Kopie Marshall
Pravidla fóra
Kopie Marshall
Zdravim chci se vas zeptat na tyhle hlavy nemyslim zrovna rozdally ale uplne vsechny co se vyrobil... konkretne me zajim na co si mam dat pozor az to budu kupovat, nabizej mi jednu takovou za 6500 nezna vyrobce, ale jsou tam prej novy lampy a kondenzatory... predem diky za rady a odpovedi
Cruiser by Crafter Les Paul
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Mimořádně souhlasím s mladším psemDwPetr píše:Já měl kopii 800kila, a hodně mejch známejch ji má taky a všichni jsme s nima spokojeni, já jsem teda měnil, ale zvuk byl dobrej. Takže kopie, proč ne.
Míval jsem Rozdala,někdy ze začátku 90tejch-zkreslení dost ubzučený,ale hrát se na to dalo.Prodal jsem.
Koupil jsem kopii-výrobce pan Vaněk-Pilsen.Byla starší,ale k nerozeznání od origa.Sice basová,tuďíž jednokanál bez zkreslení,ale s DS1 to byla na tu dobu neskutečná pila.Měl jsem k tomu Boss-DD3 a miloval jsem jak mi u toho vlály kalhoty-parádní tlak-jo ještě 1960 bedna
Pokud mají ty kopie zdravý trafa,není důvod k obavám
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Já mam doma rozdalla, obě trafa jsou neodstíněný (myslíš doufam ten kovovej kryt) a žádný ruchy nebo šumy tam nebyly.Disasterpiece píše:co jsme koukali s petrpetrem tak jedno trafo vypadalo jako neodstinene
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo chlape obě tyto srandy nám stojí ve zkušebně... jak ten clean basovej tak půvosní rozdall JCM800 předělanej u ESH a pka ještě lehce doseřízenej.pavel68 píše: Mimořádně souhlasím s mladším psem![]()
Míval jsem Rozdala,někdy ze začátku 90tejch-zkreslení dost ubzučený,ale hrát se na to dalo.Prodal jsem.
Koupil jsem kopii-výrobce pan Vaněk-Pilsen.Byla starší,ale k nerozeznání od origa.Sice basová,tuďíž jednokanál bez zkreslení,ale s DS1 to byla na tu dobu neskutečná pila.Měl jsem k tomu Boss-DD3 a miloval jsem jak mi u toho vlály kalhoty-parádní tlak-jo ještě 1960 bedna![]()
Pokud mají ty kopie zdravý trafa,není důvod k obavám
potvrzuju... můj rozdal má taky nestíněný trafo. Ten basovej má výstupní stíněný a bezpochybi lapeší, ale preampvá sekce je u toho rozdala lepší....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Rozdala jsem měl, otevřel jsem ho jen jednou na výměnu elektronek a zběžnou prohlídku... na dně se válel ukapanej cín, celý to působilo nedodělaně... Hlavu bylo peklo nosit, byla nevyvážená (obě trafa na jedný straně)... ale jinak zvukově byla docela good... se slušnou krabkou to byl mazec... Ale jestli byly nebo nebyly odstíněná trafa? To si nevybavuju, ale spíš ne
byly totiž krásně vidět, kdyby tam byl nějakej kryt pamatoval bych si ho.
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Odstíněný trafa nevim, aby to zas nebylo jak s tím nitrem. Já měl na nich plech, a na tom originálu je taky plech. Nic bych za to nedal, že je to uzavřený jen z estetickejch důvodů. protože vevnitř zesáku je to trafo holý. A další věc, magnetickou indukci neodstíníte jen nějakým plechem, to se řeší otáčením traf. Takže stínění traf považuju za další takovej mýtus, krerej je důležitej asi jak to nitro. Zatim jsem neviděl žádný spec. úpravy na trafech a pokaždý to hrálo dobře. A v mojí kopii jsem měl trafa dělaný a zvuk byl dobrej.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
No je to možný... je ten borec odněkud z okolí Brna?Disasterpiece píše:nezajimame se nahodou o stejnej inzerat? 50w homemade hlava + box 2x12
za 6.5k?
Cruiser by Crafter Les Paul
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead