz to nereste, monty si vybral a vy dva (turbo a Saul) tu nic nevyresite :D
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
monty

vk

Příspěvek od monty »

Wohmo a ty si reprák měnil???
Isachs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isachs »

Určitě se na VK vyplatí vyměnit repro za V30... Přeci jenom na čem se asi na celolampě za tyhle peníze nejvíce šetří?
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka :)
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“