Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Paja

Příspěvek od Paja »

jindruch píše:
Dark Axel píše:Učíš se od Metallicy sólka?

já začal...doprovody zvládám hravě a na tom exploreru mám dobře přístupné všechny polohy, tak jsem začal...nejdříve pomalejší...momentálně pracuju na The Unforgiven
jo tak to je zrovna dost dobrý. Já sem se učil hlavně věci z Justice ... :twisted: a strašně mi to bodlo co se techniky týče. Z černýho jen něco. Máš pravdu že tam ty doprovody nejsou moc těžký. Hlavně bych se nechtěl učit Nothing Else Mathers tu fakt nemusim. :cry:

Nothing Else Mathers není špatná písnička ale prostě mě nijak neláká ji umět! :idea:
Život bez kytary a hudby neexistuje.........
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
jindruch

Příspěvek od jindruch »

Špatná asi ne. ale nejprofláknutější určitě. :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Taky po NEM vůbec nejdu

ale hodlám dělat na některých věcech z justice...akorát zatím asi jen doprovody (Dyers Eve bude asi nejtěžší)

Lidi, umí tu někdo Blackened? :D:D:D jestli jo, je to borec...myslím celý
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Paja

Příspěvek od Paja »

Tak sem kouknul na tab na ONE a asi to začnu učit nevim mam tu písničku rád! :idea:
Epiphone LP Special II,Ibanez GRX 70,VanHorn 40W, Boss DS-1, Jim Dunlop 0,88 , Georg Dennis sharp 0,88
madmax
Bandzone: http://bandzone.cz/tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmax »

metalica je dost dobrá, hlavně Unforgiven, Nothing else matters, nebo Whiskey in the JAR :wink:
Davidson

Příspěvek od Davidson »

čau Metallicu poslouchám, už asi 7 let. Jednou za čas si pustim nějaký songy a to mě drží asi měsíc v kuse a pak si dám zas oddech. Byl jsme na tom poslednim koncertě v praze a byl to největší hudební zážitek co jsme mohl zažít(na jiný zahraniční kapely bych asi nešel). Co se týče ty nový éry s novim basákem bych to asi moc neřešil, má to taky svoje kouzlo. Ale konkurovat starejm deskám to fakt nemůže to je jasný. Metallica forever
Paja

Příspěvek od Paja »

Tak jako každou změnymetallicy bych řešil o tom fóra jsou že jo :idea:
Jinak jako uvidíme co předvedou na dalšim CD s jinym producentem těšíte se??? :?:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Těším se :D

no, možná ta změna trash->rock (black album->load) přišly kvůli tomu Jamesovu alkoholismu a léčení z něj...přecejen, něco takového člověka změní :D
Paja

Příspěvek od Paja »

To jo ale to se spíš možná ukáže v textech jinak část hudby určitě dělá Kirk tak nevim.Možná to byl naschvál takovej tah.Myslim že sem četl že nejvíc prodaly nosičů právě Black Alba což je Trash....Četl sem v muzikusu rozhovor s Larsem a Kirkem když hráli St. Anger v Praze a prej teď sou na vzestupu trashový kapely tak pokud se budou snažit vytřískat z toho co nejvíc tak by sme se mohli těšit zase na syrovější Trash což mě osobně hodně láka.Snad to tak bude...A taky budou zas kytarový sóla což je parádní :idea:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Tak to jsou skvělé zprávy, chlape :twisted:

to se těším
Paja

Příspěvek od Paja »

Jj mohlo by to bejt dobrý pokud metallica přitvrdí...
Jo ten novej producent by měl bej Rick Rubin (konečně sem si na to jméno vzpoměl ale uvidíme kdo to nakonec bude produkovat)

Už se na to docelatěšim 8)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

RICK RUBIN?!

tak to bude matroš :D

řek bych, že ten to vezme od podlahy :wink:
Paja

Příspěvek od Paja »

No chtěli ho páč Bob Rock dělal s nějakou jinou kapelou ale ta už CD vydala a teď je možná volnej tak aby metallica nevsadila na klasiku nevim jako...Sem zvědavej jak to skombinujou a co nakonec vznikne.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já doufám spíše v Ricka Rubina...co tak vím, tak produkoval v poslední době fajn věci :wink:
Paja

Příspěvek od Paja »

Tak jako nevim zase Black album dělal Bob Rock tak jako určitě to nějak dopadne! :idea:
Paja

Příspěvek od Paja »

Dark Axel píše:Taky po NEM vůbec nejdu

ale hodlám dělat na některých věcech z justice...akorát zatím asi jen doprovody (Dyers Eve bude asi nejtěžší)

Lidi, umí tu někdo Blackened? :D:D:D jestli jo, je to borec...myslím celý
Tak sem si pořádně poslechl Blackened a zamiloval sem se do tý písničky začal sem se ji učit - jako učim se Kirkovu stopu umim intro a začátek na to chvilku co sem se to učil to jde.Je to skvělá písnička a snad se ji naučim celou! :idea:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Hodně štěstí, sóla jsou brutální

ale je to jedna z mých nejoblíbenějších písniček od nich vůbec

Kutím na the four horsemen...doprovodnou umím, sóla se učím, taky bezvadný song
Don Pedro

Příspěvek od Don Pedro »

Zdravim, Metallica je pro me kapela meho zivota posloucham uz ji dlouho a zacatky meho hrani na el.kytaru byli zpusobene ji.....
NAucil sem se od nich pomerne dost akorat nektery pekelny sola to je holt na me moc a co se tyce pisne BLACKENED tak osobne nikoho neznam kdo to zahraje podle me jedna z nejtezsich skladeb vubec od nic...... ale je skvela!
Co se tyce jejich hudby pro me nema chybu alespon do alba st.Anger nicmene i tam sem si je dokazal najit co se tyce Roba tak ste se do nej pustili hodne zbytecne je to hodne dobrej basak a sam sem zvedavej jestli i o tom dokaze presvedcit v dalsim albu..... Jinak na metallice je super prave to ze sou tam aspon pro me nej kytary a cela ta hudba je hodne o nich .... Co se tyka Larse tak to je podle me hodne dobrej bicman a myslim ze uz to davno dokazal! No a do Kirka bych se moc nenavazel je opravdu paradni kytarista a pro me jeden z nej vubec.... Metallica je sama o sobe perfektni a doufam ze jim to dlouho vydrzi a budou hrat stale skvele.... ted maji byt ve vidni tak doufam ze se mi povede na ne jit.... co se tyka srovnani s ostatnima kapelama tak sou i urcite lepsi kytaristi bubenici i zpevaci nicmene nikdo nedokazal udelat hudbu jako o ni sou pro me stale jedinecni umi zahrat jak klasickou pohodovku tak i super narez .... mejte se
gazosh

Příspěvek od gazosh »

já mám rád jenom začátky, poté co tragicky zahynul Cliff Burton , šla do sra**k, byl to jejich mozek, nejvíc se mi líbila jeho tvorba,to on i přivedl do Metallicy Kirka Hammeta, který umí, nedokážu říct zda udělal tenkrát chybu, když odešel z EXODUS!
Paja

Příspěvek od Paja »

gazosh píše:já mám rád jenom začátky, poté co tragicky zahynul Cliff Burton , šla do sra**k, byl to jejich mozek, nejvíc se mi líbila jeho tvorba,to on i přivedl do Metallicy Kirka Hammeta, který umí, nedokážu říct zda udělal tenkrát chybu, když odešel z EXODUS!
Nevim no každej kdo má rád metallicu tak si na ni něco našel co se mu líbí :idea:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“