Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Smrťokvítek píše:
framikoin píše:i na zkousky, ale tam je nevyuzivam tak, jak bych chtel. prece jen na punk je to trosku zbytecna elektrarna, ale mam v planu nejake psychedelicke seskupeni, coz by bylo neco presne pro me a me efekty :-) jo jeste Whammy by se mi libil, ale nevim porad,jestli ho vyuziju a zatim na nej nemam prachy.
:twisted: tak psychedelické říkaš ? jo ?

Jinak kolik ten kufr stál ?
tusim, ze 350.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
afektband

Příspěvek od afektband »

framikoin píše:i na zkousky, ale tam je nevyuzivam tak, jak bych chtel. prece jen na punk je to trosku zbytecna elektrarna, ale mam v planu nejake psychedelicke seskupeni, coz by bylo neco presne pro me a me efekty :-) jo jeste Whammy by se mi libil, ale nevim porad,jestli ho vyuziju a zatim na nej nemam prachy.
A kdybys ho náhodou nevyužil hlásim se jako první kupující.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak dobre, az ho kupim, tak uvidim. zatim nejak neni z ceho, bo sou jine plany.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Kufr jsem chtěl původně taky koupit, ale teď už by mi nestačil. Potřebuju použitelné rozměry minimálně 26x55 cm, v ideálním případě 35x75 cm. Tak velkej kufr uz asi nesezenu (nebo jo, ale moc vysokej...).

Prolezl jsem snad všechny e-shopy v ČR, co mi google vyplivl (no, do 5. stránky, pak už to stálo za ***). Nejlepší nabídku mají kytary.cz...

Jako nejlepší varianta se mi jeví ty obaly od Warwicku (tenhle)... No ještě trochu pohledám...
thomas19

Příspěvek od thomas19 »

ja hram cez Boss DS1 a EHX small clone..chcel by som este daky multirfekt na par dalsich efektov :)
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

...kdo hledá, najde!

Tak jsem nakonec, přes Thomanna došel zpět do čech na Electro Harmonix PEDALBAG, rozměry 67 x 28 x 7cm jsou přesně to, co potřebuji, žádný kompromis... navíc ho možná seženu i bazarovýho :-)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

a co třeba používat klasickej kufr (no klasickej něco jak dělá warwick). A v tom mít nějakou podložku (dřevotřísku potaženou kobercem či tak) která by šla normál vyndat a efekty by byly na ní??? nemělo by to žádnej kraj takže byse tam dobře zastrkával kabel do 1. a posledního efektu...mavíc by nic nemuselo dělat s pantama kdyb se používal klasickej kufr...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

turbo_MaCk píše:a co třeba používat klasickej kufr (no klasickej něco jak dělá warwick). A v tom mít nějakou podložku (dřevotřísku potaženou kobercem či tak) která by šla normál vyndat a efekty by byly na ní??? nemělo by to žádnej kraj takže byse tam dobře zastrkával kabel do 1. a posledního efektu...mavíc by nic nemuselo dělat s pantama kdyb se používal klasickej kufr...
Rozměry... ty kufry na nářadí jsou prostě malé...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

rotten77 píše:Rozměry... ty kufry na nářadí jsou prostě malé...
vím teď se budu snažit do jednoho narvat CryBaby MicroAmp theWorm a BigMuff...
Hele jak tu bylo to s těma očkama z řatězu.... Já místo toho použil díly z merkuru...
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

no ja se stale odhodlavam k tomu, abych si nejaky pedalboard stloukl...

uz to mam naplanovane.. bude to vypadat velmi pdobne jako ten navrh pedalboardu co tady kdosi daval v CADu...

