V tomhle KPA vlákně si jasně říká o status nedůvěryhodný žvanil
PS: už máš objednaného Bognera?
I....must….resistPS: už máš objednaného Bognera?
sak ten Zoom sem presne takhle pouzival taky (tak pred 15-20 letycherreda píše: 11.06.2019 14:05 To nebylo o Torstovi - mě prostě jen nevěřícně mráčí, že někdo vlastní swiss army tool za 6 pětek a můj ty smutku, místo toho, aby si přes to prohnal i akustiku, pošle ji do prehistorického Zooma.![]()
![]()
No konečně, ale trvalo jim to pekelně dlouho.
Tohle není na jednoduchou odpověď, to je na hodiny dohadování. Najdi si to na youtube nebo na kemper-forum. Navíc v tomhle je 100 lidí, 100 názorů.innerself píše: 23.07.2019 8:45 Jenom taková rychlá otázka. Liší se profily pro klasickej kemper a ten kemper s vystavěnym koncákem? Nehodlám kemper kupovat, ale jenom mě to zajímá, jak to vlastně funguje, protože co vim, tak profily se dělaj s komplet nazvučenym řetězcem včetně bedny a mikrofonu. Verze s power ampem by to hnala ještě jednou přes bednu což je blbost že jo. Profiluje se teda čistě ze sendu nebo line outu zesilovače? Nebo dokonce nějak jinak?
Profily se neliší nijak ani pro jednu verzi Kemper. Profil můžeš vytvořit celý i s bednou, případně jenom zesilovače a nakonec přidáš IR.innerself píše: 23.07.2019 8:45 Jenom taková rychlá otázka. Liší se profily pro klasickej kemper a ten kemper s vystavěnym koncákem? Nehodlám kemper kupovat, ale jenom mě to zajímá, jak to vlastně funguje, protože co vim, tak profily se dělaj s komplet nazvučenym řetězcem včetně bedny a mikrofonu. Verze s power ampem by to hnala ještě jednou přes bednu což je blbost že jo. Profiluje se teda čistě ze sendu nebo line outu zesilovače? Nebo dokonce nějak jinak?
Právě to maj vyřešený tim, že si simulaci toho boxu zapneš na ostatní výstupy a na monitor out máš možnost ho vypnout. Takže ten co má jít do boxu je vyplej a na linkovej je zaplnutej a hraješ jak pán.torst píše: 29.07.2019 11:52 innerself: popisuješ to dobře. Ale když teda hraješ live do boxy s tím bezbednovým profilem, jasně, koncák a box hrajou tak jak mají, ale pak není možné zároveň zvučit KPA linkou do PA, protože tam ta simulace bedny v tu chvíli absentuje. Nebo by musely být v KPA rozdělené cesty (profily), jedna pro koncák s bednou, druhá pro PA.