SLASH
Re: SLASH
O jakem filmu tady byla rec?
jinak nasel jsem na netu takovej rozhovor o tom jake je pro slashe nejtezsi solo a rikal ze zahrat celou pisnicku Estranged je pro neho velice narocne, vyzaduje to fakt velkou koncentraci a ozralej by to mel mozna problem zahrat (ale on by to urcite zahral)
jinak nasel jsem na netu takovej rozhovor o tom jake je pro slashe nejtezsi solo a rikal ze zahrat celou pisnicku Estranged je pro neho velice narocne, vyzaduje to fakt velkou koncentraci a ozralej by to mel mozna problem zahrat (ale on by to urcite zahral)
- lukas sterovsky
The Godfather (Kmotr)soldi3r píše:O jakem filmu tady byla rec?
Jo ,to jsem viděl taky, říkal něco ve smyslu, že je potřeba velká koncentrace atd. Nedivím se, je to skvělej song, zvláštní tím, že v podstatě nemá žádnej ústřední refrén...
jo to říkal na guitar center session.. viděl jsem to celý.. fakt zajímavý co o každý písničce říkal.. samozřejmě historii welcome to the jungle a sweet child o'mine zná asi každý fanoušek..
)
btw, o tom koncertu v tokiu jsem slyšel, že se ožral v den koncertu, prej nebyl schopnej chodit, tak ho vzali, postavili ho na podium, tam odehrál koncert a pak ho odvezli do nemocnice (je to asi trochu přehnaný, ale něco pravdy na tom bude)
btw, o tom koncertu v tokiu jsem slyšel, že se ožral v den koncertu, prej nebyl schopnej chodit, tak ho vzali, postavili ho na podium, tam odehrál koncert a pak ho odvezli do nemocnice (je to asi trochu přehnaný, ale něco pravdy na tom bude)

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobného jsem četl takym, myslím, že dokonce psali, že měl otravu alkoholem.voogac píše:btw, o tom koncertu v tokiu jsem slyšel, že se ožral v den koncertu, prej nebyl schopnej chodit, tak ho vzali, postavili ho na podium, tam odehrál koncert a pak ho odvezli do nemocnice (je to asi trochu přehnaný, ale něco pravdy na tom bude)
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já ani ne... Zničit si tělo zevnitř, postupem i z venku ne dík... a na kytaru nehraju kuli tomu, že si myslim, že budu díky ní bohatejsoldi3r píše:V klidu ne? Ozeres se, zahrajes si na kytaru a dostanes za to nehorazny prachytaky bych chtel takhle zit no
jasny jakoze takhle jsem to nemyslel, na kytaru budu hrat pokud mi to okolnosti dovoli snad cely zivot a to bez ohledu na to jestli zbohatnu nebo ne, ale bylo by to moc pekny zivit se hudbou, a nemit starosti jako normalni clovek co chodi do prace....Wocass píše:Tak to já ani ne... Zničit si tělo zevnitř, postupem i z venku ne dík... a na kytaru nehraju kuli tomu, že si myslim, že budu díky ní bohatejsoldi3r píše:V klidu ne? Ozeres se, zahrajes si na kytaru a dostanes za to nehorazny prachytaky bych chtel takhle zit no
Ale kdybych se mohl hudbou živit byl bych šťastnej to ano.
Četli jste Bezohlednou jízdu? Slash prej jednou přitáhl do nějakýho kvartýru (pravidelně cca 20 lidí) gram mexickýho heráku a celej si ho šlehnul sám..pak mu začala týct nějaká pěna od huby a jedna ze "společnic" ho oživovala
.. ale mám ho rád.
- lukas sterovsky
Četli...líbila se mi citace: Na tomhle koncert jsem se v každý pauze mezi písničkama poblilB.Mikey píše:Četli jste Bezohlednou jízdu? Slash prej jednou přitáhl do nějakýho kvartýru (pravidelně cca 20 lidí) gram mexickýho heráku a celej si ho šlehnul sám..pak mu začala týct nějaká pěna od huby a jedna ze "společnic" ho oživovala.. ale mám ho rád.
Jo, souhlas 
přečti si tu jeho knížku Slash by Slash.. tam jsou věci..B.Mikey píše:Četli jste Bezohlednou jízdu? Slash prej jednou přitáhl do nějakýho kvartýru (pravidelně cca 20 lidí) gram mexickýho heráku a celej si ho šlehnul sám..pak mu začala týct nějaká pěna od huby a jedna ze "společnic" ho oživovala.. ale mám ho rád.

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
Nějaká možnost jak jí u nás sehnat (klidně i v originále, česky předpokládám že nevyšla), aniž bych si jí musel objednávat až za Amériky?
http://www.cd-net.cz/index.php?main_pag ... s_id=11259
jinak pokud nejste dobří v angličtině tak tady to jeden frajer postupně překládá..
http://slash-thebook.blog.cz/rubrika/sl ... klad-knihy
jinak pokud nejste dobří v angličtině tak tady to jeden frajer postupně překládá..
http://slash-thebook.blog.cz/rubrika/sl ... klad-knihy

Epiphone Les Paul Custom
Vox VT15
Tak ta nová sólovka, docela výtěr no
líbí se mi to moc..