pravej muzikantAlexi_Laiho píše:nedávno se mi stalo něco podobnýho , doma.. byla tu slečna a "jeee ty hraješ na kytaru ,nauč mi něco" , "no tak si na mě sedni a něco spácháme" sedla si , tak naky vybrnkávání ,najednou mě z toho něco napadlo ,holku sem odstrčil , vymyslel nákej riff, zkoušel ho asi 15 minut a všechna romantika v hajzluDrobák píše:počítá se jako první vystoupení balení holky na hru?táhl sem se od kámoše s 20kilovym fenderem frontmanem,měl sem krátkej kabel,posadil sem si jí na klín a kytaru jí dal na její klín(zatim jen kyaru),hral sem sólíčka který sem trénoval celý dny a pravou rukou jí furt při pickingu šahal na stehno,pak jí začal líbat na krku,lalůčku,pak sem uplně zapoměl na kytaru...zbytek znát nemusíte ne?kdyby něco tak pokračvání napíšu na topic pro tohle zaměřenej
![]()
První vystoupení ...
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je mazec. Ahoj!Alcarmo píše:No nekecej:D Hele tak já nevim jak se ten typ/jak ses jmenovalKamahl píše:Tref i příjmení, jinak nevěřim.Alcarmo píše:Tomáši?! Ne, nevim, je to možný:) Ale pochybuju o tom:)příjmením:) Tušim že nějak jako Mazač nebo něco takovýho divnýho (i když já mám se svým příjmením co řikat:)).
Tvl ja umírám smíchyDisasterpiece píše:pravej muzikantAlexi_Laiho píše:nedávno se mi stalo něco podobnýho , doma.. byla tu slečna a "jeee ty hraješ na kytaru ,nauč mi něco" , "no tak si na mě sedni a něco spácháme" sedla si , tak naky vybrnkávání ,najednou mě z toho něco napadlo ,holku sem odstrčil , vymyslel nákej riff, zkoušel ho asi 15 minut a všechna romantika v hajzluDrobák píše:počítá se jako první vystoupení balení holky na hru?táhl sem se od kámoše s 20kilovym fenderem frontmanem,měl sem krátkej kabel,posadil sem si jí na klín a kytaru jí dal na její klín(zatim jen kyaru),hral sem sólíčka který sem trénoval celý dny a pravou rukou jí furt při pickingu šahal na stehno,pak jí začal líbat na krku,lalůčku,pak sem uplně zapoměl na kytaru...zbytek znát nemusíte ne?kdyby něco tak pokračvání napíšu na topic pro tohle zaměřenej
![]()
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Mě celkem taky*Twisted.Brother* píše:Mě by zajímalo jak dopadl Emoboy
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Musim se taky naucit nejaky efektni vybrnkavani:D.....Nemohli byste neco poradit? Aby pak holka nebyla zklamana, ze to neumim zas tak dobre:DAlexi_Laiho píše:nedávno se mi stalo něco podobnýho , doma.. byla tu slečna a "jeee ty hraješ na kytaru ,nauč mi něco" , "no tak si na mě sedni a něco spácháme" sedla si , tak naky vybrnkávání ,najednou mě z toho něco napadlo ,holku sem odstrčil , vymyslel nákej riff, zkoušel ho asi 15 minut a všechna romantika v hajzluDrobák píše:počítá se jako první vystoupení balení holky na hru?táhl sem se od kámoše s 20kilovym fenderem frontmanem,měl sem krátkej kabel,posadil sem si jí na klín a kytaru jí dal na její klín(zatim jen kyaru),hral sem sólíčka který sem trénoval celý dny a pravou rukou jí furt při pickingu šahal na stehno,pak jí začal líbat na krku,lalůčku,pak sem uplně zapoměl na kytaru...zbytek znát nemusíte ne?kdyby něco tak pokračvání napíšu na topic pro tohle zaměřenej
![]()
