Anthem kombinuje mikrofon+piezo, takže elektricky zní kytara mnohem přirozeněji (prostě jako akustika snímaná mikrofonem). Má to své plusy i mínusy, určitě to bude náchylnější k vazbě, takže pokud chce člověk hrát víc nahlas, tak se bez nějakých doplňků omezujících zpětnou vazbu neobejdeš (ucpávka rezonantčního otvoru, notch filtr...)Honzek2 píše: 26.05.2022 8:21 V čem je antem lepší? Máš to nějak vyzkoušené? Protože právě mám kámoše a ten používá EAS-VTC a je s ním nadmíru spokojen a co jsem byl na pár jeho koncertech tak jako super. Jinak on mi právě o antemu říkal že se zná s pár lidmi co si ho dali a ze právě má šílenou zpětnou vazbu a že nejsou úplně spokojený.ajdam píše: 26.05.2022 7:12 No nevim, já bych šel radši do Anthemu, klidně do té menší verze. EAS-VTC má ten hnusnej piezo-quack. (Mám tenhle systém v Gibsonu L-00 studio). Nicméně kdybys fakt chtěl EAS-VTC, tak ti rád přenechám ten svůjKdyžtak napiš SZ
EAS VTC je v zásadě piezo (i když výrobce tvrdí, že je to nějaký vychytanější systém). Mě osobně to zní jako klasickej hnusnej piezo snímač
Asi hlavně záleží, k čemu tu kytaru chceš používat. Jestli s bicíma, nebo bez, na pódia, nebo na domácí hraní a nahrávání.