RP250 Záloha a obnova dat

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
jirusa

Příspěvek od jirusa »

Ahojte. Po prvopočátečních problémech s nainstalováním X Editu už všechno maká jak má. ALE!!! Když vytvořím nový zvuk, dám uložit, tak mi to nabízí uložení pouze do PC a ne do krabičky. Je možnost po provedených změnách ve zvuku (samozřejmě v uživatelských presetech) ukládat přímo z PC do mulťáku ani bych to musel cvakat ručně na efektu?
A dotaz 2 - chci-li otevřít uložený projekt z PC hlásí mi to chybu nekorektního formátu a nepovolí to otevřít, natož ho naistalovat do RP 250. Asi dělám nějaký špatný krok, ale pořád nemůžu přijít na to jaký.
Díky za vaše informace
Jirusa
H.I.M.
Kontaktovat uživatele:

Re: RP250 Záloha a obnova dat

Příspěvek od H.I.M. »

jirusa píše:RP250 Záloha a obnova dat

Ahojte. Po prvopočátečních problémech s nainstalováním X Editu už všechno maká jak má. ALE!!! Když vytvořím nový zvuk, dám uložit, tak mi to nabízí uložení pouze do PC a ne do krabičky. Je možnost po provedených změnách ve zvuku (samozřejmě v uživatelských presetech) ukládat přímo z PC do mulťáku ani bych to musel cvakat ručně na efektu?
A dotaz 2 - chci-li otevřít uložený projekt z PC hlásí mi to chybu nekorektního formátu a nepovolí to otevřít, natož ho naistalovat do RP 250. Asi dělám nějaký špatný krok, ale pořád nemůžu přijít na to jaký.
Díky za vaše informace
Jirusa
Takze.
1.
a)Vyberes si jaky chces novy efekt
b)Potom click na Expression (asi) To bude dole v programu. Asi vlevo od USB set.
c)Vyleze ti to na tvuj RP250
d)Store

2.
Za prve, musis otevrit X-Edit, a pak uz otevirat nejake ulozene
presety.

:)
PRS SE Singlecut + Gibson SG Standard + Digitech RP250 .
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“