Jam Session

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Jam Session

Příspěvek od Eldanar »

Koukám, že té "jam session" viz. topic "Zhodnotte nase nahravky" nikdo moc aktivne neujmul, tak to tak trochu zkusim ja..;)
Vybral jsem tenhle backing track...

http://uloz.to/305533/jamtracks-blues-backing-in-am.mp3

Je to takový neutrální blues v Am, je to dost pomaly, takže se můžou chytat i ty míň zkušený hráči...
Jinak, představoval bych si to asi následovně - někdo navrhne backing track (v tomto pripade ja) ostatní ho stahnou, nahrajou, vsichni to sem poslou a vsichni to potom vsem ohodnotej .. je to proste, ale v jednoduchosti je síla.:)..Co vy na to? Jdete někdo do toho ? Libí se vám ten track...?

EDIT: ted koukám, ze ta nahrávka je dosti dlouhá.. asi 3min 40s, takže bych to viděl, že tak cca po minutě by to každej usek v audacity a ukoncil...precejen je fakt ze improvizovat na to samý 4 minuty je dost o ničem..:)
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jo, track si myslím splňuje účely :-) je jednoduchý, inspirativní... neříkám, že se účastním, ale pouvažuju o tom
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

Dark Axel píše:jo, track si myslím splňuje účely :-) je jednoduchý, inspirativní... neříkám, že se účastním, ale pouvažuju o tom
:) jdi do toho za to nic nedáš..:)
elektroakustika Tenson Dreadnought D10-CE, elektrika Ibanez SA260FM, Fender Frontman 15G, ladička Marshall MT-1, kupa trsátek ale především Jim Dunlop USA-Big Stubby
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 3.01.2012 10:00, celkem upraveno 1 x.
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Už se snažím to do Audacity nacpat-ještě,že se právě vrací Junior :shock:
Jsem fakt LAMA :oops:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Tvl rikam neco nahraju a pak zjistim ze je to moc pomaly bože :D mužu si malinko pridat tempo ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Oj tak takovejhle backing track mi tam scházel v Let's Jam Contestu! :D Paráda, pokud budu mít čas tak do toho jdu. (Ti co si mě jěště pamatují :D možná zaznamenali, že už sem tak často nezavítám. Není to tím že bych na tohle fórum zanevřel, ale protože na to už nemám tolik čas. :D) :wink:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Pěkně jsem si zajamoval, bohužel to tady nedám, moc se stydím...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

wreptile píše:Pěkně jsem si zajamoval, bohužel to tady nedám, moc se stydím...
ježíííš, co můžeš ztratit...:) sem s tim.. já taky něco nahraju, ale jesi na to budu mit dneska cas ...:) jinak dik za ucast..doufam ze se casem prida vis lidi:)...popřípadě už můžete přemejšlet nad nějakym dalšim trackem...:)
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

Nuker1993 píše:Tvl rikam neco nahraju a pak zjistim ze je to moc pomaly bože :D mužu si malinko pridat tempo ?
já nevim.. to je celkem jedno:) udělej jak myslíš..:)
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Eldanar píše:
Nuker1993 píše:Tvl rikam neco nahraju a pak zjistim ze je to moc pomaly bože :D mužu si malinko pridat tempo ?
já nevim.. to je celkem jedno:) udělej jak myslíš..:)
Fajne :D :wink:
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Ten backtrack se mi docela líbí. O víkendu se možná o něco pokusím, ale radši nic neslibuju. :)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Hotovost :twisted:
Jak jest u mne zvykem z voleje a na wostro,jen ten mikrák ze sluchátkem prostě kurwí nabuzenou kejtru :roll:

Jo a export do mp3 prostě nic,a to mám ztažený a instal.2 prográmky,jak mi radil Jimator.Chjo,takže ten waw má 37 MB :oops: :oops: :oops:

Tak mě nekamenujte sakra,asi jsou to ty viry,o víkendu to budeme shazovat+reinstal,takže tu tak den nebudu :cry:

http://www.edisk.cz/stahni/68189/sessio ... .09MB.html
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

kamahl: ok...:)
Jinak jsem teda ted něco stihl nahrát... tady to máte : EDIT: wuups, nejak jsem sem zapomnel dat to nejdulezitejsi :)) a to ten odkaz :) : Edit2 a jeste k tomu jsem tam dal nejakej blbej odkaz :) ..tenhle by snad uz mel jít :) http://uloz.to/307565/blues-backing-in- ... ldanar.wav
prominte za velikost...nejak se mi nedaři ajít nějakej rozumnej freeware konvertor z waw do mp3.. to mi připomíná - nevíte o něčem takovým?
K nahravce same a kvalite.. dost to šumí (je to nahrávaný mikrákem za 80kč :) ) a moc jsme se s tim nesral, coz je poznat... tesim se na vase komentare..:)
Eldanar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eldanar »

pavel68 píše:Hotovost :twisted:
Jak jest u mne zvykem z voleje a na wostro,jen ten mikrák ze sluchátkem prostě kurwí nabuzenou kejtru :roll:

Jo a export do mp3 prostě nic,a to mám ztažený a instal.2 prográmky,jak mi radil Jimator.Chjo,takže ten waw má 37 MB :oops: :oops: :oops:

Tak mě nekamenujte sakra,asi jsou to ty viry,o víkendu to budeme shazovat+reinstal,takže tu tak den nebudu :cry:

tak jsem stáhl toho tvýho obra :) a fáááááákt toho nelituju... nádhera...to prolínání tech sol je epesní..:) jseš holt trošičku jiná liga no :)...jediný co bych si představoval malilinko jinak by byl zvuk kytar na mě to bylo až moc zkreslený na todle pomaloučký blues.. ale to možná síš bude tim mikrákem ...:)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 28.11.2011 12:22, celkem upraveno 1 x.
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Sakra smekám před Tebou klobouk tomuhle se říká umění . Fakt perfektní , až teda na ten moc ostrej zvuk ... :cry:

Seš třída chlape
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 28.11.2011 12:20, celkem upraveno 1 x.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Exportuj to do OGG, prosím. :cry:
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Pavel mazeeec :-) RESTECP. ted uz asi sem nic neposlu :D
EDIT: Eldanar taky dobry, ale Pavel prece jen lepsi, pokud se da hudba takhle hodnotit.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“