halfstack Crate FW
Pravidla fóra
Re: halfstack Crate FW
uhh tak přes českou poštu bych to vživotě nepisílal s tou mám velice špatné zkušennosti jednou došel křehky balík totálně na maděru čemuž se ani nedivím když jsem videl jak s tem balíkam hazou na zem z 2m výšky.... nehelde na to ze kdyz to cloveku prijde na dobírku tak to zaplatí aniz by vedel jestli to neni v ty krabici na sracky azptky ty peníze už nikdo nevrátí...
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
ppl nic nezkazíš 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
- SynysterGate$
Tak může se ti to rozbít jak u PPL tak u ČP. Pošty bych se vůbec nebál, stejně se to pojistí když je to tak velký a těžký balík. Jen aby to nepojistil na 500Kč no..
Jinak já jsem měl pouze hlavu Crate FW120 a líbila se mi. Do začátku podle mě lepší neseženeš a za ty peníze to je luxus. Bazar sleduju dlouho a prodávaly se tam i za skoro 6tisíc.
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
..::Randall RD20HE + Blackstar HTV-112::..
..::Alesis DM10 Studio Kit::..
asi bych to teda viděl na to PPL, jen mě vadí, že si to nemůžu vyzkoušet, pošle mi sice video a fotky (fotky už mám) ale nemůžu si to prostě prohlídnout na vlastní voči
/,,/
- SynysterGate$
a ty jsi z kama? Máš to daleko do Prahy?
..::Schecter Synyster Custom + Fernandes Monterey Deluxe + ESP LTD 200QM + IBANEZ AEG 8E::..
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Radši poštu než PPL, to jsou větší hovada, co jsem slyšel ty historky. Já jsem s poštou neměl problém, navíc, když tě nezastihnou, máš to u nich a zajdeš si pro to kdy ti to sedí. Už fakt řešíte koko**ny...
je to v řiti, napsal mu ejště jeden zájemce co je ochoten dát 4500Kč, takže nic nebude 
/,,/
A nechtěl jsi na začátku aparaturu za úplně jinou cenu ? oproti který je tahle celkem směšná ? Řeknu to ještě jedno, já prodal crate gt212 za 5000 a prodal bych ho i kousek dráž, a to byl předchůdce FW, takže starší. ( dle mého taky o dost lepší
)
no teď bych dražší nekupoval, jen sem si chtěl udělat představu co bych tak mohl koupit (tak do konca roku)...
/,,/
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mohl bys laskavě používat tlačítko "Upravit" a neházet sem pořád double-posty? Kdybych to po tobě měl pořád upravovat, tak nedělám celý den nic jiného.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Představu sis mohl udělat z již existujících threadů....helge píše:no teď bych dražší nekupoval, jen sem si chtěl udělat představu co bych tak mohl koupit (tak do konca roku)...
a nevíte kolik tak může stát (bazar) 18W verze toho lampovýho cráta? na bazaru jsem ji neviděl...
/,,/
-
woro90-1
Tolik, kolik za ni na bazaru někdo bude chtít. Nic jako standardní bazarová cena neexistuje.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
helge: za 5k sem to snad i videl...ale na metal stim fakt nedelas dobre...ja ztoho duvodu menil v18 za v50
no já bych nejradši něco univerzálnějšího, ale spíš na ten metal, já bych na to hrál přes krabku, je to fakt tak zlý?
/,,/
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
byl to kekel..hutne zkresleni ztoho proste kvuli charakteru koncovych lamp neleze..cisty, nakraply zvuk, i tkaovy lehky overdrive tam nakroutis pekny, ale na podladenou palbu to neni vubec