proste koupim nejakou tenkou preklizku, udelam tam takovou krabici, do ktere soupnu zdrouje, polepim to suchym zipem, udelam na to viko a bude... a cele to nastrikam nejak monstrozne sprejem a polepim nalepkama tokio hotel :twisted:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

qwer píše:... a cele to nastrikam nejak monstrozne sprejem a polepim nalepkama tokio hotel :twisted:
Skvělej nápad - pak ti to nikdo neukradne... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Nero píše:Skvělej nápad - pak ti to nikdo neukradne... :wink:
já bych to ukrad... kdyby tym byla fotka bilíska.... BillLíSEk yE bESt:-* mucinky mucinky:-*
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

turbo_MaCk píše:
Nero píše:Skvělej nápad - pak ti to nikdo neukradne... :wink:
já bych to ukrad... kdyby tym byla fotka bilíska.... BillLíSEk yE bESt:-* mucinky mucinky:-*
tady nekdo vi, jak se ten jejich clen jmenuje a to o necem napovida :twisted: :lol:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tak bacha, ukradne ti to turbo... :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

qwer píše:tady nekdo vi, jak se ten jejich clen jmenuje a to o necem napovida :twisted: :lol:
já a Bill to byla láska na první notu... ale řekl bych že ot bylo dost
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

turbo_MaCk píše:
qwer píše:tady nekdo vi, jak se ten jejich clen jmenuje a to o necem napovida :twisted: :lol:
já a Bill to byla láska na první notu... ale řekl bych že ot bylo dost

:shock: :shock: :shock: Děvko!!! Ty mi zahýbáš??? O Euroboyovi to vím ale Billíííísek??? :cry:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

ok takže pedal board....

Dunlop Cry Baby > EHX Big Muff USA > MXR Micro Amp > EHX the Worm

Muff zatím baterka (jestli neseženu jack konektor předělám to na klasicej).
Cry Baby a Micro amp společnej 9V zdroj hama (ale bude jinej asi)
Worm má vlastní EHX 24V zdroj

Kufr přetýká zejtra nebo pozejtří vám to vyfotím až to bude zapojený přichycený a zdrátovaný do finální fáze....
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

za chvíli asi přiběhne joey a pochlubíse se svým pedalboardem :lol:

Dneska sem pořídil propojováky AdamHall. JE to celekm sh*t značka, instrumenta cable od nich nikdy nekupavat ani kdyby byl jedinej v tom obchodě!!! Ty propojováky sou na tom ale podstatně líp, měl sem jeden a přidpdal mi i lepší než warwick tak sem koupil mezi každej efekt AH.

Taková věc... EHX nemaj šroubky zespoda ale zvrchu takže nebudou tou ala řetězovou metodou přichytit. navíc maj nožky takže ani sucháč není zrovna ideál... Co myslíte jak je přichytit nebo je mám nechat a počítat s tím že je přitlačí ten molitan z víka? ZAtím mám chytlej jen booster sucháčem páč je malej a ten molitan ho nepřitlačil dost...
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

turbo_MaCk píše: Taková věc... EHX nemaj šroubky zespoda ale zvrchu takže nebudou tou ala řetězovou metodou přichytit. navíc maj nožky takže ani sucháč není zrovna ideál...
Přilepil bych je tím suchým zipem, akorát bych pod něj dal kus gumy, kterej bude stejně tlustej, jak ty nožky...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Že nevíte co?!
Ano správně, mám novou krabičku :D.

Dneska sem si koupil MXR Distortion +. Zkoušel sem to na FM15R a na lampové Laney ale číslo nevim. Kytary byly Epi-G400(China), nějaká lubovka(Korea), LP Standard Honey (Korea) a Fender Mexico Tele.

Šel sem po Rockenrollovém zvuku a tak sem si vybral RATa nebo MXR. Možná mě ukamenujete když řeknu že je pro mě RAT tuhý ale prostě je to tak. MXR mi připadlo daleko dynamičtější a jeho zkreslení nebylo tak moc velký řev. Při jakémkoliv zkreslení sou krásně slyšitelné a výrazné arpeggia.
Na tom Fm to bylo takové ušlápnuté (8" repro) a na Laney sem si zas nebyl jistý bo to je přece jenom lampa (abych se pak doma nedivil že mi to nehraje jako na té celoflašce). Ale koupil sem to. Přijel sem domů, vytáhl krabičku z krabičky zapíchl do komba. Rozloučil sem se s zkresleným kanálem a přepl sem na čistý a brnkal sem... Pak sem zapnul to malé žluté cosi. Posadilo mě to na p***l. Tak jsem svoje kombo nikdy neslyšel hrát. Reprák tlačil jak o život a ten zvuk co z něho lezl byl tak pěkný že z toho nechápu ještě teď. Dámy a pánové, jsem šťasten :lol:.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“