noting else maters,to je vybrnkávačka hlavně dole,proto sem to hrál,a to intro hraj tak dvakrát dýl,nikdo to nepoznátobel píše:Musim se taky naucit nejaky efektni vybrnkavani:D.....Nemohli byste neco poradit? Aby pak holka nebyla zklamana, ze to neumim zas tak dobre:DAlexi_Laiho píše:nedávno se mi stalo něco podobnýho , doma.. byla tu slečna a "jeee ty hraješ na kytaru ,nauč mi něco" , "no tak si na mě sedni a něco spácháme" sedla si , tak naky vybrnkávání ,najednou mě z toho něco napadlo ,holku sem odstrčil , vymyslel nákej riff, zkoušel ho asi 15 minut a všechna romantika v hajzluDrobák píše:počítá se jako první vystoupení balení holky na hru?táhl sem se od kámoše s 20kilovym fenderem frontmanem,měl sem krátkej kabel,posadil sem si jí na klín a kytaru jí dal na její klín(zatim jen kyaru),hral sem sólíčka který sem trénoval celý dny a pravou rukou jí furt při pickingu šahal na stehno,pak jí začal líbat na krku,lalůčku,pak sem uplně zapoměl na kytaru...zbytek znát nemusíte ne?kdyby něco tak pokračvání napíšu na topic pro tohle zaměřenej
![]()
Můžeš do toho i zpívat,vymysli nějakej text kterej když se přečte pozpátku tak jí to podvědomě něco vštěpí,třeba sundej si ty věci ze sebe,nebo taktobel píše:tak to bych kousek umel, tak to du teda vychytat:D Nejdriv sem premyslel o sweet child o' mine, ale to jeste neumim tak dobre, abych to hral s holkou na stehne. Ale napada me jeste stairway to heaven, ze by mohlo bejt docela efektni
Heh, smim hlasem bych mohl maximalne tak napodobovat stado medveduDrobák píše:Můžeš do toho i zpívat,vymysli nějakej text kterej když se přečte pozpátku tak jí to podvědomě něco vštěpí,třeba sundej si ty věci ze sebe,nebo taktobel píše:tak to bych kousek umel, tak to du teda vychytat:D Nejdriv sem premyslel o sweet child o' mine, ale to jeste neumim tak dobre, abych to hral s holkou na stehne. Ale napada me jeste stairway to heaven, ze by mohlo bejt docela efektni![]()
jako když v simpsonech rukovali do armády....
zkus don't cry je to lehké a třebas vyměknetobel píše:tak to bych kousek umel, tak to du teda vychytat:D Nejdriv sem premyslel o sweet child o' mine, ale to jeste neumim tak dobre, abych to hral s holkou na stehne. Ale napada me jeste stairway to heaven, ze by mohlo bejt docela efektni
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
aby nevyměkl onMarko007 píše:zkus don't cry je to lehké a třebas vyměknetobel píše:tak to bych kousek umel, tak to du teda vychytat:D Nejdriv sem premyslel o sweet child o' mine, ale to jeste neumim tak dobre, abych to hral s holkou na stehne. Ale napada me jeste stairway to heaven, ze by mohlo bejt docela efektni
Drobák píše:aby nevyměkl onMarko007 píše:zkus don't cry je to lehké a třebas vyměknetobel píše:tak to bych kousek umel, tak to du teda vychytat:D Nejdriv sem premyslel o sweet child o' mine, ale to jeste neumim tak dobre, abych to hral s holkou na stehne. Ale napada me jeste stairway to heaven, ze by mohlo bejt docela efektnimodrá pilulka to jistí...
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Pěkně řečeno...Drobák píše:styď se!Marko007 píše:To já na kejtru nikdy nebalilono můžeš hrát na kytaru jako petrucci ale když jí budeš nesympatickej tak stim nic neuděláš,leda bys měl peněženku jako petrucci....
![]()
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Woa a nechcete mi dát nějakou lekci co hrát a tak, aby se mi to povedlo? Když už neumím balit na nic jiného, tak aspoň na kejtru ^^'
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein