Chrčení
Pravidla fóra
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Chrčení
Mám problém...Kytara mi hrozně chrčí, když se nedotýkám strun, a ještě dosti chrčí, když mám snímače v poloze 1,3,5...prakticky muzu hrat pouze se snimacama v poloze 2,4, to chrčení mi vadí...čím to může být? Komboe si myslim ze to nebude...
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
nemám strata takže si nejsem jistej, ale nejsou v těch polohách zapojený 2 snímače? je možný že se ti v těch polohách ruší brum, jako u humbuckerůbrazdil.radek píše:...proč by to dělalo jenom u nějakých poloh snímačů?
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
radku brazdile, jsem tez ze zlina 
tvuj problem se jmenuje "singl snimace + neodstinena kytara"
v polohach "2" a "4" ti to nechrci z toho duvodu, protoze ti jedou naraz dva snimace opacne polovane...
jinak je normalni, ze singly chrci, sumi, delaji bordel a kdyz pujdes hrat nekam do baru, kde budou mit nejakou hezkou zarivku, tak si moc nezahrajes...
pokud chces byt bezsumovy, tak si porid bezsumove singly napr. od fendera (sada sehnatelna do 3500) a nebo kejtru s humbacema
jinak to moc nepujde...
taky muzes kejtru odstinit medenou paskou - to taky dost pomuze... ale na singly to je porad malo, protoze ty snimace samotne chytaji straslivym zpusobem venek.
tvuj problem se jmenuje "singl snimace + neodstinena kytara"
v polohach "2" a "4" ti to nechrci z toho duvodu, protoze ti jedou naraz dva snimace opacne polovane...
jinak je normalni, ze singly chrci, sumi, delaji bordel a kdyz pujdes hrat nekam do baru, kde budou mit nejakou hezkou zarivku, tak si moc nezahrajes...
pokud chces byt bezsumovy, tak si porid bezsumove singly napr. od fendera (sada sehnatelna do 3500) a nebo kejtru s humbacema
taky muzes kejtru odstinit medenou paskou - to taky dost pomuze... ale na singly to je porad malo, protoze ty snimace samotne chytaji straslivym zpusobem venek.
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
- Stratmaster
Tak tenhle problém mám taky, ale s takovou zvláštností. Šum paradoxně nabírá na hlasitosti spolu se vzdáleností od komba. No prostě čím jsem dál, tím je to horší. Kytara Squier Bullet Strat, kombo Crate Flex Wave 15R. Myslel jsem si, že za to může kabel, ptz. jsem měl jen nestíněnej Adam Hall, ale dneska jsem si koupil Planet Waves Custom Pro za 650,- (samozřejmě stíněnej) a výsledek je úplně stejnej. Byl bych to svedl na snímače, ale překvapilo mě, že čím jsem dál od komba, tím je to hlasitější. Pls. poraďte. Dík.
Cort KX-5 BKM + Seymour Duncan SH-6/Squier Bullet Strat Sunburst → Planet Waves Custom Pro → Peavey "Redstripe" Bandit 112
Na cvičení: Crate Flex Wave 15R
Na cesty: VOX AmPlug LEAD → SHURE SRH 240
Na cvičení: Crate Flex Wave 15R
Na cesty: VOX AmPlug LEAD → SHURE SRH 240