snímače s nanotechnologií

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
tymian

snímače s nanotechnologií

Příspěvek od tymian »

dobrý den,máte někdo již zkušenosti se snímači shadow a jejich novou technologií nanoflex ,nanomag?patří v současnosti mezi špici a taky se chci zeptat zda je mezi vámi někdo kdo nechce vrtat do westernovky, ale hledá právě něco takového,myslím že i cena je poněkud vyšší ale než dělat do lubu díru je tahle technologie snímání zvuku ideální pro hráče na akustiky-www.shadow-elektronics.com,děkuji za odpovědi i názory ,nashledanou :D
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ahoj, no, připadá mi, aspon co jsem si tam přečetl, že dělají velkej humbuk kolem malých věcí... Co vím, tak under-saddle piezo snímače vždy aspon částečně chytají vibrace těla, možná že tady to jen nějak "zcitlivěli", aby jich chytali víc. K tomu magnetickýmu - u něj spíš než použití i akustiky působí to použití na elektrice. Je pravda, že díky SaCo magntu může bejt ten snímač měnší než AlNiCo a produkovat podobně silnej signál, ale nevím, jestli to je zas taková revoluce, co se techniky píše. Zajímavá je teda ten způsob uchycení, to jest pravda...

Nevím, možná to fakt bude znít líp, ale chtělo by to ozkoušet. A pak je otázkou, jestli zvukové zlepšení bude odpovídat zlepšení cenovému. :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
miraslozil

Re: snímače s nanotechnologií

Příspěvek od miraslozil »

tymian píše:dobrý den,máte někdo již zkušenosti se snímači shadow a jejich novou technologií nanoflex ,nanomag?patří v současnosti mezi špici a taky se chci zeptat zda je mezi vámi někdo kdo nechce vrtat do westernovky, ale hledá právě něco takového,myslím že i cena je poněkud vyšší ale než dělat do lubu díru je tahle technologie snímání zvuku ideální pro hráče na akustiky-www.shadow-elektronics.com,děkuji za odpovědi i názory ,nashledanou :D
Já mám Shadow nanoflex v kytaře a musel jsem ho podložit měkkou pěnovkou,protože mi šíleně chytal vazbu z vibrací přední desky.Po této úpravě je to v pořádku.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“