Dodo Zeman(Shark) výroba aparátů
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Dodo Zeman(Shark) výroba aparátů
Nemáte někdo na něj kontakt? Díval sem se s kámošem všude na netu a nic
sídlí v hranicích na moravě to je všechno co vím....
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodo Zeman(Shark) výroba aparátů
Vubec neznam kdo to je..muzes mi to priblizit pls..?hardcore guitarist píše:Nemáte někdo na něj kontakt? Díval sem se s kámošem všude na netu a nicsídlí v hranicích na moravě to je všechno co vím....
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Na http://hlavy.instrumento.cz/ je myslim jeho kopie MB. Nic víc o něm nevím.Martin656 píše:Vubec neznam kdo to je..muzes mi to priblizit pls..?hardcore guitarist píše:Nemáte někdo na něj kontakt? Díval sem se s kámošem všude na netu a nicsídlí v hranicích na moravě to je všechno co vím....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Je to něco jako ESH akorát levnější dělá taky kopie peavey především 5150...dělá krom toho i boxy ale pouze 2x12....v květnu tam jedu...mám to kousek takže pak sem napíšu pocity....Martin656 píše:Vubec neznam kdo to je..muzes mi to priblizit pls..?hardcore guitarist píše:Nemáte někdo na něj kontakt? Díval sem se s kámošem všude na netu a nicsídlí v hranicích na moravě to je všechno co vím....
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se nemýlím, tak se jedná o aparáty DORD... ? Někde na netu jsem našel i odkaz na nějakou kapelu, kde má kytarista kopii Engl Ritchie Blackmora.
Ale abych přešel k věci; v sobotu jsem byl na jedné takové soukromé párty a hrála tam kapela - kytarista měl právě aparát DORD (hlava + 2x12" box) a ten zvuk byl fakt dobrej. Pokud někdo budetí mít možnost, určitě se tohohle aparátu nebojte.
I po vizuální stránce to vypadalo dobře
Ale abych přešel k věci; v sobotu jsem byl na jedné takové soukromé párty a hrála tam kapela - kytarista měl právě aparát DORD (hlava + 2x12" box) a ten zvuk byl fakt dobrej. Pokud někdo budetí mít možnost, určitě se tohohle aparátu nebojte.
Hraju na kytary a mašinky
hrál sem na jeden aparát tehle značky, muj učitel má od tohodle chlapíka postavenej zesák kde má jeden (zkreslenej) kanál ala engl screamer kterej hraje moooc dobře, a čistej, krásnej, což mi ućitel řikal že do vśech dává stejnej, ale ten stojí zato, ... je tam čistej jakoby z fenderu jenže už nevim jakyho
no zkrátka, nádhernej křišťalovej, vyváženej zvuk, s tím tzv. twangem ( takovyto "kváknutí" za každym tonem, no prostě mi to řikal učitel tak to tu musim zminit
) nic méně, hrál jsem na to u něj teď v utery a můžu řict že za ty prachy je to bomba aparát, vykouzlí vám jakejkoliv zkreslenej kanál kterej si mu řeknete a ten čistej ať tam dává klidně toho fendra, protože ten stojí za to
..můžu jen doporučit
.......::: ENDŽOJ :::.......
Hc guitarist: Už víš něco o těch cenách, ty ukázky sou fakt dobrý. Kolik by si účtoval třeba za kopii MB Duala?
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jak si mi to nevyšlo ale ted překecám tatku at tam se mnou zajede ale za kopii mesy v 50w celolampa si účtuje 16tis takže krásná cena!
Menovalo se to shark a ted se to menuje DORD jinak se mrkněte na BZ na kapelu members area tam kytarista má DORD!
Menovalo se to shark a ted se to menuje DORD jinak se mrkněte na BZ na kapelu members area tam kytarista má DORD!
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
http://www.angelsfate.com/hlavni.html Tady je ta kapela a masakr zvuk!rotten77 píše:Pokud se nemýlím, tak se jedná o aparáty DORD... ? Někde na netu jsem našel i odkaz na nějakou kapelu, kde má kytarista kopii Engl Ritchie Blackmora.
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách