Ajo ty brďo... sry dude, oběvil se mi z ničehonic v nepřečtenýchEnty™ píše:ehm, ten topic už tu je půl roku, a teď mi je jedno která je lepší a co mám brat, takže je zbytečné vést diskuzi dál...
Ibanez vs. Kramer
Pravidla fóra
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Enty - na foru neexistuješ jen ty ani nevíš kolik lidí se může zajímat o totéž a když to tu nebude tak budou vznikat jen duplicitní témata a ap k hledání informací bude pořád těžší a těžší páč budeš mít víc a víc threadů
Naposledy upravil(a) Red Bull dne 9.04.2008 18:11, celkem upraveno 1 x.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
ale tak mě řekni co mě teď pomůže, že mám to všechno mám vyzkoušet (i když teda nevim kde) a nejlepší je RG350? tyhle rady sem potřeboval před půl rokem, ne teď když tu vedle mě září v celé své kráse Cort
btw je tu několikrát psaný že na Ibanez s tremolem je lepší si přišetřit na nějakou vyšší řadu
//jo a ještě mě vysvětli co to znamená "na foru neexistuješ"
btw je tu několikrát psaný že na Ibanez s tremolem je lepší si přišetřit na nějakou vyšší řadu
//jo a ještě mě vysvětli co to znamená "na foru neexistuješ"
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Upsal jsem se má tam být jen ty - jenže stejnou otázku jako ty může mít i někdo jinej a proto ty pro a proti maj furt váhu ty už se o to tady nestarej ale někomu to může pomoct!
"MOJO" kills modern music...
-
pavel matějka
- Kontaktovat uživatele:
kramer
no hele, hraju na kramera a je to úplný dělo. na ibanezu bych ani našáh, tak moc jsem svojí kytarou zmlsanej. má krásnej zvuk, vhodnej do hard rocku, ani v metalu se neztratí. JENŽE já jí mám vyrobenou v hožovicích a striker je jedna z posledních sérií kramera a rozhodně to nebude podobný tomu, na co třicet let brnkal eddie van halen. Striker je prostě korejec jak dělanej. se všemi zápory, řekl bych. Pokud by se ti líbil kramer (a je je to vynikající značka), zkus se mrknout po modelu Kramer Pacer Custom2.
-
pavel matějka
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Proc myslis ze olsi strkaji do Jacksonu i za 70tisic?nodj píše:ale zas olše tělo neni zrovna podle mě dřevo na nějaký tvrdý styly..záleží ,co budeš hrát..
a ze olse neni na tvrdy styly o tom bych s tebou moh vest debatu.
k tem kytaram nevzal bych ani jednu protoze:
Do kytara za 10tisic s floydem hm ten bude IMHO extra kvalitni.
telo z lipy a olse bude jen o trosku lepsi nez ta lipa a ta olse co se strka do kytar za 5-6tisic.
Verdikt v tydle cenovy relaci je jedno co si vemes pac vsecko stejne delaji sikmooky a kvalita bude jako u kytar za 5klacku.Radil bych se ti podivat po kytare s pevnou kobylkou a z mahagonu.
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Americká lía má být něco mezi mahagonem a olší takže je na tvrdší styly!Disasterpiece píše:Proc myslis ze olsi strkaji do Jacksonu i za 70tisic?nodj píše:ale zas olše tělo neni zrovna podle mě dřevo na nějaký tvrdý styly..záleží ,co budeš hrát..
a ze olse neni na tvrdy styly o tom bych s tebou moh vest debatu.
k tem kytaram nevzal bych ani jednu protoze:
Do kytara za 10tisic s floydem hm ten bude IMHO extra kvalitni.
telo z lipy a olse bude jen o trosku lepsi nez ta lipa a ta olse co se strka do kytar za 5-6tisic.
Verdikt v tydle cenovy relaci je jedno co si vemes pac vsecko stejne delaji sikmooky a kvalita bude jako u kytar za 5klacku.Radil bych se ti podivat po kytare s pevnou kobylkou a z mahagonu.
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách